20 Ocak 2017, Cuma 09:50:14

Sunexpress Ordu-Giresun'u yurt dışına taşıyacak

Sunexpress Havayolları daha önce AirportHaber'in duyurduğu Ordu-Giresun'dan gerçekleştireceği yurt dışı uçuşlarının detaylarını açıkladı.
  • Öncelikle yurt dışı direk uçuş için Tşk ama haftada bir stuttgart var bu seferlerin hafta sonu yada daha fazla olmasını temenni eder birde Münih memmimgen hava limanlarından olmasınıda rica eder göz önünde bulundurlmasını temenni eder saygılar sunarım.Başarılar dilerim
  • Nereye taşıycak. Anca gürcüye, rusyaya , ukraynaya taşır. Ordu giresun başka yere gitmez.
  • ısrarla mhb nin ilgilizce yeterlilik durumunu gözden geçirmenizi bekliyoruz.
  • Kimin yolcusu fazla ise o havalimanı daha fazla sefer alır. Hiçbir havayolu reel bir talep olduğuna ikna olduğu havalimanını pas geçmez. OGU, coğrafi konumu itibariyle Samsun ve Trabzon'a eşit uzaklıkta olduğu için 4 şehire hizmet verme imkanı sunan stratejik bir avantaja sahiptir. Bilhassa tek başına Samsun veya Trabzon yolcusunun yetersiz kalacağı yurtdışı uçuşlarda maximum yolcu sayısına ulaşabilmek için Karadenizin merkezi havalimanı rolünü üstlenecektir. Dolayısıyla Ordu-Giresunluların yıllardır direkt yurt dışı uçuşu için Samsun veya Trabzon'a giderek katlanmak zorunda kaldıkları zahmet şimdi komşularımız için de söz konusu olabilecektir. Nasıl ki bizler yıllarca "gülü seven dikenine katlanır" atasözümüzde olduğu gibi havayolu ile hızlı ve konforlu seyahatin bedelini 1,5 saat karayolu ile seyahat ederek ödedi isek komşularımızın da ödemesinde bir beis yoktur. "Su akar yolunu bulur" misali havayolları yolcu potansiyeline göre en uygunu hangisi ise o havalimanını öne çıkaracaktır.
  • bu guzergahlar uvey evlatmiiiiii
  • SunExpress İzmir-Kahramanmaraşı bir başlatmadı pişman olacak bir bakarsın başka şirket uçar.

Sunexpress Havayolları daha önce AirportHaber'in duyurduğu Ordu-Giresun'dan gerçekleştireceği yurt dışı uçuşlarının detaylarını açıkladı.

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, deniz üzerine inşa edilen Türkiye’nin ilk havalimanı Ordu – Giresun (OGU) Havalimanı’ndan Avrupa’ya uçacak ilk ve tek hava yolu olacak. SunExpress, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 01 Mart – 31 Mayıs 2017 tarihleri arasında kapanacak olan Samsun Çarşamba Havalimanı’nın yerine dış hatlarda Ordu Giresun (OGU) Havalimanı’na, iç hatlarda ise Amasya – Merzifon (MZH) Havalimanı’na alternatif uçuşlar gerçekleştirilecek.

Samsun Çarşamba Havalimanı’nın kapalı kaldığı süre içerisinde, Ordu Giresun Havalimanı’ndan Düsseldorf, Frankfurt ve Stuttgart’ta haftada bir gün karşılıklı sefer düzenleyecek olan SunExpress, 20 Haziran tarihinden itibaren ise Ordu Giresun Havalimanı’ndan Köln’e haftada bir uçuş gerçekleştirmeye başlayacak. 

İç hat seferlerinde ise, İzmir ve Antalya’dan Amasya – Merzifon Havalimanı’na uçacak. SunExpress, İzmir’den Amasya – Merzifon Havalimanı’na haftada 4 gün karşılıklı sefer, Antalya’dan ise haftanın 3 günü karşılıklı tarifeli uçuş düzenleyecek.

Sunexpress Ordu-Giresun'u yurt dışına taşıyacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Melek Soytürk ~ 7 yıl önce
Öncelikle yurt dışı direk uçuş için Tşk ama haftada bir stuttgart var bu seferlerin hafta sonu yada daha fazla olmasını temenni eder birde Münih memmimgen hava limanlarından olmasınıda rica eder göz önünde bulundurlmasını temenni eder saygılar sunarım.Başarılar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor taşır ~ 7 yıl önce
Nereye taşıycak. Anca gürcüye, rusyaya , ukraynaya taşır. Ordu giresun başka yere gitmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor ~ 7 yıl önce
Arapları unuttunuz. Bir de onların en sevdiği sevgili araplar var. Onları taşırlar
esb tech. ~ 7 yıl önce
ısrarla mhb nin ilgilizce yeterlilik durumunu gözden geçirmenizi bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 7 yıl önce
Ercan hattında yolcu sayısı ne zaman arttı. İstatistiklere bir bakın bakalım. Yalan yanlış bilgi vermeyelim. Ercan kumar merkezidir. Oradan kim kumara gider ?
OGU ~ 7 yıl önce
Daha önce Samsun veya Trabzon'dan da Ercan'a sefer düzenleniyor ise şimdi sadece Ordu-Giresun'dan düzenlenen seferlerde doluluk oranının daha önceye göre yüksek olmamasını nasıl izah ediyorsunuz merak ettim doğrusu! Diğer taraftan, havayolu açısından bakınca yolcu sayısının artıp artmamasından daha önemli olan doluluk oranıdır...
OGU ~ 7 yıl önce
Kimin yolcusu fazla ise o havalimanı daha fazla sefer alır. Hiçbir havayolu reel bir talep olduğuna ikna olduğu havalimanını pas geçmez. OGU, coğrafi konumu itibariyle Samsun ve Trabzon'a eşit uzaklıkta olduğu için 4 şehire hizmet verme imkanı sunan stratejik bir avantaja sahiptir. Bilhassa tek başına Samsun veya Trabzon yolcusunun yetersiz kalacağı yurtdışı uçuşlarda maximum yolcu sayısına ulaşabilmek için Karadenizin merkezi havalimanı rolünü üstlenecektir. Dolayısıyla Ordu-Giresunluların yıllardır direkt yurt dışı uçuşu için Samsun veya Trabzon'a giderek katlanmak zorunda kaldıkları zahmet şimdi komşularımız için de söz konusu olabilecektir. Nasıl ki bizler yıllarca "gülü seven dikenine katlanır" atasözümüzde olduğu gibi havayolu ile hızlı ve konforlu seyahatin bedelini 1,5 saat karayolu ile seyahat ederek ödedi isek komşularımızın da ödemesinde bir beis yoktur. "Su akar yolunu bulur" misali havayolları yolcu potansiyeline göre en uygunu hangisi ise o havalimanını öne çıkaracaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordu-Giresun ~ 7 yıl önce
Kıbrıs uçuşları bunun bir göstergesidir.Samsun veya Trabzon'dan yapılacak uçuşlarda gerekli doluluk yakalanamazken Ordu'dan yapılan Kıbrıs uçuşları beklenenin üzerinde talep görmektedir. ANADOLU JET'TEN YENİ UÇUŞLAR Anadolu Jet Ankara'dan sonra İstanbul Sabiha Gökçen uçuşlarında da frekans artışına gidiyor.(Bu uçuşların Samsun Çarşamba Havalimanının bakımıyla ilgilisi yoktur.Artış Samsun havalimanından değil Ordu-Giresun'daki yoğunluk nedeniyle alınmıştır) Anadolu Jet, İstanbul'a haftada 14 olan sefer sayısını 18'e yükseltiyor.En güzeli de Ordu'dan haftanın 4 günü(Pazartesi-Perşembe-Cumartesi-Pazar) sabah 06.00'da İstanbul Sabiha Gökçen'e gidip, akşam 23.00'de geri dönülebilecek. Aynı gün diğer iki uçuşta devam edecek..Bu uçuşlar bundan sonra yaz kış sürecek..Son bir not THY'nın Ordu Giresun Havalimanı için yakında bir sürprizi var..Bekleyelim görelim...
OGU ~ 7 yıl önce
İnşallah bu sürpriz Atatürk'ten başlayacak TK 2848 09.50 uçağı değildir. O sürpriz olmaktan çıktı artık :)) Daha güzel bir sürpriz varsa harika bir haber daha desenize...
OGU'CU ~ 7 yıl önce
Sende yoktu da komşuya katlandın...Komşuda var olana komşu neden katlansın..Adamın elinde oturmuş uçuş ağı var....Sen çok tatlı hulyalar kurmuşsun ama nafile.Biri yanağına çimdik atsın senin.
OGU ~ 7 yıl önce
Sen önce kendine çimdik at bakalım. Ercan seferleri niçin OGU'da?!
balikesir edremite ~ 7 yıl önce
bu guzergahlar uvey evlatmiiiiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.maraşlı ~ 7 yıl önce
SunExpress İzmir-Kahramanmaraşı bir başlatmadı pişman olacak bir bakarsın başka şirket uçar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
marasliiiii ~ 7 yıl önce
SunExpress ucmazsa kimse ucmaz rahat ol :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000