03 Ağustos 2011, Çarşamba 07:45:48

SUNEXPRESS MISIR'A UÇACAK...

Bu yılın başlarında Almanya’da kurulan ve ilk uçuşunu 8 Haziran 2011’de Antalya’ya gerçekleştiren SunExpres Almanya, Alman Federal Sivil Havacılık Dairesi’nden (LBA) Mısır uçuşları için de gerekli izni aldı...
  • SXS in doksanli yillarda duzenli bir sekilde Almanya-AYT-ECN ucuslari vardi. Uzun bir aradan sonra gecen yillarda yine ECN ucuslarina baslamisti. Ancak Kibris piyasdasinda maalesef tutunamadi. En buyuk nedeni bu ucuslar icin hem adada hem de piyasada yeterli public relation yapmamasiydi. Kimseciklerin bu ucuslardan haberi yoktu. Sanirim iyi bir strateji ile KKTC-Almanya- Stansted piyasasinda basarili olabilir. Hatta guney Kibristan bile yolcu cekebi;lir....
  • herkes ercan londra ucuyor. sende almanya ercan uc farkını koy... almanlar zaten Kıbrıs'a gitmek istiyor. sen o fiyatlarınla bu destinasyonları acarsan farkın olur..
  • Bilmeden üfürmeyelim, araştırmadan sallamayalım. Sxs in geçtiğimiz sene zarar etmesinin sebebleri bahsettiğiniz sebepler değil, geçen sene alım yaptığı yüksek sayıdaki kaptan ve ikinci pilot için yapmış olduğu eğitim masrafları(tip eğitimi, otel, harcırah masrafları, öğretmen kaptan pilotların tahsisi vs vs) sebeplerdir. bilmiyorsak atarak kafaları karıştırmayalım, araştırmıyorsak susup oturalım..
  • bardakta mısır mı, haşlama mı? lol ahahahah
  • Tam olarak Türk şirketi olmasa da , Türk menşeili şirketleirn avrupada uçuyor olması sevindirici. Başarılarının devamını diliyorum ve umarim sunexpressin Thy nedeniyle sürüklendiği ve çok fazla zarar ettiği pegasusla rekabetin verdiği hasarlari bir nebze olsun tamir edebilirler. Pegasusla rekabet etmek bu koşullarda kolay değil Thy kendisi bile rekabet edemezken , sunexpress gibi farklı konsepte olan bir şirketi bile bile bu yarışın içine , çıkmaz sokak olduğunu bile bile sokmuştur. Pegasus son olarak italyan blue panaroma şirketinin milano ya yaptığı seferleri de kestirdi. blue panaroma artik sadece romaya ucuyor. 4-5 aya kadar onu da bititrirler. pegasus dolu giderken blue panaroma hep boş gidiyor.
Bu yılın başlarında Almanya’da kurulan ve ilk uçuşunu 8 Haziran 2011’de Antalya’ya gerçekleştiren SunExpres Almanya, Alman Federal Sivil Havacılık Dairesi’nden (LBA) Mısır uçuşları için de gerekli izni aldı. SunExpress Almanya, 2011/2012 kış sefer planına Mısır’ı da dahil etti.
 
THY ve Luftansa’nın ortak şirketi SunExpress, Almanya’da kurduğu şirketi ile yalnızca Türkiye’ye değil, başka destinasyonlara da uçacak. SunExpress Almanya, Alman Federal Sivil Havacılık Dairesi’nden (LBA) Mısır uçuşları için de gerekli izni alarak Mısır’ı da programına ekledi.
 
2011/2012 kış sezonunda Almanya’dan Mısır’a uçacak olan SunExpress Almanya; Frankfurt, Münih, Berlin-Schönefeld ve Düsseldorf olmak üzere 4 Alman havaalanından Mısır’ın 4 kentine; Şarm El Şeyh, Hurghada, Marsa Alem ve Luxor’a uçacak. Luxor seferleri yalnızca Düsseldorf’tan gerçekleştirilecek.
SUNEXPRESS MISIR'A UÇACAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
SXS in doksanli yillarda duzenli bir sekilde Almanya-AYT-ECN ucuslari vardi. Uzun bir aradan sonra gecen yillarda yine ECN ucuslarina baslamisti. Ancak Kibris piyasdasinda maalesef tutunamadi. En buyuk nedeni bu ucuslar icin hem adada hem de piyasada yeterli public relation yapmamasiydi. Kimseciklerin bu ucuslardan haberi yoktu. Sanirim iyi bir strateji ile KKTC-Almanya- Stansted piyasasinda basarili olabilir. Hatta guney Kibristan bile yolcu cekebi;lir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
herkes ercan londra ucuyor. sende almanya ercan uc farkını koy... almanlar zaten Kıbrıs'a gitmek istiyor. sen o fiyatlarınla bu destinasyonları acarsan farkın olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bilmeden üfürmeyelim, araştırmadan sallamayalım. Sxs in geçtiğimiz sene zarar etmesinin sebebleri bahsettiğiniz sebepler değil, geçen sene alım yaptığı yüksek sayıdaki kaptan ve ikinci pilot için yapmış olduğu eğitim masrafları(tip eğitimi, otel, harcırah masrafları, öğretmen kaptan pilotların tahsisi vs vs) sebeplerdir. bilmiyorsak atarak kafaları karıştırmayalım, araştırmıyorsak susup oturalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bardakta mısır mı, haşlama mı? lol ahahahah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tam olarak Türk şirketi olmasa da , Türk menşeili şirketleirn avrupada uçuyor olması sevindirici. Başarılarının devamını diliyorum ve umarim sunexpressin Thy nedeniyle sürüklendiği ve çok fazla zarar ettiği pegasusla rekabetin verdiği hasarlari bir nebze olsun tamir edebilirler. Pegasusla rekabet etmek bu koşullarda kolay değil Thy kendisi bile rekabet edemezken , sunexpress gibi farklı konsepte olan bir şirketi bile bile bu yarışın içine , çıkmaz sokak olduğunu bile bile sokmuştur. Pegasus son olarak italyan blue panaroma şirketinin milano ya yaptığı seferleri de kestirdi. blue panaroma artik sadece romaya ucuyor. 4-5 aya kadar onu da bititrirler. pegasus dolu giderken blue panaroma hep boş gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000