08 Mart 2012, Perşembe 17:26:41

SUNEXPRESS KAPTAN PİLOT ARIYOR

Sunexpress Havayolları bir kariyer sitesinde kaptan pilot aradığını duyurdu.
  • THY 6000 saatle kaptan yapmıyor ve hala oradaysanız memur zihniyetine delalettir. Hep tatlı suda değil, biraz da açık denizlerde yüzün...
  • Toeic te maximum puan 990 olması lazım 1000 puan üzerinde almak zor gibi biraz,"dünyaya geri dön "
  • 4000 saat toplam uçuş tecrübesi olan adam aranıyor. Benim THY de 6000 saatim var. Hepsi de tipte. Havayolu deneyimim de 6 yılı geçti. Kaptan olamıyorum. THY bize bu haksızlığı niye yapıyor? Millet 4000 saatlik adamı kaptan yaparken THY bizi niye süründürüyor?
  • Sunex 'in öncelikle personel bulabilmesi için ayaklarının yere basması lazım. Hem en düşük maaşı vereceksin hem en çetrefilli giriş şartlarını arayacaksın 1000 puanın üzerinde TOEIC notu olan adamı aksanı var diye dilden eleyeceksin hem leyleği havada gösterircesine üst limitte uçuracaksın hemde ben adam arıyorum diyeceksin. Dünyadan Sunex 'a atmosfere bir girinde ondan sonra görüşürüz.
  • Sun Ex. şu anki maaş politikasıyla elindeki yetişmiş teknik ekibini kaybediyor ve yerine aynı kalitede adam alamıyor.İnatla bu para politikasında ısrar ediyor aynı ücretle daha az iş yoğunluğu olan şirketler elemanlarını birer birer transfer ediyor.Her geçen gün büyüyen filoya rağmen yerişmiş eleman sıkıntısı gün be gün artarak devam ediyor.Artık ücret politikasını değiştirmeli ve artan filoya uygun yapılanmayı oluşturmalıdır.
  • Siz burada yazılanlara bakmayın Sxs'çiler ..Şimdi hep beraber seesss veriyoruz - '' Sunexpress you are my sun shine of my life.....'' :))
  • Hem kucağına oturtacaksın hemde en güzel ben otururum duygusu verip markalaştıracaksın çok güzel
  • Ben buradan Sunexpress kaptanlarının özverisine hayran olduğumu belirtmek istiyorum. Sektörün en az parasını sizler alıyorsunuz. Pegasus'taki arkadaşlarınız bile sizden en az %35 daha fazla kazanırken ısrarla o şirkette kalmaya devam etmek,ne kadar özverili çalışan olduğunuz gösteriyor. Hoş son aylarda maaş sebebiyle ayrılanların sayısı iyice artmış ama neyse..
  • Maaşlar sektörün en dibinde,çalışma saatleri ise en üst limitte iken Sunexpress'e ben başvurmam.İsteyen başvursun. Ha bu kadar zamandır inatla hiçbir düzeltme yapmayan bir yönetimin olduğu bir şirkete hiç gitmem. Nasıl olsa üçotuz paraya çalışacak Avrupa'nın çöplerini doldurursunuz kokpite,benim gibi yerlilere ihtiyacınız yok.
  • Size şirkette ne veriyorlar ,ne içiriyorlar? Hepiniz junky olmuşsunuz haberiniz yok. Baştaki hitler sizi iyi ezmiş ki o ortam bile size güzel geliyor. Ben oraları iyi bilirim senin söylediğin saadet zinciri ekenle beraber bitti.Neyse herkesin tercihi sonuçta.Kimisi acı sever di mi:)
Sunexpress Havayolları'ndan yapılan açıklamada şirket filosunda bulunan B737 uçaklarında istihdam edilmek üzere kaptan pilot aradığını duyurdu. İşte aranan özellikler;

B737 NG Captains Required ;

· ATPL (A) license issued in accordance with JAR-FCL standards

· Class 1 medical certificate issued in accordance with ICAO and JAR-FCL standards

· Min 4000 flight hours total time

· Min 1500 flight hours on aircraft in excess of 27000 kg MTOW

· Min 3 years airline pilot experience (starting with type rating endorsement date)

· Min 1000 hours active PIC experience

· Min level 4 ICAO English proficiency

Job Description:

SunExpress Airlines based in Turkey is currently seeking applications from qualified and experienced Captains on the B737 NG.

An excellent opportunity for experienced pilots to join a well-established company, permanent type positions.

Location : SAW - AYT

Please advise upon application when you are available for assessment. Candidates should forward a copy of their current resume along with license and medical certificate.
SUNEXPRESS KAPTAN PİLOT ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Misafir ~ 12 yıl önce
THY 6000 saatle kaptan yapmıyor ve hala oradaysanız memur zihniyetine delalettir. Hep tatlı suda değil, biraz da açık denizlerde yüzün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Toeic te maximum puan 990 olması lazım 1000 puan üzerinde almak zor gibi biraz,"dünyaya geri dön "

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
4000 saat toplam uçuş tecrübesi olan adam aranıyor. Benim THY de 6000 saatim var. Hepsi de tipte. Havayolu deneyimim de 6 yılı geçti. Kaptan olamıyorum. THY bize bu haksızlığı niye yapıyor? Millet 4000 saatlik adamı kaptan yaparken THY bizi niye süründürüyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sunex 'in öncelikle personel bulabilmesi için ayaklarının yere basması lazım. Hem en düşük maaşı vereceksin hem en çetrefilli giriş şartlarını arayacaksın 1000 puanın üzerinde TOEIC notu olan adamı aksanı var diye dilden eleyeceksin hem leyleği havada gösterircesine üst limitte uçuracaksın hemde ben adam arıyorum diyeceksin. Dünyadan Sunex 'a atmosfere bir girinde ondan sonra görüşürüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sun Ex. şu anki maaş politikasıyla elindeki yetişmiş teknik ekibini kaybediyor ve yerine aynı kalitede adam alamıyor.İnatla bu para politikasında ısrar ediyor aynı ücretle daha az iş yoğunluğu olan şirketler elemanlarını birer birer transfer ediyor.Her geçen gün büyüyen filoya rağmen yerişmiş eleman sıkıntısı gün be gün artarak devam ediyor.Artık ücret politikasını değiştirmeli ve artan filoya uygun yapılanmayı oluşturmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Siz burada yazılanlara bakmayın Sxs'çiler ..Şimdi hep beraber seesss veriyoruz - '' Sunexpress you are my sun shine of my life.....'' :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hem kucağına oturtacaksın hemde en güzel ben otururum duygusu verip markalaştıracaksın çok güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ben buradan Sunexpress kaptanlarının özverisine hayran olduğumu belirtmek istiyorum. Sektörün en az parasını sizler alıyorsunuz. Pegasus'taki arkadaşlarınız bile sizden en az %35 daha fazla kazanırken ısrarla o şirkette kalmaya devam etmek,ne kadar özverili çalışan olduğunuz gösteriyor. Hoş son aylarda maaş sebebiyle ayrılanların sayısı iyice artmış ama neyse..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Maaşlar sektörün en dibinde,çalışma saatleri ise en üst limitte iken Sunexpress'e ben başvurmam.İsteyen başvursun. Ha bu kadar zamandır inatla hiçbir düzeltme yapmayan bir yönetimin olduğu bir şirkete hiç gitmem. Nasıl olsa üçotuz paraya çalışacak Avrupa'nın çöplerini doldurursunuz kokpite,benim gibi yerlilere ihtiyacınız yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Size şirkette ne veriyorlar ,ne içiriyorlar? Hepiniz junky olmuşsunuz haberiniz yok. Baştaki hitler sizi iyi ezmiş ki o ortam bile size güzel geliyor. Ben oraları iyi bilirim senin söylediğin saadet zinciri ekenle beraber bitti.Neyse herkesin tercihi sonuçta.Kimisi acı sever di mi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000