23 Ağustos 2017, Çarşamba 10:05:35

Sunexpress kabin memuru hayat kurtardı

Sunexpress Havayolları'nın Batman-Ankara seferini yapan yolcu uçağında kabin memuru Alper Bozkurt bir yolcunun hayatını kurtardı.
  • Geçmiş olsun. Bu arkadaşı CEO yapın şirketinizi de kurtarsın bari.
  • Bende bisuru hayat kurtardim
  • Kedi olali bi fare tutmus sonunda
  • Her gün yaptığımız tekrarların meyvesi.Tebrikler kardeşim.
  • 4-5 ayda bir Sun Express uçağında bir yolcunun boğulma tehlikesi geçirdiğinin farkında mısınız? Bence bu haberi yapmayın artık. Şirketin olumlu reklamı olmaktan ziyade şirket imajına zarar vermeye başladı bu Heimlich haberleri. İnsan düşünmeden edemiyor. Neden acaba hep xq uçuşlarında birileri boğulma tehlikesi atlatıyor? Ya da başka şirketlerde de oluyor da burada haber olacak daha önemli meseleleri olduğu için mi sadece xq tıkanıklık ve Heimlich manevrası ile haber oluyor?
  • Bu üçüncü kısmi havayolu tıkanıklığı vakaası üçünde de aslan parçaları işlerini her zaman ki gibi on numara yapmışlar, helal olsun.
  • Sunexpress ile Batman-Ankara? Ne zaman başladı?
  • Sunexpress ile Batman-Ankara? Ne zaman başladı?
  • Ben bu olaya bire bir sahit oldum fenalik geciren yolcunun bir kac koltuk arkasinda oturuyordum host arkadas gercekten cok soguk kanliydi ve 3 5 saniye icerisinde adami hayata dondurdu gercekten ilk defa boyle birseyle karsilastim cani gonulden tebrik ederim kendisini
  • Aaa uçan garsonlarımız hayat kurtarmış..

Sunexpress Havayolları'nın Batman-Ankara seferini yapan yolcu uçağında kabin memuru Alper Bozkurt bir yolcunun hayatını kurtardı.

Edinilen bilgiye göre; geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen TK 7043 sefer sayılı Batman-Ankara seferi sırasında bir yolcu yediği sandviç nedeniyle tıkanıklık yaşadı. Sandviçin boğazına takılması nedeniyle nefes almakta zorlanan ve fenalık geçiren yolcu çevresindeki yolcuları da harekete geçirdi.

Yardım çığlıklarını duyar duymaz soluğu yolcunun yanında alan Bozkurt, yaptığı doğru müdahale ile yolcunun boğazına takılan sandviç parçasını çıkardı. 

Yeniden nefes alan yolcu, kabin memuru Bozkurt'a teşekkür etti.

©AirportHaber



 

Sunexpress kabin memuru hayat kurtardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Bence ~ 7 yıl önce
Geçmiş olsun. Bu arkadaşı CEO yapın şirketinizi de kurtarsın bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tnr ~ 7 yıl önce
Sıfır İngilizce ile lisans alan bir başka umutsuz vaka... Bence git BİM'e falan başvur da işe yara.
Tnr e ~ 7 yıl önce
Sunex e sen nasil girildigini biliyormusun ? Kesin almamislardir seni o yuzden kivraniyorsun.
Dr ~ 7 yıl önce
Bende bisuru hayat kurtardim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Roberto ~ 7 yıl önce
Kedi olali bi fare tutmus sonunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Kesin o arkadasla kuyruk acin vardir, giderilmesini istiyorsan sanada bi manevra yapsin istersen.
CC ~ 7 yıl önce
Bizde manevra cok kaptanim lazimsa
Tebrik! ~ 7 yıl önce
Her gün yaptığımız tekrarların meyvesi.Tebrikler kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Km olarak diyorum ki neyin tekrarini yapioruz ki ben dahil ucus yogunlugundan yemek yemeye bile vakit yokken
Farkında mısınız? ~ 7 yıl önce
4-5 ayda bir Sun Express uçağında bir yolcunun boğulma tehlikesi geçirdiğinin farkında mısınız? Bence bu haberi yapmayın artık. Şirketin olumlu reklamı olmaktan ziyade şirket imajına zarar vermeye başladı bu Heimlich haberleri. İnsan düşünmeden edemiyor. Neden acaba hep xq uçuşlarında birileri boğulma tehlikesi atlatıyor? Ya da başka şirketlerde de oluyor da burada haber olacak daha önemli meseleleri olduğu için mi sadece xq tıkanıklık ve Heimlich manevrası ile haber oluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacmalama bence ~ 7 yıl önce
Öncelikle xq personeli ajet uçuşunda oluyor olay dostum. Ayrıca bir insan hayatı kurtarılmış bundan daha güzel bir haber olamaz bence. Ne bekliyorsun uçakta tüm müdahelelere rağmen kurtarılmadı gibi şeyler mi ? Demek ki olmuyor dostum bu tarz olaylar oldukça yapıyorlar o da sxs'e denk geliyor :)
boş laf ~ 7 yıl önce
son 1 yılda 3'üncü havayolu tıkanıklığı yaşanmıştır ki bunların 2'si bebekti. 2 bebek ve 1 yetişkinin hayatını kurtarmaktan daha önemli ne olabilir? Yazınızdaki ima da ayrıca komik. Ne demek "neden hep xq uçaklarında boğulma tehlikesi atlatılıyor?" . Duyarsız olduğunuz her halinizden belli. Hayat kurtarma haberinin altına böyle yorum yapanı daha görmemiştik, sayenizde onu da gördük.
Bırakın Bu İşleri ~ 7 yıl önce
18 senedir bu işi yapıyorum ben. Muhtemelen ben Heimlich manevrası uygulamaya başladığımda sen adını bile bilmiyordun. Yok hep xq ya denk geliyormuş da bilmem ne. Sadece benim şahit olduğum 3-4 olay var bunca geçen yılda. Heimlich manevrasının yolcuya oksijen vermekten farkı ne ki haber oluyor? Oksijenin hayat kurtarıcı olduğu zamanlar yok mu? İşte insanın içi fesat olmasın. Ne demiş ykarıda adam? Neden bu şirket hep bu olayla gündemde? Belli ki şirket çalışanısın son 1 yılda en az 4-5 HM haberi çıkmadı mı XQ'nun bu sitede? Yalan mı?
Yazdığım yorumun ~ 7 yıl önce
neresinden tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı gibi bir haber arayışı içinde olduğumu çıkardınız acaba ? Çirkinleşmeye, hadsizleşmeye, klavye delikanlılığı yapmaya gerek yok.
Heimlich bizden sorulur ~ 7 yıl önce
Bu üçüncü kısmi havayolu tıkanıklığı vakaası üçünde de aslan parçaları işlerini her zaman ki gibi on numara yapmışlar, helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Sunexpress ile Batman-Ankara? Ne zaman başladı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XQ for TK ~ 7 yıl önce
Uçak ve ekip Sun Express'in.. Sadece uçağın giydirmesi AnadoluJet..
Lolnaz ~ 7 yıl önce
AnadoluJet operasyonu
Yolcu ya ~ 7 yıl önce
SunExpress'in Anadolujet adına icra ettiği Ankara çıkışlı bir seferde yaşanmış.
Aslan alper ~ 7 yıl önce
Operasyon değil müdahaleyi yapan kabin memurunun eğitimini veren şirketi önemli burada. Aslan alper.!!! Sunexpress'e yakışan hareketler;)
... ~ 7 yıl önce
Anadolujet uçuşları Sunexpress ve THY tarafından yapılmaktadır. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi uçuşlar dileriz.
.... ~ 7 yıl önce
Sunexpress ekıbı ozellık ayt ekıbı artık doguya geldıgınde beyınlerı degıssın bıraz kemalıst ruhlarını sergılemesınler ınsan olsunlar
Yolcu ~ 7 yıl önce
Sunexpress ile Batman-Ankara? Ne zaman başladı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Ben bu olaya bire bir sahit oldum fenalik geciren yolcunun bir kac koltuk arkasinda oturuyordum host arkadas gercekten cok soguk kanliydi ve 3 5 saniye icerisinde adami hayata dondurdu gercekten ilk defa boyle birseyle karsilastim cani gonulden tebrik ederim kendisini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garson ~ 7 yıl önce
Aaa uçan garsonlarımız hayat kurtarmış..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucan garsonlarin ~ 7 yıl önce
eline düşen tez zaman da
Yazik ~ 7 yıl önce
Hadi biz garsonuz diyelim sen peki insanmisin?
! ~ 7 yıl önce
"uçan garson" ifadesini böyle düşünenlere ithafen kullandığınızı düşünmek isterim. Eğer bizzat siz kabin memurlarını "uçan garson" olarak görüyorsanız sizi kendi ayıbınızla başbaşa bırakmak isterim. Ayıbınıza rağmen dilerim ki seyahatlerinizde kabin memurlarından sadece ikram hizmeti ihtiyaç duyarsınız.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000