14 Aralık 2016, Çarşamba 14:29:25

SunExpress kabin ekiplerinden anlamlı hareket

SunExpress kabin memurlarının kendi inisiyatifleriyle yaptığı yardımlara bir yenisi daha eklendi.
  • her türlü yoruma rağmen. Tekrar şirketimle gurur duydum. Siz de yapın sizlerlede gurur duyalım
  • Burda tk yi savunan meslektaslar siz hayirdir bazi arkadaslae sizin sayenizde bizim sayemizde nasil yani babanizmi kurdu sirketi veya sizmi veriyorsunuz XQ nun parasini ya varya hersey ortada yolcu memnuniyeti ortada yolcuya nasil davranildigi ortada . Bazen goruyoruz uctugumuzda ucaktaki ekibi sanki bulunmaz hint kumasiymis gibi o olmasa olmazmis gibi bi su istesen ayri yastik istesen ayri agiZ yuz birbirinin yerini sasirmis gibi tavirlar falan hayirdir neyi kurtariyorsunuz ama XQ ya gelin ekipleri gorun karnim ac de kendi yemegini verir yedirir her inis kalkis oncesi bir isteginiz varmi diye sorar ve arkasini doner gider ve ordaki tk baslar elestriye bunlar neden olur sizce cekememezlik bence :) o yuzden bukemediginiz bilegi opun derim XQ ekipleriye sidik yaristirmayin bizim XQ olarak farkimiz ve tarzimiz heryerde unutmayin bunlari size diyorum cekemeyenler o yuzden bir gun gelin nasil guleryuzlu olunuyormus nasil 30 dakikada operasyon cevriliyormus hepsini gorelim o yuzden sevgili arkadaslarim kiskanmayin sizinde olsun tamammi. Operasyon bizi gordugunde sevincten takla atiyor nedeni yazida sakli ordan bulun bir bulmaca gibi . Her yigidin harci degil 30 dakikada full yolculu bide korukte erken bile kapariz biz merak etmeyin rahat olun . SUNEXPRESS TEBRİKLER size boyle personel yetistirdiginiz icin ve her zaan disiplini kaybetmeyen ciddi is yapan sirketim seni cok seviyorum Allah seni basimizdan eksik etmesin
  • Tk ekibi ile xq ekibi arasindaki farki ya da farklari birçok acidan harekat memuru kadar iyi bilen olmaz herhâlde. xq personelleri beseri munasebetleri ve operasyondaki hizlariyla(bunda tk ekipleri kadar uymak zorunda olmadikllari prosedurlerinde katkisi var tabi) genel itibariyle tk ekiplerinden cok ustunler. Xq'nun Kokpiti de kabini de beseri munasebetler bakimindan tk'dan daha ileride olmaları ilk ise alislarda xq ik'nin basarisini ispatliyor. En basitinden yerden kalkis ucusa xq ekibi 35dk once gelir ama harekatcinin ici rahattir ne de olsa en az 5dk erken kapatacaktir ama ekip tk olunca ucaga 1 saat once dahi gelseler teredduttedir; acaba zamaninda bordinge hazirlanabilecekler, amirle tartismadan guzel guzel anlasabilir miyim vs. diye?... tabi genelleme yapmak cok saglikli olmayabilir zira tk ekiplerinden de cok müstesna arkadaslar var. ama genel itibariyle harekat personelinin etki/tepki cercevesinde ekiplere bu sekilde bir bakis acisi olusmus durumda. Havada nasil olduklarini bilemeyecegim ama o konuda da gozlemledigime gore tk ekibi daha basarili sanirim. Zira deboarding sırasında yolcudan acik ara en cok tesekkuru onlar alıyor.
  • Birde yolculara ihtimam gosterseler....kucuk su 7 lira 50 kuruş. Yuh yani
  • Şu yazdığınız saçma sapan yorumlarla aslında sunexpress'i ne kadar çekemediğinizi göstermiş oluyorsunuz. Yapılan bu haberi tamamen yanlış anlamışsınız ve kafanızda hasetçe yorumlamışsınız. Ve kurduğunuz cümlelerden Kendi iç niyetinizi ortaya koymaya başarmışsınız. İşte bu yüzden sunexpress herzaman takdir edilecek :)
  • tk da yapılan edilen yardımları yazmaya kalksak sayfalar yetmez kendimiz yaparız ederiz biliri ama facebooktaki gruplarımızdan sen merak etme sunexteki arkadasım :) sayemizde git ucusunu yap al maasını yap sovunu
  • Sunexpress ekibi kadar taktir ettiğim hiç bir ekip olmadı. Hepsine her konuda ayrı ayrı tebrik takdir ve teşekkürler sunuyorum.
  • Helal size Sunexpress in kabin ekipleri,
  • Eski bir SunExpess çalışanı olarak şirketimle hep gurur duydum, hep çok sevdim. SunExpress'te çalışan insan profili çok yüksektir. Her zaman her konuda çok duyarlıdır. Ellerinize sağlık.
  • Türkçede hiç bir kelime, hiç bir cümle bu yaptığınızı takdir etmeye yetmez....

SunExpress'te görev yapan kabin memurları Anadolu'da ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmeye devam ediyor.

SunExpress gönüllüleri bu yıl toplam 4 okulda yaklaşık 300 öğrenciyi sevindirdi. Yardıma ihtiyacı olan okullar sosya medya yardımıyla belirleniyor. Daha sonra okullar ile temas kuruluyor ve öğretmenler aracılığı ile çocuklara  "Size bir hediye paketi gelse, içinden ne çıkmasını isterdiniz?" sorusu soruluyor.

Gelen cevaplar göre ihtiyaç listesi SunExpress ekiplerine iletiliyor. İhtiyaçlar temin edildikten sonra en kısa sürede okullara iletiliyor.





SunExpress kabin ekiplerinden anlamlı hareket

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

sunex li ~ 7 yıl önce
her türlü yoruma rağmen. Tekrar şirketimle gurur duydum. Siz de yapın sizlerlede gurur duyalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ya ~ 7 yıl önce
Burda tk yi savunan meslektaslar siz hayirdir bazi arkadaslae sizin sayenizde bizim sayemizde nasil yani babanizmi kurdu sirketi veya sizmi veriyorsunuz XQ nun parasini ya varya hersey ortada yolcu memnuniyeti ortada yolcuya nasil davranildigi ortada . Bazen goruyoruz uctugumuzda ucaktaki ekibi sanki bulunmaz hint kumasiymis gibi o olmasa olmazmis gibi bi su istesen ayri yastik istesen ayri agiZ yuz birbirinin yerini sasirmis gibi tavirlar falan hayirdir neyi kurtariyorsunuz ama XQ ya gelin ekipleri gorun karnim ac de kendi yemegini verir yedirir her inis kalkis oncesi bir isteginiz varmi diye sorar ve arkasini doner gider ve ordaki tk baslar elestriye bunlar neden olur sizce cekememezlik bence :) o yuzden bukemediginiz bilegi opun derim XQ ekipleriye sidik yaristirmayin bizim XQ olarak farkimiz ve tarzimiz heryerde unutmayin bunlari size diyorum cekemeyenler o yuzden bir gun gelin nasil guleryuzlu olunuyormus nasil 30 dakikada operasyon cevriliyormus hepsini gorelim o yuzden sevgili arkadaslarim kiskanmayin sizinde olsun tamammi. Operasyon bizi gordugunde sevincten takla atiyor nedeni yazida sakli ordan bulun bir bulmaca gibi . Her yigidin harci degil 30 dakikada full yolculu bide korukte erken bile kapariz biz merak etmeyin rahat olun . SUNEXPRESS TEBRİKLER size boyle personel yetistirdiginiz icin ve her zaan disiplini kaybetmeyen ciddi is yapan sirketim seni cok seviyorum Allah seni basimizdan eksik etmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat ~ 7 yıl önce
Tk ekibi ile xq ekibi arasindaki farki ya da farklari birçok acidan harekat memuru kadar iyi bilen olmaz herhâlde. xq personelleri beseri munasebetleri ve operasyondaki hizlariyla(bunda tk ekipleri kadar uymak zorunda olmadikllari prosedurlerinde katkisi var tabi) genel itibariyle tk ekiplerinden cok ustunler. Xq'nun Kokpiti de kabini de beseri munasebetler bakimindan tk'dan daha ileride olmaları ilk ise alislarda xq ik'nin basarisini ispatliyor. En basitinden yerden kalkis ucusa xq ekibi 35dk once gelir ama harekatcinin ici rahattir ne de olsa en az 5dk erken kapatacaktir ama ekip tk olunca ucaga 1 saat once dahi gelseler teredduttedir; acaba zamaninda bordinge hazirlanabilecekler, amirle tartismadan guzel guzel anlasabilir miyim vs. diye?... tabi genelleme yapmak cok saglikli olmayabilir zira tk ekiplerinden de cok müstesna arkadaslar var. ama genel itibariyle harekat personelinin etki/tepki cercevesinde ekiplere bu sekilde bir bakis acisi olusmus durumda. Havada nasil olduklarini bilemeyecegim ama o konuda da gozlemledigime gore tk ekibi daha basarili sanirim. Zira deboarding sırasında yolcudan acik ara en cok tesekkuru onlar alıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sarikaya ~ 7 yıl önce
Birde yolculara ihtimam gosterseler....kucuk su 7 lira 50 kuruş. Yuh yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk'cıya ~ 7 yıl önce
Şu yazdığınız saçma sapan yorumlarla aslında sunexpress'i ne kadar çekemediğinizi göstermiş oluyorsunuz. Yapılan bu haberi tamamen yanlış anlamışsınız ve kafanızda hasetçe yorumlamışsınız. Ve kurduğunuz cümlelerden Kendi iç niyetinizi ortaya koymaya başarmışsınız. İşte bu yüzden sunexpress herzaman takdir edilecek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cc ~ 7 yıl önce
tk da yapılan edilen yardımları yazmaya kalksak sayfalar yetmez kendimiz yaparız ederiz biliri ama facebooktaki gruplarımızdan sen merak etme sunexteki arkadasım :) sayemizde git ucusunu yap al maasını yap sovunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Sayende mi ? Sayende kek Sandwiç amelesi oldular :) hahaha kekle sandvicle yapilan yalakalik yerine parayla Satin alirim daha iyi. Sunexpresin Servisi senin zoraki bedavaci sandviçinden daha iyi. Hostesi daha gūleryüzlü... anonslari anlasilir. Sizinkiler böyle " LEYDIZ N CENTILMINN WELKAM ON BORT"
Km ~ 7 yıl önce
Hangi facebook sayfasindan bahsediyorsun acaba? Hani su herkesin giybet kazanina cevirdigi kac kare mi yoksa herkesin guya tk'ya ozel(!) fiyat cektigi kabin kokpit satilik kiralik sayfasindan mi? Ha pardon bi de yillik izin sayfasi vardi onu unutmusum.
cp ~ 7 yıl önce
Bari burada kıskançlık yapmayın.
Pardon da ~ 7 yıl önce
Sen kimsin ki senin sayende ucus yapalim, maas alalim. Ha Anadolujet ise kastettigin, demek ki senin yapmayi beceremedigin ve zarar ettirdigin sirketin ucuslarini bizler kâra cevirdik. Yani biz senin sayende degil sen bizim sayemizde para kazanıyorsun. Yolcu memnuniyetini soylemiyorum bile. Sen ve senin gibiler onuruyla calisan ve kazandigini ihtiyac sahipleriyle paylasan bu guzel insanlara dil uzatamazlar.
khn ~ 7 yıl önce
Bir tebrik etseydiniz önce? Sayemizde derken de gayet küstahsınız, esas siz sxs sayesinde batmadınız. Yediğiniz kaba pislemeyin.
cc ye cevap ~ 7 yıl önce
Sayemizde derken Tk babanın şirketi maaşlarıda sen veriyorsun heralde?! Kendine gel! Nedir bu çekememezlik arkadaş ya
mth ~ 7 yıl önce
"sayemizde" derken yaratmaya çalıştığınız o tanrısallık ve ego.. işte bu egonuz yüzünden sizden alınıp (sayenizde) sxs e verilen uçuşlarda, yolcular mutlu memnun ve dostça ayrılıyor. çünkü ne yastık istediler diye yolcuları, ne oyuncak hayali kurdular diye çocukları üzdük.. sevgiler.
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Son cümlenizle güzel şov yaptınız. Tebrik ederim. Bu kadarsınız işte, daha fazlası olamazsınız! !!
Tk'cıya ~ 7 yıl önce
Sizden daha iyi oldukları kesin arkadaşım, Allah'a emanet gidip geliyorsunuz bunu bilmeyen yok..
Erc ~ 7 yıl önce
Cok guzel soylemissin tk nin sayesinde maas alirlar sonra yaptiklari yardimida herkese boyle reklam yaparlar. Sag elin verdigini sol el gormeyecek. Hic duymadiniz mi. Thy destegini bi ceksede gorsek ne kadar kaliteli bi sirketmis Sunex.
Gül M. ~ 7 yıl önce
Neden bu kadar düşmanca, saldırgan yorumlar yapma gereği duyduğunuzu anlayamadım ama sizde (tk) havacısınız biz de (xq). Ayrı şirketlerde çalışıyor olmamız yapılan güzel şeylere .ok atacağımız anlamına gelmiyor değil mi? Ne demek biz paylaşmaya kalksak siz altında ezilirsiniz? Güzel, örnek oluşturacak haberlere tahammülünüz mü kalmadı? Burada ki amaç sunexpress ekiplerini övmek değil arkadaşım, yapılan projeyle bir örnek oluşturmak. Bizler sizin paylaştığınız o muhteşem tk videolarını izlerken sizleri takdir edip gurur duyarken bu neyin öfkesi, kibiri? Kim kime uçuş lütfediyo da burada konuşma cesaretini gösterebiliyorsun? Meslektaşlarınız adına gurur duyacakken bu yaptığınıza şaştım kaldım valla. Ergen tribi resmen..
Mthcim! ~ 7 yıl önce
Öyle mutlular ki onun için bizimle tkyla uçtuklarında hep soruyorlar tk mısınız diye , neden sordunuz tk ekibiyiz dediğimde de , belli oluyor yolcuya nasıl servis yapacağınızı biliyorsunuz güler yüzlüsünüz gibi bir ton cevap alıyorum! Anlatabildim mi?! Anadolu jeti alsınlar artık sizden biz paşa paşa yaparız eskiden olduğu gibi. Siz adamın söylediğini bir anlasaydınız önce bu arada : biz tk ekiplerinde onlarca facebook grubu var ve çoluk çocuk , hayvan demeden yardım ediliyor. Fakat hiçbirimiz haberlere yansıtmıyoruz. Az delikanlı olun.
Xq ~ 7 yıl önce
Siz bizi bırakında referansıyla girdiğiniz kişi görevinden olduğunda ne yapacaksınız onu düşünün bence. Torpil Hava Yolları!!
cahil ~ 7 yıl önce
ne kadar cahilsin keske olmasan thy işçisi. yaptığın işe bak sen şirket yönetimi senin kapasiteni aşar. sunexe kurban ol sen edepsiz köstebek.
Saygı! !!!! ~ 7 yıl önce
Siz daha birbirinize saygı duymazken bir de gelip yolcu olarak size saygı duymamızı mı bekliyorsunuz? ??? Birbirinizi desteklemek yada takdir etmek adına birşeyler yazamayacak kadar holiganlasmışsınız. Hadi ordan paralı hizmetciler yiyin birbirinizi!!!! Biri de çıkıp " yok hayat kurtarma yok yangın söndürme vs vs vs " diye cevap vermesin zira sizler saygıyı haketmiyorsunuz!!!! İnsan olun önce ondan sonra saygı bekleyin!!!! Her iki firmadan da bu konuşulanlara en az benim kadar şaşıran ve üzülen kişiler elbet vardır sizin gibiler azınlıktır eminim ama corbadaki sinek misali...mesleginize duyulan saygıyı da yitiriyorsunuz... rezalet!!!!!
Yolcu olarak görüşüm ~ 7 yıl önce
Valla ben yolcu olarak AnadoluJet e bindiğimde açıkçası SunExpress ekibi olduğu zaman kendimi güvende hissediyorum evim gibi hissediyorum. Türk Havayolları ekibi tam bir fiyasko "içecek? İçecek?" diye yolcuya servis mi yapılır. Aldığınız maaşın hakkını verin. Milli havayolu çalışanı olacaksınız o paraya muhtaç insan çok dışarda. Yolcu ayrımı yapmayın.
Dön kendine bak derler adama ~ 7 yıl önce
Ne kadar basit ucuz avam bir tarzınız var, sanırsın ki aristokrat bir aileden gelir. Siz hangi işle uğraşırsınız efem? Sizi Airport haberi takip etmenize sebep nedir acep, yaptığınız iş mi acaba yoksa.. Gün gelir o paralı hizmetçi dediğin insanlarının eline muhtaç olursun. Ama onlarda vicdan var insan ayırmazlar senin gibi.
Saygı diyene ~ 7 yıl önce
Saygı demişsin ama saygı sınırlanı çoktan aşmışsın o nasıl oluyo?! Saygılı olmakla yakından uzaktan alakan kalmamış!Üç kuruş para verip uçağı ve çalışanları satın aldığını sanan yolcu profilisin. Senin gibileri hepimiz tanıyoruz ne yazık ki.
Adb ops ~ 7 yıl önce
Sunexpress ekibi kadar taktir ettiğim hiç bir ekip olmadı. Hepsine her konuda ayrı ayrı tebrik takdir ve teşekkürler sunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erc ~ 7 yıl önce
Korler sagirlar birbirini agirlar. Kac tane farkli ekiple karsilasiyosun adb sunex operaton da calisirken.
Erc ye ~ 7 yıl önce
Erc de uçak görmeyen biri için bu yorum çok normal.
Heyt ~ 7 yıl önce
Helal size Sunexpress in kabin ekipleri,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Eski bir SunExpess çalışanı olarak şirketimle hep gurur duydum, hep çok sevdim. SunExpress'te çalışan insan profili çok yüksektir. Her zaman her konuda çok duyarlıdır. Ellerinize sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal olsun ~ 7 yıl önce
Türkçede hiç bir kelime, hiç bir cümle bu yaptığınızı takdir etmeye yetmez....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000