02 Mayıs 2017, Salı 11:09:41

Sunexpress internet sitesini yeniledi

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yolcularının seyahat ile ilgili bütün ihtiyaçlarını karşılayacak web sitesi sunexpress.com’u yeni yüzüyle yayını soktu.
  • Almanyadan televizyon goturmek istiyorum ucaga aliyomusunuz
  • Havaalanında cekapda sorun yaşıyorum
  • Havaalanında cekapda sorun yaşıyorum
  • karma karisik daha basit yapsinlar sitelerine
  • Sunex teknolojiyi 10 sene geriden takip ediyor galiba.
  • Berbat olmuss
  • Internet sitesi rezalet birde sitesi yenilmiş.
  • neden mobil uygulama yok çok merak ediyorum
  • Mobil uygulaması olmayan sunexpress yemişim dijitalleşmesini:)

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yolcularının seyahat ile ilgili bütün ihtiyaçlarını karşılayacak web sitesi sunexpress.com’u yeni yüzüyle yayını soktu. Yeni tasarımı ve arka plandaki güçlü yapısıyla web sitesi üzerindeki hizmet kalitesini bir üst seviye taşıyan SunExpress, klasik havayolu web sitesi anlayışının ötesinde,  tatil paketinden, hotel rezervasyonuna, araç kiralamaya ve yat rezervasyonuna kadar her türlü hizmeti sunacak.

Son yıllarda izlediği başarılı dijitalleşme stratejinin bir parçası olarak, yolcu deneyimini en üst seviyeye çıkarmayı amaçladıklarını belirten SunExpress Ticaret Direktörü Peter Glade, “Bu doğrultuda size daha iyi hizmet vermek amacıyla hem web sitemiz sunexpress.com’da hem de iş ortaklarımızla aramızdaki satış kanallarımızı güçlendirmek için yeni bir rezervasyon sistemine geçtik.  İş ortaklarımızla ile dijital bağlantılarımızı daha fazla geliştirdiğimiz yolcularımızın yararına olacak. Artık, hangi seyahat acentesine giderlerse gitsinler, koltuk rezervasyonundan, ekstra bagaja, yemek siparişine, SunExpress’in kendi sistemi üzerinde sunduğu her türlü hizmetten faydalanabilecekler” dedi.

Yeni web sitelerinin çok daha güçlü bir yapıya kavuştuğunu belirten Glade, şöyle konuştu: “Her şeyden önce tamamen müşteri odaklı ve yolcularımızı seyahat ile ilgili olabilecek bütün ihtiyaçlarını karşılama üzerine kurulu bir anlayış ile hareket ettik.  Artık,  yolcularımız, web sitemiz sunexpresss.com üzerindeki SunExpress Holidays bölümüne girip, tatil paketlerini kendileri belirleyip kişiselleştirebiliyorlar. Artık, transferlerden 750’nin üzerinde nefes kesen otele, araç kiralamadan yat rezervasyonuna kadar her türlü işlemi gerçekleştirebiliyorlar. Kısacası yolculuklarını istediğiniz şekilde kişiselleştirebiliyorlar.”

Web sitesinin diğer özelliklerinden bahseden Glade yolcuların seyahatleri için interaktif haritadan, en uygun fiyat araştırmasına kadar birçok özellikten yararlanabildiğini söyledi: “Tamamen yenilenmiş rezervasyon sistemi ile çoklu arama yapılabilecek. En uygun fiyat takvimine göre en ucuz uçuşu bulabilecekler. SunExpress ile son haberleri takip edebilecek v kariyer sayfasından iş imkânlarına bakabilecekler. Bütün bunların yanı sıra artık herkes sevdiğine ya da arkadaşına, hediye kartlarıyla uçak bileti hediye edebilecek.”

Sunexpress internet sitesini yeniledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Hamis kilic ~ 6 yıl önce
Almanyadan televizyon goturmek istiyorum ucaga aliyomusunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 6 yıl önce
Havaalanında cekapda sorun yaşıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 6 yıl önce
Havaalanında cekapda sorun yaşıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
samet ~ 7 yıl önce
karma karisik daha basit yapsinlar sitelerine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geri ~ 7 yıl önce
Sunex teknolojiyi 10 sene geriden takip ediyor galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgi ~ 7 yıl önce
Rezervasyon sistemini değiştirdi de onun için.
Hilal ~ 7 yıl önce
Berbat olmuss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nusret ilkay ~ 7 yıl önce
Internet sitesi rezalet birde sitesi yenilmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 7 yıl önce
neden mobil uygulama yok çok merak ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 7 yıl önce
Mobil uygulaması olmayan sunexpress yemişim dijitalleşmesini:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara ~ 7 yıl önce
Ye o zaman
AHMet ~ 7 yıl önce
zoruna mi gitti koçum

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000