13 Haziran 2012, Çarşamba 11:07:11

SUNEXPRESS GERMANY UÇAĞINDA OLAY

Frankfurt’tan Ankara’ya giden Sunexpress Germany uçağında iki yolcu kabin memuruna saldırdı, uçak Romanya’nın başkenti Bükreş’e zorunlu iniş yaptı.
  • gercekten arkadaslar 50 euroluk bilet fasa fiso ben kendim kisi basina 280 euro verdim bir kutu kola 2,50 euro cocugum susadi diye almak zorunda kaldim hatta üstünü türk parausinla denklestirdim adamcagizin birtanesi yazmis sun express bir kahve bile vermedi diye bir site görevlisi de kahveni cafede ic önceleri öylemidi bir sandvic yada bir bardak icicek olsa ne sirket batar nede havayolu insanlar ne zorluklarla o bileti aliyor ama bu kimin umrunda.
  • KAbin çalışanlarının ne tazminatı var ki tazminatını ödemeden işten çıkartsın? Siz paşalar gibi cukkaları alın milletin ne yaptığını düşünmeyin.Bilmeden sallamak böyle kolay oluyor işte...
  • Hersey parali diye mangalda kül birakmiyosunuz, germangwingsle ucarken herseyin, hatta bagajin dahi parali olmasina sesiniz cikmiyor. Zorunuz turk kabin memurlariyla mi? Paran yoksa ucma, arabayla yaptiginiz rezil yolculuklari ne cabuk unuttunuz.. Karsinizdakine insan gibi davranirsan sen de insan muamelesi gorursun. Tabi bu her iki taraf icin de gecerli :)
  • burda isin hesabini yapmiyoruz! Sizin babaniz anneniz seker hastasi olsa, 3,5 saatlik yolda ha bire su satin alsa isinize gelirmi?? evden alamiyoruzki gümrükten gecelim?!!!? 50,00 Euroya bilet falan hikaye, hizmet önemli! Müsteriyi nasil memnun edebilmek! Paraniz varsa birdahaki ucusda herkese "benden sular" dersiniz ozaman! Bazen sasiyorum adam akilli yazan da yokki....
  • Doğru, uçmayın ucuz şirketlerle. Bir bilet parası yerine 2 bilet parası verin. Su ve yemek bedava olsun. Başkası yemeyecek veya içmeyecek bile olsa o da 2 bilet parası versin.
  • Yaaa iyide olan kabın ekibine oluyor kardesim! Su paralı diye lafı, dayağı onlar yiyor ! Biraz sakın olun duşunun yaaa , onlarda emir kulu. Bedava su varda onlar mı vermiyor .
  • Ucmayin o zaman boyle sirketlerle,biraz daha fazla verin Lufthansa veya THY ile ucun o zaman su da bedava yemekte bu kadar basit.
  • şimdi birincisi olaya karışan yolcu sayısı 1, 2 kişi değiller. ikincisi olaya karışaan amca saldırıda bulunabilecek yapıda birisi değil görneniz yeterli üçüncüsü host yaralı filan değild...son olarak haber biraz yanlış olmuş...
  • Ulan 1euro suyun Amman'da goygoyunu yapmışıniz .50euro ya gidiş geliş bilet aliyosun 170 Euro 1 hafta uçak transfer tatil yapıyorsunuz halen yok amca seker hastası yok biyerlerini tutamıyordu yok cisi gelmişti falan filan. Amca 1 Euro ya çingene gibi laf söküyor ama hansın havayolu ile ucunca ses SEDA yok.gecin bu geyikleri bunlar naftalinlendi bilmediğimiz ciddi bişeylerden bahsedin.
  • SUNEX KABİN EKİBİ BU GİBİ İSTENMEYEN OLAYLARI ZAMAN ZAMAN YAŞAMAKTA.KABİN TAZELEME EĞİTİMLERİNDE YOLCULARA NASIL İYİ DAVRANILMASI VE OLASI BİR KRİZİ NASIL KONTROL ETMELERİ KONUSUNDA EĞİTİMLERİNİ ARTIRMALARI GEREKMEKTE.DAHA ÖNCEKİ YILLARDA KABİN AMİRİNİN KRİZİ YÖNETEMEMESİ SONUCU TARTIŞMAYA KAPTAN KARIŞMIŞ VE DAHA SONRA UÇUŞ DÖNÜŞÜ YOLCU TARAFINDAN DARPA UĞRAMIŞTI.ANLAŞILAN İLERİKİ ZAMANLARDADA BU ŞİRKET HADİSELERE GEBE OLACAKTIR.KISACA KALİTE ÖNEMLİ.

Almanya’nın Frankfurt kentinden Ankara’ya gitmek üzere havalanan Sunexpress Germany Havayolları’na ait uçakta olay çıktı. Boeing 737-800 tipi uçak Romanya hava sahası üzerindeyken iki yolcu, bilinmeyen bir sebeple kabin memuruna saldırdı.

Uçağın kaptan pilotu, uçaktaki kavga üzerine Romanya’nın Bükreş kentindeki Otopeni Havaalanı’na iniş kararı aldı.
Uçak sorunsuz şekilde inişini gerçekleştirdi, sorunlu iki yolcu polis tarafından gözaltına alındı. Bu arada kavga sırasında yaralanan kabin memuruna sağlık ekipleri müdahale etti. Sorgusu tamamlanan sorunlu iki yolcu, güvenlik güçleri eşliğinde uçuşa devam etti.

Uçak 3 saat bekleyişin ardından Ankara’ya hareket etti.

©Airporthaber.com

SUNEXPRESS GERMANY UÇAĞINDA OLAY

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

nikita ~ 12 yıl önce
gercekten arkadaslar 50 euroluk bilet fasa fiso ben kendim kisi basina 280 euro verdim bir kutu kola 2,50 euro cocugum susadi diye almak zorunda kaldim hatta üstünü türk parausinla denklestirdim adamcagizin birtanesi yazmis sun express bir kahve bile vermedi diye bir site görevlisi de kahveni cafede ic önceleri öylemidi bir sandvic yada bir bardak icicek olsa ne sirket batar nede havayolu insanlar ne zorluklarla o bileti aliyor ama bu kimin umrunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/o 'a cevap ~ 12 yıl önce
KAbin çalışanlarının ne tazminatı var ki tazminatını ödemeden işten çıkartsın? Siz paşalar gibi cukkaları alın milletin ne yaptığını düşünmeyin.Bilmeden sallamak böyle kolay oluyor işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress e camur atanlar... ~ 12 yıl önce
Hersey parali diye mangalda kül birakmiyosunuz, germangwingsle ucarken herseyin, hatta bagajin dahi parali olmasina sesiniz cikmiyor. Zorunuz turk kabin memurlariyla mi? Paran yoksa ucma, arabayla yaptiginiz rezil yolculuklari ne cabuk unuttunuz.. Karsinizdakine insan gibi davranirsan sen de insan muamelesi gorursun. Tabi bu her iki taraf icin de gecerli :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AZMAN ve MAYK CEVAP ~ 12 yıl önce
burda isin hesabini yapmiyoruz! Sizin babaniz anneniz seker hastasi olsa, 3,5 saatlik yolda ha bire su satin alsa isinize gelirmi?? evden alamiyoruzki gümrükten gecelim?!!!? 50,00 Euroya bilet falan hikaye, hizmet önemli! Müsteriyi nasil memnun edebilmek! Paraniz varsa birdahaki ucusda herkese "benden sular" dersiniz ozaman! Bazen sasiyorum adam akilli yazan da yokki....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Doğru, uçmayın ucuz şirketlerle. Bir bilet parası yerine 2 bilet parası verin. Su ve yemek bedava olsun. Başkası yemeyecek veya içmeyecek bile olsa o da 2 bilet parası versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gunes ~ 12 yıl önce
Yaaa iyide olan kabın ekibine oluyor kardesim! Su paralı diye lafı, dayağı onlar yiyor ! Biraz sakın olun duşunun yaaa , onlarda emir kulu. Bedava su varda onlar mı vermiyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ucmayin o zaman boyle sirketlerle,biraz daha fazla verin Lufthansa veya THY ile ucun o zaman su da bedava yemekte bu kadar basit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık oldu ~ 12 yıl önce
şimdi birincisi olaya karışan yolcu sayısı 1, 2 kişi değiller. ikincisi olaya karışaan amca saldırıda bulunabilecek yapıda birisi değil görneniz yeterli üçüncüsü host yaralı filan değild...son olarak haber biraz yanlış olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Azman ~ 12 yıl önce
Ulan 1euro suyun Amman'da goygoyunu yapmışıniz .50euro ya gidiş geliş bilet aliyosun 170 Euro 1 hafta uçak transfer tatil yapıyorsunuz halen yok amca seker hastası yok biyerlerini tutamıyordu yok cisi gelmişti falan filan. Amca 1 Euro ya çingene gibi laf söküyor ama hansın havayolu ile ucunca ses SEDA yok.gecin bu geyikleri bunlar naftalinlendi bilmediğimiz ciddi bişeylerden bahsedin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KALİTELİ KABİN EĞİTİMİ OLMAZSA ~ 12 yıl önce
SUNEX KABİN EKİBİ BU GİBİ İSTENMEYEN OLAYLARI ZAMAN ZAMAN YAŞAMAKTA.KABİN TAZELEME EĞİTİMLERİNDE YOLCULARA NASIL İYİ DAVRANILMASI VE OLASI BİR KRİZİ NASIL KONTROL ETMELERİ KONUSUNDA EĞİTİMLERİNİ ARTIRMALARI GEREKMEKTE.DAHA ÖNCEKİ YILLARDA KABİN AMİRİNİN KRİZİ YÖNETEMEMESİ SONUCU TARTIŞMAYA KAPTAN KARIŞMIŞ VE DAHA SONRA UÇUŞ DÖNÜŞÜ YOLCU TARAFINDAN DARPA UĞRAMIŞTI.ANLAŞILAN İLERİKİ ZAMANLARDADA BU ŞİRKET HADİSELERE GEBE OLACAKTIR.KISACA KALİTE ÖNEMLİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000