31 Temmuz 2008, Perşembe 08:19:11

SunExpress Gaziantep-Malatya uçacak

Alman havayolu devi Lufthansa ve bayrak taşıyıcımız Türk Hava Yolları(THY)'nın ortak şirketi SunExpress Havayolları, 1 Eylül ve 25 Ekim 2008 tarihleri arasında Gaziantep ve Malatya illeri arasında tarifeli uçuş gerçekleştirecek.
  • Sun express ic hatlara devam etsin . Alman hava yolu sirketleri sabiha gokcen e Base oldular neredeyse Heryer German wings ;Blue wings den gecilmiyor. Adamlar Gaziantep e bile sefer yapiyolar. Kuyruktaki TURK BAYRAGI domestic ucuslar icin degil. Sun express ticareti neden domestic tercih ediyor acaba?
  • malatya merkezi ile havaalanı arası 45 dakika ,zaten 1,5 saat önce havaalanında olma sorunluluğu var toplam 2 saat 15 dakikanızı alacak uçuş süresi hariç,zaten karayolu ile 3 saatte gidilen iki şehir arası mesafeye uçak seferi koymak sizce nasıl bir fikir..

Gaziantep-Malatya uçuşları cuma, Malatya-Gaziantep uçuşları ise salı günleri yapılacak. Yolcular Gaziantep'ten Malatya'ya uçtuktan sonra, aynı uçakla İzmir'e devam edebilecek. Aynı şekilde Malatya'dan Gaziantep'e gelen yolcular da İzmir'e uçabilecek.

SunExpress'in iç hat biletlerinin fiyatları, vergiler, servis ücreti ve harç masrafları dahil 49 YTL'den başlıyor.

SunExpress Gaziantep-Malatya uçacak

Yorumlar

vatandas ~ 16 yıl önce
Sun express ic hatlara devam etsin . Alman hava yolu sirketleri sabiha gokcen e Base oldular neredeyse Heryer German wings ;Blue wings den gecilmiyor. Adamlar Gaziantep e bile sefer yapiyolar. Kuyruktaki TURK BAYRAGI domestic ucuslar icin degil. Sun express ticareti neden domestic tercih ediyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 16 yıl önce
malatya merkezi ile havaalanı arası 45 dakika ,zaten 1,5 saat önce havaalanında olma sorunluluğu var toplam 2 saat 15 dakikanızı alacak uçuş süresi hariç,zaten karayolu ile 3 saatte gidilen iki şehir arası mesafeye uçak seferi koymak sizce nasıl bir fikir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000