09 Nisan 2013, Salı 10:20:53

SUNEXPRESS EN SEMPATİK ŞİRKET SEÇİLDİ

İzmir’de acenteler ile biraraya gelen SunExpress acenteler tarafından en sempatik, en sorunsuz havayolu şirketi olarak gösterildi.
  • Yıllardır yonetıcılerın degısmedıgı bır sırket.Aman bizim biletimizi satın da baska birşey istemıyoruz dıyen bir hava yolu.
  • Yıllardır koltuk sevdalısı yöneticilerle kısır bir döngünün içine girmiş , personelinin suyunu çıkartan , yoneticilerinin umursamaz anlayışı ile devam eden bir şirket .. Cumhurbaşkanından bile fazla süredir görevdeler.. İnsan biraz utanır...bırakın biraz bu işten anlayan genç nesillere yol açın
  • Yüksek maaşlı eski personel kıyımı yapan şirket içinde çalışanını ezen ve beğenmeyen gitsin mantığıyla eleman çalıştıran şirket mi sempatik?
  • Haklisiniz. Tam kelimeyle. Haklisiniz !
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Geçenlerde bir pilot arkadaşım şöyle söylüyordu: "Aman abicim durumumuza çok şükür,Sunexpress'de de çalışabilirdik".. Bunun üzerine SXS'de çalışan kaptan ve F/O'ların ne kadar az maaşa ve yıllardır zamsız uçtuklarından bahsetti. Yazıklar olsun demek lazım. Türkiye'nin en güzel şirketlerinden birini kimsenin çalışmak istemeyeceği,3 kuruş paraların verildiği bir şirkete çeviren yöneticilerine helal olsun(!).. Birde acentecilerin sempatisinden bahsediyorlar.. Geçiniz..
  • SunExpress'in yeni hat açacak hali mi kaldı yahu :) Gariplerim XQ imkanları ve ücretleri ile yaptıkları TK uçuşlarına yetişemez oldular , iç hatlar bitti dış hatlarda da artık kırmızı kuyruklu XQ uçakları var TK adına uçan . Neredeyse her hafta TK'dan gelen bir uçak katılıyor filolarına , yakında XQ'yu iç hatta komple bitirip TK Junior (AnadoluJet) şeklinde devam ederlerse işe hiç şaşırmam .
  • tamam o iki hattında açacaz amdem sen öyle dedin kaç sefer istersin
  • Kendileri caliyor kendileri oynuyorlar :)))
  • Bence izmir-Zonguldak ve Antalya-Zonguldak hattı cok mantıklı bir ve karlı destinasyon olur SunExpress için ve bolge halkı için.

Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, İzmir ve çevresindeki acenteler ile biraraya geldi. SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın ve İstanbul’dan gelen 20 kişilik TURSAB Yönetim Kurulu üyeleri ve İzmir ve çevresinden gelen bir çok acentenin katıldığı yemekte SunExpress acenteler tarafından en sempatik ve sorunsuz çalışılan havayolu olarak gösterildi.

TURSAB Yönetim Kururlu Başkanı Başaran Ulusoy’un rahatsızlanarak katılamadğı yemekte, Ulusoy adına konuşan  TURSAB Yönetim Krurulu Üyesi Muammer Güner, “Yemek öncesi dışaşrıda nerdeyse bütün acentelerle konuştum ‘bir sorununuz var mı SunExpress’le’ diye. Hepsinden aldığım cevap çok memnuniyet vericiydi; hiçbirisi sorundan bahsetmedi tam tersine bütün sorunlarının çözüldüğünü ve SunExpress ile çok iyi ve içten çalıştıklarını belirtiler. SunExpress son dönemlerde yaptığı atılımlarla acenteler arasında en sempatik havayolu oldu” dedi.

İzmir’in bu konuda şanslı olduğunu belirten Güner, “SunExpress’in havacılık sektöründe gerçekleştirdiği atılımlar ortada. 2006’dan bu yana çok yol kaydeildi. Acentelere verdiği destek ile çok iyi bir çalışma içersindeyiz. Nerdeyse acentelerle olan bütün sorunlar çözülmüş durumda. Kendilerine teşekkür ederiz” dedi. 

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın da gelinen noktanın çok önemli olduğunu belirterek, “Bir yıl önce yine İzmirli iş ortaklarımızla biraraya gelmiştik, orada bir çok söz verdik. Ve verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk. Bugün geldiğimiz nokta çok önemli. 2006’da SunExpress İzmir’den uçuş gerçekleştirmeye karar verdiğinde, herkes SunExpress’i uyardı “İzmir’e bu kadar yatırım yapılır mı” diye. Biz yaptık ve bugün geldiğimiz noktada SunExpress’in altında İzmir’in imzası var. Artık İzmir bizim için çok önemli“ dedi.

İzmir’den yeni destinasyon arayışındayız

İzmir’i HUB yaptıklarını belirten Aydın, “Bu yaz 4 yeni hattımız var: Strasburg, Bremen, Lefkoşa ve Batman. Bununla bitmeyecek, yeni hatlar açacağız. Biz İzmir’i HUB olarak bir yere taşımaya kararlıyız. Amacımız batıyı İzmir üzerinde doğuya taşımak; Paris’ten yolcuyu alıp Dubaiye götürmek” dedi.

Aydın, yemekte en fazla satışı yapan acentelere SunExpress Türkiye Satış Pazarlama Yöneticisi Necdet Gürsoy ile  ödüllerini verdikten sonra yemeğin sürprizini açıkladı. Ege Bölgesi Satış Pazarlama Müdürü olaak görev yapan Ece Şenev’in Türkiye Satış Pazarlama Müdürlüğü’ne terfi ettiğini açıkladı.


 

SUNEXPRESS EN SEMPATİK ŞİRKET SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

İZMİR ~ 5 yıl önce
Yıllardır yonetıcılerın degısmedıgı bır sırket.Aman bizim biletimizi satın da baska birşey istemıyoruz dıyen bir hava yolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 11 yıl önce
Yıllardır koltuk sevdalısı yöneticilerle kısır bir döngünün içine girmiş , personelinin suyunu çıkartan , yoneticilerinin umursamaz anlayışı ile devam eden bir şirket .. Cumhurbaşkanından bile fazla süredir görevdeler.. İnsan biraz utanır...bırakın biraz bu işten anlayan genç nesillere yol açın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ex personel ~ 11 yıl önce
Yüksek maaşlı eski personel kıyımı yapan şirket içinde çalışanını ezen ve beğenmeyen gitsin mantığıyla eleman çalıştıran şirket mi sempatik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumsuz ~ 11 yıl önce
"zam vermek zorunda değiliz"diyen bir yöneticiden ne bekliyorsun ki ???
Antipatiye ~ 11 yıl önce
Haklisiniz. Tam kelimeyle. Haklisiniz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülüyorum.... ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antipati ~ 11 yıl önce
Geçenlerde bir pilot arkadaşım şöyle söylüyordu: "Aman abicim durumumuza çok şükür,Sunexpress'de de çalışabilirdik".. Bunun üzerine SXS'de çalışan kaptan ve F/O'ların ne kadar az maaşa ve yıllardır zamsız uçtuklarından bahsetti. Yazıklar olsun demek lazım. Türkiye'nin en güzel şirketlerinden birini kimsenin çalışmak istemeyeceği,3 kuruş paraların verildiği bir şirkete çeviren yöneticilerine helal olsun(!).. Birde acentecilerin sempatisinden bahsediyorlar.. Geçiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni hat mı ? ~ 11 yıl önce
SunExpress'in yeni hat açacak hali mi kaldı yahu :) Gariplerim XQ imkanları ve ücretleri ile yaptıkları TK uçuşlarına yetişemez oldular , iç hatlar bitti dış hatlarda da artık kırmızı kuyruklu XQ uçakları var TK adına uçan . Neredeyse her hafta TK'dan gelen bir uçak katılıyor filolarına , yakında XQ'yu iç hatta komple bitirip TK Junior (AnadoluJet) şeklinde devam ederlerse işe hiç şaşırmam .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zonguldak ~ 11 yıl önce
tamam o iki hattında açacaz amdem sen öyle dedin kaç sefer istersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 11 yıl önce
Kendileri caliyor kendileri oynuyorlar :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jimmy ~ 11 yıl önce
Bence izmir-Zonguldak ve Antalya-Zonguldak hattı cok mantıklı bir ve karlı destinasyon olur SunExpress için ve bolge halkı için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000