25 Haziran 2010, Cuma 10:46:26

SunExpress Atina'dan çekiliyor...

10 ay önce İzmir-Atina seferlerine başlayan ve haftada 2 gün karşılıklı sefer düzenleyen SunExpress, yeterli talep gelmemesi üzerine 9 Temmuz itibariyle uçuşları durdurma kararı aldı.
  • ucuslar basladi sizin haberiniz yok.. gecen hafta iki ucus yapildi..ve yaz boyu da devam edecek.. internet duskunu arkadasim..
  • size sadece gulerim elimden baska bir sey gelmez.internet duskunu sevgili arkadasim ucuslar baslayacakti ertelendi ilk ucus olursa 29.06.2010 da olacak
  • bilip bilmeden yazmayin.. yazin haftada 2 gün kayseri antalya ucusu var. herkeste bir şeyler yazar olmuş..chail cuhela..
  • insan acip bir pegasusuun internet adresine ondan sonra yazar buralar , sali cum aksmalar haftada 2 gunn , sallamada bak bir flypgs.com a
  • ya buraya seningibilerde yaziyorya git bak akalim fly.pgs.com a bak ayt asr yaz tabi yapabilirsen , sali ve cuma aksmlari ucaklari gorurusun , sallamadan yorum yaz bundan sonra..
  • pegasusun kayseri-antalya ucusu yok atmayalim bierek yazin lutfen
  • dönersen kardır. bu hatta 1 yıl oldu nerdeyse ucalı sun ex. herkesten once başladı, herkesten once de bırakıyor. sanmayın diğerleri artıracak. her zamanki gibi sadace takipci olacaklar. keşke olsaydı, keşke tutsaydı herkes kazanırdı. ama yok , talep yok, yolcu yok... inşallah pegasus tutunabilirde bizlere istanbuldan aktarma yolları tekrardan görünmez.
  • Sun Express SAW-Elazığ uçuşlarına neden başlamıyor? Pegasus uçakları tıklım tıklım dolu. Bu boşluğu Sun Express gayet iyi doldurabilir. Bunun için Elazığ uçuşlarındaki uçakların doluluk oranlarını incelemeleri yeterli. Zaman kaybetmeden başlatılmaslı SAW-Elazığ seferleri. Elazığ uçuşlarını başlatın acilen!
  • pegasus sawdan kayseriye gunde 3 sefer yapiyor dolu dolu ; sunex 1 seferi yapamadi, sunexpress antalya kayseriyi kapatti pegasus catir catir antalya kayseri ucuyor, helal olsun pegasusa..sunexpress de avrupadaki koylere ucmaya devam:)
  • pegasusla rakabet edemiyor.saw dan kayseri,malatya,sivas hatlarını kapattı.pegasus ise günlük uçuşlarıyla devam ediyo.yakında saw dan çekilebilir.

 Yeni Asır'da yer alan habere göre; SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, İzmir-Atina seferlerine devam etmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Türk ve Yunan pazarlarındaki turizm alışkanlıklarının farklı olması nedeniyle bu hattı durdurmak zorunda kaldık" dedi.

SunExpress, İzmir-Atina hattında 9 Temmuz sonrasına bilet satın alan yolculara alternatif uçuşlar sunacak.

SunExpress Atina'dan çekiliyor...

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
ucuslar basladi sizin haberiniz yok.. gecen hafta iki ucus yapildi..ve yaz boyu da devam edecek.. internet duskunu arkadasim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
size sadece gulerim elimden baska bir sey gelmez.internet duskunu sevgili arkadasim ucuslar baslayacakti ertelendi ilk ucus olursa 29.06.2010 da olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bilip bilmeden yazmayin.. yazin haftada 2 gün kayseri antalya ucusu var. herkeste bir şeyler yazar olmuş..chail cuhela..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
insan acip bir pegasusuun internet adresine ondan sonra yazar buralar , sali cum aksmalar haftada 2 gunn , sallamada bak bir flypgs.com a

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya buraya seningibilerde yaziyorya git bak akalim fly.pgs.com a bak ayt asr yaz tabi yapabilirsen , sali ve cuma aksmlari ucaklari gorurusun , sallamadan yorum yaz bundan sonra..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasusun kayseri-antalya ucusu yok atmayalim bierek yazin lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dönersen kardır. bu hatta 1 yıl oldu nerdeyse ucalı sun ex. herkesten once başladı, herkesten once de bırakıyor. sanmayın diğerleri artıracak. her zamanki gibi sadace takipci olacaklar. keşke olsaydı, keşke tutsaydı herkes kazanırdı. ama yok , talep yok, yolcu yok... inşallah pegasus tutunabilirde bizlere istanbuldan aktarma yolları tekrardan görünmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sun Express SAW-Elazığ uçuşlarına neden başlamıyor? Pegasus uçakları tıklım tıklım dolu. Bu boşluğu Sun Express gayet iyi doldurabilir. Bunun için Elazığ uçuşlarındaki uçakların doluluk oranlarını incelemeleri yeterli. Zaman kaybetmeden başlatılmaslı SAW-Elazığ seferleri. Elazığ uçuşlarını başlatın acilen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus sawdan kayseriye gunde 3 sefer yapiyor dolu dolu ; sunex 1 seferi yapamadi, sunexpress antalya kayseriyi kapatti pegasus catir catir antalya kayseri ucuyor, helal olsun pegasusa..sunexpress de avrupadaki koylere ucmaya devam:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasusla rakabet edemiyor.saw dan kayseri,malatya,sivas hatlarını kapattı.pegasus ise günlük uçuşlarıyla devam ediyo.yakında saw dan çekilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000