27 Haziran 2017, Salı 11:38:04

Sunexpress Antalya-Moskova uçuşlarına başladı

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Türkiye’nin turizm cenneti Antalya’dan Türk turizmin en önemli pazarlarından olan Moskova’ya uçmaya başladı.
  • Dünyanın herhangi bir ülkesine gidin ve havacılık şirketi kurmak için izin isteyin ve bu kuracağınız havayolu şirketiyle orada iç hat yolcu taşımacılığı yapmaya başlayın. Bakalım izin alabiliyor musunuz? Havayolu şirketi kurmayı geçtim karşılıklı uçuş izinleri almak bile çok zor ve kısıtlı iken tepe yöneticisi sürekli Almanlar tarafından atanan ve kendiside çakma alman olmaktan gurur duyan bu şirket nasıl iç hat uçuş yapabilir. Tamam şuursuzca buna izin verdiniz, bayrak taşıyıcı yüce şirketimiz THY nasıl Anadolujet uçuşlarını bu şirkete yaptırır, anlamak mümkün değil. En kısa sürede bu yanlıştan dönülür umarım. Azalarak değil bi anda bitmen dileğiyle Sunexpress (Çakma Alman).
  • Avrupa dan gelen turist sayısı azalınca hemen farklı bir alternatif bulunmuş. Güzel bir çözüm, umarım uçuş sayısı artar. Farklı pazarlara uçmak her zaman iyidir. Bir pazarda sorun yaşarsan diğer pazarlar ile bu sorunu minimize edebilirsin. Daha önce yapılan yorumlara gelince, SunExpress Türkiye'de çalışabileceğiniz en kurumsal şirketlerden birisidir. Mutlaka kendi içerisinde sorunları vardır fakat her firmanın sıkıntılı süreçleri var. Binlerce kişiye iş olanağı sağlayıp, vergisini Türkiye ye vermektedir. Umarım uçuş, uçak, çalışan sayısı her geçen gün artar. İyi uçuşlar SunExpress
  • Ne kadar çok alman sever varmış:)almanlar ne kadar güzel tarifeli seferler düzenliyor hangi Türk firma tarifeli alman iç hattında uçuyor??
  • Izmir moskova da olsa guzel olurdu. Bir sonraki bahara artik
  • Bravo Sunexpress. Keşke Thy da (Lufthansa Thy) fifthy fifthy yönetse ne gözel olurdu. Arkadaşlarım da SunExpress te uçuyorlar uçuş limitleri CRM bile Thy den bambaşka Helal Olsun. F/O yanlış bişey görürsem kesinlikle pilota iletirim konuşurum çekinmeden diyebiliyor ve bu Şirket politikası. Uçuştan sonra rapor bile edebiliyor. İşte CRM Adaleti. Ah THY Amsterdam crashi aklıma gelince hala şaşkınlık yaşıyorum film çekimi platosu gibiydi maalesef. çok üzücü. Sunexpress istikrarla büyümeye devam edecektir inşallah. Yeni pazarlar bekliyoruz. Takipteyiz. Ayrıca Türkiye de ilk 737 Max operasyonu Sunexpress e yakışır bence. Yöneticilerimize Selam Olsun. İyi Bayramlar.(not: Ben Sunexpress çalışanı değilim. Sunexpress AYT Base.Ayrıca The Best Anadolujet Operated.)
  • SunExpress ile gurur duyuyorum. Sadece Almanlar kazanmiyor. SunExpress Vergisini Türkiye 'de ödüyor. Antalya'nin en cok gelir vergisi ödeyen sorketidir.
  • Bu sene artik bonus yatar :)
  • almanlar para kazansin ohh ne dünya
  • Sun Express hangi havalimanına uçuyor, biliyor musunuz?
  • Hayırlı olsun....

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Türkiye’nin turizm cenneti Antalya’dan Türk turizmin en önemli pazarlarından olan Moskova’ya uçmaya başladı. Rusya pazarına ilk defa adım atan ve bu uçuşların sayısını kısa zamanda artırmayı planlayan SunExpress, bugün turizm merkezi Antalya’dan ilk uçuşunu gerçekleştirdiği Moskova’ya şimdilik haftada 1 uçuş gerçekleştirecek.

SunExpress’in Antalya’dan bir diğer yeni uçuş noktası ise Fransa’da Lyon olacak. Lyon’a ilk uçuşunu 10 Temmuz’da gerçekleştirecek. Bu yeni destinasyonlarla beraber, SunExpress, Antalya’yı hem iç hatlarda hem dış hatlarda tarifeli seferlerle en fazla noktaya bağlayan havayolu olarak,  Antalya’dan dış hatlarda 37, iç hatlarda 10 olmak üzere toplam 47 noktaya haftada 342 uçuş gerçekleştirecek.

Tarifeli seferlerle Türkiye ile Avrupa arasında en fazla uçuş gerçekleştiren hava yolu şirketi olan SunExpress, daha önce Türkiye’de, Antalya, Ankara, Adana, Elazığ, Kayseri, Ordu/Giresun’dan Avrupa’da 12 yeni destinasyona uçmaya başladığını açıklamıştı. SunExpress, Türkiye ile Avrupa arasında gerçekleştirdiği uçuş sayısını geçen yıla göre yüzde %18 artırarak toplam hafta 478 uçuşa çıkardı. SunExpress, Türkiye’nin 12 kentinden Avrupa’da toplam 47 kente uçuyor.

Sunexpress Antalya-Moskova uçuşlarına başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

ERC ~ 7 yıl önce
Dünyanın herhangi bir ülkesine gidin ve havacılık şirketi kurmak için izin isteyin ve bu kuracağınız havayolu şirketiyle orada iç hat yolcu taşımacılığı yapmaya başlayın. Bakalım izin alabiliyor musunuz? Havayolu şirketi kurmayı geçtim karşılıklı uçuş izinleri almak bile çok zor ve kısıtlı iken tepe yöneticisi sürekli Almanlar tarafından atanan ve kendiside çakma alman olmaktan gurur duyan bu şirket nasıl iç hat uçuş yapabilir. Tamam şuursuzca buna izin verdiniz, bayrak taşıyıcı yüce şirketimiz THY nasıl Anadolujet uçuşlarını bu şirkete yaptırır, anlamak mümkün değil. En kısa sürede bu yanlıştan dönülür umarım. Azalarak değil bi anda bitmen dileğiyle Sunexpress (Çakma Alman).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sxs ~ 7 yıl önce
Sunexpres'in nesi sana battı anlayamadım. Ama belliki çok canını acıtmış.Şirketin yönetim kurulundan tut en alt kademe çalışanına kadar kaç Türk kaç Alman var haberin var mı? Merkezi Antalya'da Türk yasalarına tabi. Vergisini Türkiye'ye ödeyen bir şirket. Daha bu şirket seni memnun etmek için ne yapabilir? Anlama organını bir kontrol et istersen belki sorun sendedir....
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Avrupa dan gelen turist sayısı azalınca hemen farklı bir alternatif bulunmuş. Güzel bir çözüm, umarım uçuş sayısı artar. Farklı pazarlara uçmak her zaman iyidir. Bir pazarda sorun yaşarsan diğer pazarlar ile bu sorunu minimize edebilirsin. Daha önce yapılan yorumlara gelince, SunExpress Türkiye'de çalışabileceğiniz en kurumsal şirketlerden birisidir. Mutlaka kendi içerisinde sorunları vardır fakat her firmanın sıkıntılı süreçleri var. Binlerce kişiye iş olanağı sağlayıp, vergisini Türkiye ye vermektedir. Umarım uçuş, uçak, çalışan sayısı her geçen gün artar. İyi uçuşlar SunExpress

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Ne kadar çok alman sever varmış:)almanlar ne kadar güzel tarifeli seferler düzenliyor hangi Türk firma tarifeli alman iç hattında uçuyor??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Duvara söylesem duvar anlardı şu mevzuyu senelerdir. Sunexpress Türkiye merkezli bir kuruluş olduğu için sahibinin Türk olması veya Alman olması önemli değil. Adamlar ülkemize yatırım yapmışlar, merkezlerini Antalyada kurmuşlar şimdi de paşa paşa uçuyorlar işte. Bir Türk gidip Almanya'da şirket kursa o da Almanyada uçuş yapar. Ayrıca Sunexpress Thy-Lufthansa ortaklığı olduğu için tamamen bir Alman firması da sayılmaz ama neyse bunu anlamanızı pek beklemiyorum.
Sunexpress ~ 7 yıl önce
Güzel anlatım , Ağzına sağlık. Ama yok anlatamazsın arkadaş. Araştırmadan cahilce yapılan yorumlar bunlar . Yorumlamadan bir bak bu şirket ne ? Kim ? Bellemişler bir Alman da Alman.
Jj ~ 7 yıl önce
Izmir moskova da olsa guzel olurdu. Bir sonraki bahara artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SunExpress ~ 7 yıl önce
Bravo Sunexpress. Keşke Thy da (Lufthansa Thy) fifthy fifthy yönetse ne gözel olurdu. Arkadaşlarım da SunExpress te uçuyorlar uçuş limitleri CRM bile Thy den bambaşka Helal Olsun. F/O yanlış bişey görürsem kesinlikle pilota iletirim konuşurum çekinmeden diyebiliyor ve bu Şirket politikası. Uçuştan sonra rapor bile edebiliyor. İşte CRM Adaleti. Ah THY Amsterdam crashi aklıma gelince hala şaşkınlık yaşıyorum film çekimi platosu gibiydi maalesef. çok üzücü. Sunexpress istikrarla büyümeye devam edecektir inşallah. Yeni pazarlar bekliyoruz. Takipteyiz. Ayrıca Türkiye de ilk 737 Max operasyonu Sunexpress e yakışır bence. Yöneticilerimize Selam Olsun. İyi Bayramlar.(not: Ben Sunexpress çalışanı değilim. Sunexpress AYT Base.Ayrıca The Best Anadolujet Operated.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trole gel trole ~ 7 yıl önce
Birde utanmadan ben sunex degilim diyor.
Misafir ~ 7 yıl önce
SunExpress ile gurur duyuyorum. Sadece Almanlar kazanmiyor. SunExpress Vergisini Türkiye 'de ödüyor. Antalya'nin en cok gelir vergisi ödeyen sorketidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Bu sene artik bonus yatar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yatmış ~ 7 yıl önce
yatmış bile:))
alman ~ 7 yıl önce
almanlar para kazansin ohh ne dünya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acente55 ~ 7 yıl önce
Yarisi THY nin sacma sacma konusma
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Begenmedim
el cevap ~ 7 yıl önce
o şirkette zaten hiç Türk çalışmıyo,hem ayrıca senin cebindeki telefon da kocaelindeki silikon vadisinde geliştirilip üretildi... bindiğin araba %100 yerli üretim olduğundan kullandığın deterjandan içtiğin coca-colaya kadar her bi şey % 100 yerli sermaye Allahtan... her şeyi hallettin bi tek almanın cebine giren paranın tasasına düştün... tee Allahım yaa.. bu arada tgs alım yapıcak diyolardı bi ara
Him ~ 7 yıl önce
Kardes oyle diyosunda öncelikle sirket turk alman ortak sadece almanlar kazanmiyor ayrica binlerce turk bu şirket sayesinde turkiyede para kazaniyor. Sen kesinlikle almanlar oara kazanmasin diye ne alman arabasina bin nede bi urunlerini kullan hasi bakalim
Türk ~ 7 yıl önce
Ne diyor haber: Türkiye ile avrupa arasında en fazla uçuş gerçekleştiren şirket. Diyor. Almanlarla ortaklık yapmasaydın o sayıdaki uçuşları sana kimse vermezdi. Yani Türkiye kazanıyor.
XG ~ 7 yıl önce
Almanya'da Alman ekipleri ile uçan German SXS'i gören Almanlar da "Ohh Türkler de para kazansın ama olmuyor böyle"demeye başlamış(!)
Moskova ~ 7 yıl önce
Sun Express hangi havalimanına uçuyor, biliyor musunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress ~ 7 yıl önce
Başlıca olarak; Antalya havalimanına var, izmir adnan menderes havalimanına var, ankara esenboğa havalimanına ve tarifeli olarak yurt içi yurt dışı birsürü havalimanına uçuyor
ZIA - Zhukovsky ~ 7 yıl önce
SunExpress Antalya'dan Moskova'da Zhukovsky (ZIA , UUBW) havalimanina uçuyor. Lazım olursa uçuş numaraları XQ590 AYT-ZIA ve XQ591 ZIA-AYT.
757 ~ 7 yıl önce
Hayırlı olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000