08 Haziran 2011, Çarşamba 13:30:34

SUNEXPRESS ALMANYA UÇUŞLARA BAŞLADI

SunExpress’in Almanya’daki kuruluşu SunExpress Almanya, Alman Sivil Havacılık Otoritesi LBA’dan işletme ruhsatını aldı ve ilk uçuşlarını 8 Haziran 2011’de Frankfurt- Antalya, Frankfurt-Malatya ve Stuttgart-Gaziantep hatlarında gerçekleştirdi...
  • Daha 2 nci gününde neden iç hat uçmuyor demiş vatdaş. sabırlı olun o da olacak.
  • benim bildiğim THY-Lufthansa arasındaki Code sharing ile ve de sunexpress in iki firma arasındaki ortaklık ile kurulduğuna göre tüm uygulamalar 2 ülkenin belirlediği şartların ana firmalara code sharing ile belirlendiği statülere uyulması nda belirlenen iç hat - dış hat uçuşlarda ortaklık olur dimi ?
  • simdi german sky gider!!!!!
  • yaptırmazlar yaptırırlar mı yahu alem enayı mı senın mılletın gıbı bındıgı dalı kessın
  • sunexpress almanyanın türkiye pazarında uçma hedefiyle kurulduğunu sanmıyorum. sunexpress zaten almanya-türkiye destinasyonlarında etkin. sunexpress almanya şirketi aynı corendon dutch gibi türkiye dışındaki destinasyonlar hedeflenerek kurulmuş olmalı. BEnce.
  • umarim ucuslari herkez icin hayirli olur , suan stuttgarta samsun ucusunda lufthansa teknik is basinda , kazasiz belasiz ucuslar dilerim
  • sunexpress'e:ONLAR ORTAK SEN PAZARSIN DA ONDAN
  • sunexpres türkiye içhatlarda uçarak lufthansa türkiyenin iç hatlarından para kazanıyor, fakat neden almanyada içhatlarda uçmuyor. veya yeni kurulan şirket neden almanya da içhat seferleri yapmıyor?
SunExpress’in CEO’su ve SunExpress Almanya’nın Genel Müdürü Paul Schwaiger ilk uçuşlarla ilgili olarak, “SunExpress markası artık biri Türk diğeri Alman 2 havayolundan oluşuyor. Yeni şirketimiz, Alman sivil havacılık otoritesinden bizi çok memnun eden ruhsatını alır almaz uçuşlarına başladı ve ilk 3 seferinde 500’den fazla yolcumuzu Türkiye’ye getirdi. SunExpress Almanya, Frankfurt - Antalya hattımız ile Alman ve Anadolu kentleri arasında düzenlediğimiz direkt seferlerimizde, müşterilerimize rekabetçi bir ürünü cazip fiyatlarla sunacak. Şirketimiz daha sonra Almanya ile Kızıldeniz bölgesi arasındaki uçuşları da programına alacak.” şeklinde konuştu.
 
Filosunda D-ASXD, D-ASXF ve D-ASXS kuyruk kodlu 3 Boeing 737-800 uçağı bulunan SunExpress Almanya’nın, IATA uçuş kodu XG, ICAO kısaltması ise SXD olacak. SunExpress Almanya’nın uçak sayısı yıl sonuna kadar 6’ya yükselecek.
SUNEXPRESS ALMANYA UÇUŞLARA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Daha 2 nci gününde neden iç hat uçmuyor demiş vatdaş. sabırlı olun o da olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
benim bildiğim THY-Lufthansa arasındaki Code sharing ile ve de sunexpress in iki firma arasındaki ortaklık ile kurulduğuna göre tüm uygulamalar 2 ülkenin belirlediği şartların ana firmalara code sharing ile belirlendiği statülere uyulması nda belirlenen iç hat - dış hat uçuşlarda ortaklık olur dimi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
simdi german sky gider!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaptırmazlar yaptırırlar mı yahu alem enayı mı senın mılletın gıbı bındıgı dalı kessın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sunexpress almanyanın türkiye pazarında uçma hedefiyle kurulduğunu sanmıyorum. sunexpress zaten almanya-türkiye destinasyonlarında etkin. sunexpress almanya şirketi aynı corendon dutch gibi türkiye dışındaki destinasyonlar hedeflenerek kurulmuş olmalı. BEnce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
umarim ucuslari herkez icin hayirli olur , suan stuttgarta samsun ucusunda lufthansa teknik is basinda , kazasiz belasiz ucuslar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sunexpress'e:ONLAR ORTAK SEN PAZARSIN DA ONDAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sunexpres türkiye içhatlarda uçarak lufthansa türkiyenin iç hatlarından para kazanıyor, fakat neden almanyada içhatlarda uçmuyor. veya yeni kurulan şirket neden almanya da içhat seferleri yapmıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000