06 Temmuz 2011, Çarşamba 08:44:34

SUNEXPRESS 10 MİLYONUNCU MİSAFİRİNİ AĞIRLADI

SunExpress iç hatlarda 10 milyon yolcuyu geçti...
  • bi 10 milyon daha gelecek......
  • arkadaş yokmu bunun bi hediyesi promosyonu bedava uçuşu.boru mu bu 10 milyon.
  • tebrikler sunexpress,her zaman kalitenin,profesyonelliğin öncüsü oldun.
İç hat uçuşlarına 26 Mart 2006’da başlayan SunExpress, bu uçuşlarındaki 10 milyonuncu yolcusunu 5 Temmuz Salı günü İstanbul Sabiha Gökçen’den Hatay’a uçurdu.

2011 yaz tarifesinde, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Antalya dahil olmak üzere toplam 16 iç hat destinasyonuna haftada 488 sefer düzenleyen SunExpress, İstanbul Sabiha Gökçen-Hatay seferinin tamamlanmasıyla birlikte iç hatlarda 10 milyondan fazla yolcusuna hizmet vermiş oldu. İzmir ve Antalya’dan en fazla iç hat noktasına uçan havayolu olan SunExpress’in, 26 Mart 2006 ile 30 Haziran 2011 arasında iç hatlarda yolcu sayısı anlamında büyüme oranı ise yıllık ortalamada %51’in üzerinde gerçekleşti.

SunExpress iç hatlarda İstanbul Sabiha Gökçen’den Adana, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kars, Samsun, Trabzon ve Van’a, İzmir’den Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, İstanbul Sabiha Gökçen, Kars, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van’a; Antalya’dan ise Adana, Bodrum, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van’a karşılıklı uçuşlar düzenliyor.

SunExpress’in iç hat bilet fiyatları, her şey dahil 59,99 TL’den başlıyor. Yolcular biletlerini SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden, 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden ve yetkili acentelerden satın alabiliyor. SunExpress’in Yolcu Avantaj Programı SunPoints’te, yolcular seyahatlerinde aldıkları her biletin bedeli karşılığında belirli bir puan kazanıyor, biriktirdikleri puanlarla da ödül uçak bileti alabiliyor.
SUNEXPRESS 10 MİLYONUNCU MİSAFİRİNİ AĞIRLADI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bi 10 milyon daha gelecek......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaş yokmu bunun bi hediyesi promosyonu bedava uçuşu.boru mu bu 10 milyon.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tebrikler sunexpress,her zaman kalitenin,profesyonelliğin öncüsü oldun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000