20 Kasım 2013, Çarşamba 11:14:04

SKY BATTI KAYMAĞI SUNEXPRESS YEDİ…

Sunexpress Havayolları tarihinin en büyük kar oranını yakaladı. Açıklanan kar oranı hem THY’nin hem de Lufthansa’nın yüzünü güldürdü. Peki, Sunexpress ne kadar kar etti?
  • ben eski bir sunex çalışanı olarak bize gönderilen team info da şirketin çok zarar ettiği yazılmıştı. sonucunda da istanbul base i küçülterek bize kapıyı gösterdiler. nasıl kar anlamadım?
  • Anadolu jet ucuslarinin cogunu artik sunexpress e yaptiriyor.Ucuz maliyetli personelle thy uzerinden para kazaniyorlar.Sanki birseyler olmusta kar etmisler gibi :) bi cebinden alip obur cebe koyuyorlar olay bu
  • SXD Almanya nin zam aldigini nerden biliyorsun?Son iki Yildir sxsnden destek alan bir şirket sence bonusu alıp, sxs in boş kalması mantıklı mı????
  • Kabotaj agzina saglik soylediklerine tamamen katiliyorum birde ekip acisindan bakacak olursak kokpit in % kaci yabanci acaba hani shgm kota koymustu!!!!suan sky in da batmasiyla type rate li kac tane issiz pilot var bilen varmi? Sanex in beyenmedigi pilotlar yurtdisina gidip is bulabiliyorlar.Amac begenme degil turk pilotlari alirlarsa ,ozaman alman pilotlar nasil ucarlar sunex te ?
  • İnşallah personel de bu kardan hakettiğini artık alır.
  • bu 70 milyonluk karın personeline yansıyan kısmı nedir, bu başarının esas kahramanlarına faydası ne olacak çok merka ediyorum. bu rakamı basına yansıtıp kendilerine haber ve reklam değeri yaratan yetkililer bunu da açıklasın lütfen.
  • SHGM NIN KOLLAMALARI VE THY NIN KIYAKLARI, BIRDE KURUMSAL AYAKLARIYLA ÖZELLIKLE KOKPIT EKIBINI SÖMÜREREK BU KARI ELDE ETMASİ NORMAL. AKSI OLSA YANLIŞLIK ORDA OLURDU ZATEN...
  • Sizin Anadolujet Ankara ayağını tasfiye etmenizin ne kadar yanlış bir karar olduğu bir kere daha teyit edilmiş oldu.
  • 2013 yılı sun express ekiplerinin insan üstü fedakarlıklarıyla geçirdiği bir yıl olmuş hala da olmaya devam etmektedir.Herkesin emeğine yüreğine sağlık.
  • Air Berlin hisselerinin % 41'i Etihad ve Esas Holding'e ait ve Air Berlin Almanya'da iç hat uçuyor! SXS için LH payı da hemen hemen aynı http://ir.airberlin.com/en/ir/airberlin-share/shareholder-structure

Sunexpress Havayolları tarihinin en büyük kar oranını yakaladı. Açıklanan kar oranı hem THY’nin hem de Lufthansa’nın yüzünü güldürdü. Peki, Sunexpress ne kadar kar etti?

SKY Havayolları’nın yaz sezonu başında iflas etmesi Sunexpress Havayolları’na yaradı. THY’nin bilançosuna yansıyan rakamlara göre Sunexpress Havayolları dokuz aylık dönemde 70 milyon TL kar etti.

Airporthaber’in edindiği bilgiye göre 2009 yılında zarar eden Sunexpress Havayolları, 2010-2011-2012 yıllarında ise ne kar etti ne de zarar. Bu dönemde Sunexpress Almanya yatırımları nedeniyle kar edilemediği belirtilirken, 2013 yılında ise Sunexpress’e resmen piyango vurdu. SKY Havayolları’nın batışı Sunexpress’e yaradı. Şirket yetkililerinden edinilen bilgiye göre SKY Havayolları yolcularının çoğunluğu Sunexpress Havayolları’nı tercih etti. Bu tercih şirketin kar marjını da yukarı taşımış oldu.

Anadolujet'in uçuşlarını da Sunexpress Havayolları’nın yapması kar marjına etkili olduğu belirtilirken 2014 yılında kar oranının daha yüksek olması beklentisini de beraberinde getirdi.

Antalya’da turizm sezonunun iyi geçmesi de Sunexpress Havayolları’nın kar etmesinde etkili oldu.

©Airporthaber.com

SKY BATTI KAYMAĞI SUNEXPRESS YEDİ…

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

merkit ~ 10 yıl önce
ben eski bir sunex çalışanı olarak bize gönderilen team info da şirketin çok zarar ettiği yazılmıştı. sonucunda da istanbul base i küçülterek bize kapıyı gösterdiler. nasıl kar anlamadım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Anadolu jet ucuslarinin cogunu artik sunexpress e yaptiriyor.Ucuz maliyetli personelle thy uzerinden para kazaniyorlar.Sanki birseyler olmusta kar etmisler gibi :) bi cebinden alip obur cebe koyuyorlar olay bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İç hat ~ 10 yıl önce
Ne kadar karlıdır sizce var mı bir bilginiz? :)))
Zam ve Bonus a ~ 10 yıl önce
SXD Almanya nin zam aldigini nerden biliyorsun?Son iki Yildir sxsnden destek alan bir şirket sence bonusu alıp, sxs in boş kalması mantıklı mı????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Kabotaj agzina saglik soylediklerine tamamen katiliyorum birde ekip acisindan bakacak olursak kokpit in % kaci yabanci acaba hani shgm kota koymustu!!!!suan sky in da batmasiyla type rate li kac tane issiz pilot var bilen varmi? Sanex in beyenmedigi pilotlar yurtdisina gidip is bulabiliyorlar.Amac begenme degil turk pilotlari alirlarsa ,ozaman alman pilotlar nasil ucarlar sunex te ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok artık ~ 10 yıl önce
Daha Türkçe yazamayan birini pilot olarak almazlar herhalde...
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İnşallah personel de bu kardan hakettiğini artık alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 10 yıl önce
bu 70 milyonluk karın personeline yansıyan kısmı nedir, bu başarının esas kahramanlarına faydası ne olacak çok merka ediyorum. bu rakamı basına yansıtıp kendilerine haber ve reklam değeri yaratan yetkililer bunu da açıklasın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
SHGM NIN KOLLAMALARI VE THY NIN KIYAKLARI, BIRDE KURUMSAL AYAKLARIYLA ÖZELLIKLE KOKPIT EKIBINI SÖMÜREREK BU KARI ELDE ETMASİ NORMAL. AKSI OLSA YANLIŞLIK ORDA OLURDU ZATEN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cengaver ~ 10 yıl önce
Sizin Anadolujet Ankara ayağını tasfiye etmenizin ne kadar yanlış bir karar olduğu bir kere daha teyit edilmiş oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekip ~ 10 yıl önce
2013 yılı sun express ekiplerinin insan üstü fedakarlıklarıyla geçirdiği bir yıl olmuş hala da olmaya devam etmektedir.Herkesin emeğine yüreğine sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acente ~ 10 yıl önce
hic kimse acente leri tesekür etmiyor bu yolculari biz verdik, bos koltuklarin parasini biz ödedik, sky battiginda , 130 € fiyat i olan koltugu sky battiktan sonra, sky yolcularini 200€ dan biz yerlestirdik. Sonra düsünün niye Tur operotörü batiyor diye... Ayrica 2014 icin bu kar üstüne birde Catering cikartip low-cost mantigina dönülüyor, Dahada kar yapmak icin.... insallah geri tepmez 2014 icin
Haksız Rekabete ~ 10 yıl önce
Air Berlin hisselerinin % 41'i Etihad ve Esas Holding'e ait ve Air Berlin Almanya'da iç hat uçuyor! SXS için LH payı da hemen hemen aynı http://ir.airberlin.com/en/ir/airberlin-share/shareholder-structure

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000