20 Aralık 2013, Cuma 09:49:35

SHGM'DEN BİR ŞİRKETE DAHA İZİN ÇIKTI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, bir havayolu şirketinin daha Gazipaşa Havalimanı'na sefer düzenlemek üzere izin aldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...
  • Atatürk havalimanı, Sabiha Gökçen ve esenboğa olsun bakın bakalım Gazipaşa havalimanı neler yapıyor neler, 1.000.000 yolcu bile az olur! ( Van'daki Gazipaşalı )
  • Bu sene ki rakam 400.000 civarı. Pegasus Mart ayında uçmaya başladı. Sunexpres ise Kasım'da. İlaveten Anadolu jet başlıyor. Hesap kitap çok basit, 2014 yılı sonunda toplam yolcu sayısı 1.000.000 rakamına kesin ulaşacaktır. Havalimanı açıldığından beri, Bölge çok hızlı kalkınıyor, otellerde oda fiyatları yavaş yavaş artıyor, evi olan yabancılar kolaylıkla gelip gidiyor, yenileri ev almaya başladı. Birde Atatürk havalimanına uçuş olması lazım kim koyarsa yüzde 85 ve üzeri doluluk ile gider gelir.
  • Gazipaşa havalimanı hiç bir şekilde havacılığa el verişli değildir. Ve malesef atıl kalacaktır. Bir çok kişi itiraz edip kızacak ama, buna ne coğrafyası, ne konumu nede ilçe hazır değil. Bizzat o alanda operasyon yapmış biri olarak orada olmaz diyorum. Ne pist, ne terminal genişletilemez.
  • Anadolujet adıyla pazarlanan uçakların işleticisi THY mi yoksa Sunexpress mi? THY ise Gazipaşa'ya uçamaz.
  • nihayet gazipaşa hakettiği değeri yavaş yavaş kazanıyor
  • Bu demek oluyor ki, yakında AnadoluJET'in Ankara-Gazipaşa seferleri başlar... Ilk başta günde bir olan seferler yazın 2 olur inşallah...

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), SunExpress Havayolları'nın Gazipaşa Havalimanı'na sefer düzenlemek üzere gerekli prosedürlerin tamamlandığını duyurdu.

SHGM'den yapılan açıklamada, "SunExpress Havayolları, Gazipaşa'ya sefer yapmak için gerekli prosedürleri tamamlamış olup; SHGM tarafından izinlendirilmiştir. Bu kapsamda THY/Anadolujet  "wet lease" usulü ile SunExpress uçaklarını kullanarak Gazipaşa'ya sefer yapabilecektir" denildi.

SHGM'DEN BİR ŞİRKETE DAHA İZİN ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Atatürk havalimanı, Sabiha Gökçen ve esenboğa olsun bakın bakalım Gazipaşa havalimanı neler yapıyor neler, 1.000.000 yolcu bile az olur! ( Van'daki Gazipaşalı )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1.000.000 ~ 10 yıl önce
Bu sene ki rakam 400.000 civarı. Pegasus Mart ayında uçmaya başladı. Sunexpres ise Kasım'da. İlaveten Anadolu jet başlıyor. Hesap kitap çok basit, 2014 yılı sonunda toplam yolcu sayısı 1.000.000 rakamına kesin ulaşacaktır. Havalimanı açıldığından beri, Bölge çok hızlı kalkınıyor, otellerde oda fiyatları yavaş yavaş artıyor, evi olan yabancılar kolaylıkla gelip gidiyor, yenileri ev almaya başladı. Birde Atatürk havalimanına uçuş olması lazım kim koyarsa yüzde 85 ve üzeri doluluk ile gider gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GZP ~ 10 yıl önce
Gazipaşa havalimanı hiç bir şekilde havacılığa el verişli değildir. Ve malesef atıl kalacaktır. Bir çok kişi itiraz edip kızacak ama, buna ne coğrafyası, ne konumu nede ilçe hazır değil. Bizzat o alanda operasyon yapmış biri olarak orada olmaz diyorum. Ne pist, ne terminal genişletilemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Safety & Quality ~ 10 yıl önce
Anadolujet adıyla pazarlanan uçakların işleticisi THY mi yoksa Sunexpress mi? THY ise Gazipaşa'ya uçamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
economy>safety ~ 10 yıl önce
uçakları THYden alıp tesciline işleten SXS allayıp pullayıp azıcık boyatır;kendi kabin ekiplerini THY benzeri üniformalarla donatır;DGR gibi yetkiler alınarak,açık mesai kavramı ekiplerle tanıştırılarak operasyonel standardizasyon da sağlandıktan sonra ortaya çıkan bu ucubeye Anadolujet denir.Haa ucube mucube iyi para kazandırır yemini suyunu ver,gerisine karışma il il Türkiye koştursun dursun.Ekip bulmada sıkıntı olur,amaaan dert etme Avrupada ne kadar işsiz kaptan varsa gelir,uçuş okullarını bitirip işsiz şekilde 2-3 yıl bekleyen Hollanda bebeleri gelir,Sahi yabancı F/O lar için filonun %10unu geçemez diye birşey vardı,noldu ona?Hişşt ses etme altın yumurtlayan Anadolujete çomak sokulmaz.
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
nihayet gazipaşa hakettiği değeri yavaş yavaş kazanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu demek oluyor ki, yakında AnadoluJET'in Ankara-Gazipaşa seferleri başlar... Ilk başta günde bir olan seferler yazın 2 olur inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 10 yıl önce
tasalanma yaz sezonu ve seçimlerden sonra iptal ederler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000