20 Mayıs 2015, Çarşamba 10:35:36

Server Aydın İtalyan gazetecileri ağırladı

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, 1 Mayıs’ta başlayan İzmir-Milano ve İzmir –Roma uçuşlarının İzmir’in İtalya ile hem ekonomik hem de turistik potansiyelinin gelişmesi için önemli bir adım olduğunu söyledi.
  • 2015 yılında gelecek için çok enerjik bir görüntü sergileyen İzmir 'e bu anlaşmanın çok şeyler kazandıracağını umar,emeği geçen her vatandaşımızı gönülden kutlarız
  • Kim tutar benim Müdürümü. helal olsun sana.
  • Zamaninda su sirkete iyi ki girmemisim.
  • SXS`de bi guruh var bu kisiler emegi gecenlere hic deger vermezler yillarca zam bekletip Cok komik artislarla gecistirirler ve verilen hic bir soz tutulmaz bunun yaninda buyume oraninda ihtiyaci olan birimlere adam almazlar ama hic ihtiyaci olmayan birimlere yuksek maaslarla adam doldururlar bide uzerine unvan eklerler eski emegi odenemeyecek cok degerli calisanlardan kurtulmanin yollarini iyi bilirler iste bu guruhun umrunda olmayan calisanlar bezmis durumda eski zamanlarini iyi bilen biri olarak yazik ediyorlar guzelim sirkete insallah biran once bu guruh akillanir havacilik tecrubeli isi bilenlerle yapilir yoksa firsatini bulan arkasina bakmadan kacar...
  • XQ'nun biletleri çok pahalı, yurtdışı hatlarında yeterince rekabet olmayınca İzmir'liyi kazıklamaya çalışıyor ... PC İzmir'den daha çok sefer yapmadıkça bu iş çözülmez ...
  • Sunexpressten bu seferleri kis aylarina yaymasini bekliyoruz birde ispanya rusya eklenirse butun buyuk avrupa ulkeleri tamamlanicak :) izmirliler olarak tesekkuru borc biliyoruz kendilerine.
  • sunexpress in dıştan görünüşü iyi ama içten sıkıntılar var. 500 - 600 euro ya mühendis çalıştırıyorlar. ama torpilliler gayet iyi yerde gayet iyi paralara çalışıyor. mesela bilgi işlemciler 600 euro alırken yine başka bir bilgi işlemci 2500 euro civarı para alıyor.o nun farklı fazladan bir program bilmesi.
  • Bu sefer kıyafetler düzgün.... Beden dilinde de özgüven eksikliği belli...
  • Bos is bunlar gercek icraatlar bekliyoruz. Elaleme yemek ismarlamakla olmaz bu isler
  • SunExpress büyümeğe devam ediyor.Tebrikler.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, 1 Mayıs’ta başlayan İzmir-Milano ve İzmir –Roma uçuşlarının İzmir’in İtalya ile hem ekonomik hem de turistik potansiyelinin gelişmesi için önemli bir adım olduğunu söyledi.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA),  Roma Kültür Tanıtma Müşavirliği, Movenpick İzmir Oteli ve TÜRSAB İzmir işbirliğiyle İtalya’dan gelen 20 kişilik gazeteci heyetini ağırlıyor. Roma ve Milano’dan gelen İtalya’nın önemli medya kuruluşlarının temsilcileri 4 gün boyunca İzmir ve çevresini tüm yönleriyle tanıyacak.

19 Mayıs akşamı İtalyan gazeteciler onuruna bir yemek veren SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, İtalyan basının bu ziyaretinin İzmir için çok önemli olduğunu belirterek, “Bizim, SunExpress, olarak orta uçuş mesafesinde İzmir’i bağlamadığımız önemli bir destinasyon kalmasın diye çalışıyoruz.  İzmir, hem tarihi, kültürel ve ekonomik potansiyeli ile bunu fazlası ile hak ediyor. Bizim bu hedefimiz doğrultusunda da bu potansiyel daha fazla ön plana çıkacaktır” dedi.

“Bu hedeflerimiz doğrultusunda 2012 yılında İzmir’i HUB (aktarma merkezi) ilan ettik ve her geçen gün İzmir’deki uçuş ağımızı genişletiyoruz” diyen Aydın, şöyle konuştu:  “Daha önce 2015 yaz başlangıcıyla 5 yeni dış hat destinasyonuna daha uçmaya başlayacağımızı belirtmiştik. 1 Mayıs itibariyle Roma ve Milano karşılıklı uçuşlarına başladık. Haziran’da Belçika’da Brüksel ve Fransa’da Toulouse’a, Temmuz’da ise İngiltere’de Londra’ya uçmaya başlayacağız. 2015 yaz sezonuyla beraber İzmir’den uçtuğumuz ülke sayısını 12’ye, dış hat destinasyon sayısını da 30’a çıkardık. Bu destinasyonlara da haftada 118 tarifeli uçuş gerçekleştiriyoruz.” 

İtalyan gazetecilere İtalya’da İzmir’i her yönüyle tanıtmalarının önemli olduğunu belirten Aydın, “İzmir ve İtalya arasında köklü bir geçmiş var. Halen İzmir’de önemli sayıda lavanten yaşamakta. Bunun yanı sıra, İzmir ve çevresinde birçok İtalyan şirketi mevcut, İzmir’de bulunan direkt yabancı yatırım şirketleri arasında İtalya, yüzde 7’lik bir pay ile 4. sırada.  Birinci olmaması için hiçbir neden yok, zira artık direkt uçuşlarımız da var” dedi. Aydın bu işbirliği çerçevesinde, başta IZKA olmak üzere, Roma Kültür Tanıtma Müşavirliği, Movenpick İzmir Oteli ve TÜRSAB İzmir’e teşekkür etti.

İZKA Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban da, İzmir’in her anlamda hak ettiği noktaya ulaşması için tanıtım çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirterek, “İtalya’dan gelen gazeteci heyeti İzmir’de ağırlıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gazetecilerin şehrimizle ilgili algısı çok önemli, çünkü onları yazdıkları ve paylaştıklarıyla toplumda bir algı oluşuyor. Bu çalışmaların sonucunda İzmir’e gelen İtalyan turist sayısını artırmayı amaçlıyoruz. SunExpress’in 1 Mayıs’ta başlattığı İzmir-Milano ve İzmir-Roma karşılıklı uçuşları da bu potansiyeli geliştirmek için çok iyi bir fırsat. Artık istedikleri zaman Roma ve Milano’dan direkt uçuşlarla gelip, İzmir’in eğlence, kültür, inanç, termal ve tarih turizmi gibi birçok farklı hedef kitleye hitap eden değerlerini keşfedebilirler. İzmir, binlerce yıllık tarihi ve zengin coğrafyasının yanı sıra; sıcakkanlı insanları ve yöresel lezzetleriyle, gelecek olan turistlere farklı bir deneyim yaşatacaktır” diye konuştu.

Server Aydın İtalyan gazetecileri ağırladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
2015 yılında gelecek için çok enerjik bir görüntü sergileyen İzmir 'e bu anlaşmanın çok şeyler kazandıracağını umar,emeği geçen her vatandaşımızı gönülden kutlarız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IS ~ 9 yıl önce
Kim tutar benim Müdürümü. helal olsun sana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Zamaninda su sirkete iyi ki girmemisim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guruh ~ 9 yıl önce
SXS`de bi guruh var bu kisiler emegi gecenlere hic deger vermezler yillarca zam bekletip Cok komik artislarla gecistirirler ve verilen hic bir soz tutulmaz bunun yaninda buyume oraninda ihtiyaci olan birimlere adam almazlar ama hic ihtiyaci olmayan birimlere yuksek maaslarla adam doldururlar bide uzerine unvan eklerler eski emegi odenemeyecek cok degerli calisanlardan kurtulmanin yollarini iyi bilirler iste bu guruhun umrunda olmayan calisanlar bezmis durumda eski zamanlarini iyi bilen biri olarak yazik ediyorlar guzelim sirkete insallah biran once bu guruh akillanir havacilik tecrubeli isi bilenlerle yapilir yoksa firsatini bulan arkasina bakmadan kacar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özellikle ~ 9 yıl önce
Özellikle yer işletme değil mi ?
Spotter ~ 9 yıl önce
XQ'nun biletleri çok pahalı, yurtdışı hatlarında yeterince rekabet olmayınca İzmir'liyi kazıklamaya çalışıyor ... PC İzmir'den daha çok sefer yapmadıkça bu iş çözülmez ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sunexpressten bu seferleri kis aylarina yaymasini bekliyoruz birde ispanya rusya eklenirse butun buyuk avrupa ulkeleri tamamlanicak :) izmirliler olarak tesekkuru borc biliyoruz kendilerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taner ~ 9 yıl önce
sunexpress in dıştan görünüşü iyi ama içten sıkıntılar var. 500 - 600 euro ya mühendis çalıştırıyorlar. ama torpilliler gayet iyi yerde gayet iyi paralara çalışıyor. mesela bilgi işlemciler 600 euro alırken yine başka bir bilgi işlemci 2500 euro civarı para alıyor.o nun farklı fazladan bir program bilmesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok öyle değil ~ 9 yıl önce
Haklısın ama öyle değil.Bir zamanlar bu şirkete alım yapılırken bunu ben sevdim,bu benim adamım hadi maaşı 2500 EUR olsun.Aaa bu kim ben bunu tanımıyorum veya az tanıyorum buna 600 EUR maaş verelim şeklinde olduğu için şimdiki adaletli ekip bunu düzeltmeye çalışıyor.Fakat maalesef aynı işi yapan 600 EUR maaş alan bir personelin maaşını birden 2500 EUR'ya çıkaramıyorsunuz zaman gerekli ve tabii ki 2500 EUR alanınkini de 600 EUR'ya düşüremiyorsunuz.Fakat merak etmeyin adalet sağlanacak.Ve başlandı da.
Dogru hatta eksik!! ~ 9 yıl önce
Kardeşim yüzde yüz doğru yazmışssın vede bu düzenin değişmeside pek mümkün gözükmüyor ,diğer departmanlarda da aynı kısacası bu düzende dayın,ahbabın olmadan geleceğin yer sınırlı vede belli..Sen nasıl geçinirsin naparsın kimse düşünmez, nereden senden kırpcam diye uğraşırlar ama kendılerı hiç doymazlar... departman içinde adeleti sağlayamadan nasıl verim beklenir buda ayrı bir soru işareti??
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu sefer kıyafetler düzgün.... Beden dilinde de özgüven eksikliği belli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Faso fiso ~ 9 yıl önce
Bos is bunlar gercek icraatlar bekliyoruz. Elaleme yemek ismarlamakla olmaz bu isler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Faso Fiso ~ 9 yıl önce
Hahahah gerçekten hasetliğin böylesine pes.Bir kere şunu bil ki 1 Mayıs tarihinde İzmir - Milano ve Roma seferleri başlatıldı.Bu yemek bu seferleri tanıtmak amacıyla organize edildi.Ve elalem dediklerin İtalya'nın trajı en yüksek 20 gazetesinin yuetkilileriydi.Ve tabii ki İtalya Konsolosunu da unutmamak gerekir.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
SunExpress büyümeğe devam ediyor.Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000