21 Nisan 2014, Pazartesi 13:00:08

PİLOT ADAYLARINA 'UÇUŞ OKULU' TUZAĞI!

Antalya merkezli uçuş okulu kuracağını iddia eden Murat Kalyoncu hakkında taciz, tehdit ve dolandırıcılık suçlarından hakkında çok sayıda suç duyurusunda bulunuldu.
  • murat kalyoncu yada her kimsen havada niye gözükmüyorsun. Bu kişiye pilotluk için başvuru yapanlar varsa başvurduğu numarayı ve arama zamanını ve mesajları saklasın
  • Yazdığı yazılar da, haberlerde ve kurduğu cümlelerde tonlarca cümle eksiği yapan bu kişinin değil TOEFL, TOEIC, IELTS sınavlarından geçmek Türkçe sınavından dahi kalmıştır. Dostum gereken Lisans taramaların yapıldı ama maalesef ki böyle bir pilot göremedik neden?
  • Madem ben pilot degilim siz pilotsunuz hepiniz mademki böyle bir şey var akıllıyım diye çakma yorumlar yapıyorsunuz bana adam gibi şunu yazın aydınlatında bileyim bakalım kaç pilot var burada omzumdaki apoleti tabandan tavana göre saat açıklamasıyla sınıflandırında bileyim babayigit pilotlar hadi bakalım kolay gesin ???
  • Dikkat ettiniz mi bilmem.Haberdeki şahsı öven veya bu şahsın attığı bütün yorumlarda en az 2-3 yazım hatası var.Bu şahıs nasıl TOEFL, TOEIC, IELTS sınavlarından nasıl geçti?
  • antalyada gören polise ihbar etsin lütfen..
  • 3000 kişiyi sahte adla arkadaş edinip,yüzlerce kişiyi taciz edip küfreden bu dolandırıcı artık yakalanmalı.herşeyi ortaya cıktı.sıra kanun önünde cezasını cekmeye .
  • Bu vatandaş benim heliyi satın almak istemişti, bana Türk Silahlı Kuvvetlerinde helikopter pilotu oldugunu söylemişti, daha sonra silahlı kuvvettlerden istifa etttiğinii ve heli piilotu iken onur air de birden boing 747 pilotu oluverdi, yaklaşık sekiz ay beni aradı, ama heliyi bir türlü almaya gelemedi. Bir de heliyi Bosnada görevli komutanına (binbaşısına) alacakmış, Face'den poyraz devecioglu isminde biri ile de görüştüm, görüştüm, hakaret etti ve beni engelleyerek gitti. Yani benim yazdıklarımı okumak nasib olmadı, merak ediyorsa engellemeyi kaldırıp okuyabilir.
  • İ phone uygulaması. Sayın Murat Bey siz hiç hayatınızda linç nedir bildiniz mi gördünüz mü? Gerçek havacılar kendi içinde çatışır ama sahtekarları linç etmesini de bilirler ;) hodri meydan :D ha bi de Antalya'da Türkiye'nin en iyi uçuş okulu ErAh yer almakta sen kendine yeni bir base seç istersen ;))
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Kardeş bence linç on the way kaç hemen...

Murat Kalyoncu ve Poyraz Devecioğlu takma isimleriyle sosyal medya üzerinden uçuş okulu açtığını duyuran bir kişi hakkında çok sayıda suç duyurusunda bulunuldu.

Sunexpress Havayolları’nda pilot olduğunu söyleyerek pilot olma hayali kuran gençlerle irtibata geçen şahıs, Haziran ayında 14 uçaklık filo ile Antalya merkezli uçuş okulu açacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından pilot olmak isteyen adaylarla iletişim kuran şahıs, bazı kadın adayları da bu süreçte taciz etti. İsteklerine cevap alamadığı için bir kadın tarafından tehdit ve taciz suçlamasıyla hakkında suç duyurusunda bulunulan şahıs, kendisine ait olmayan fotoğraflar ve isimler kullanarak umut tacirliğine devam etti.

Son olarak Kalyon Havacılık adında bir uçuş okulu kurduğunu sosyal medya aracılığıyla paylaşan kişi,  “24.04.2014′de Sunexpress bağlantım tamamen kopuyor, insanın kendi işi gibi olmaz hiç bir iş;uçuş okulu hazırlıklarımız 16 Haziran’da tamamdır” ifadelerini kullandı.

Ancak sözkonusu şahsın Sunexpress ile hiçbir bağlantısı bulunmadığı öğrenilirken hakkında çok sayıda suç duyurusu bulunan şahsın kimliğinin tespit edilmesi için emniyetin çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

PİLOT ADAYLARINA 'UÇUŞ OKULU' TUZAĞI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

gizli pilot ~ 10 yıl önce
murat kalyoncu yada her kimsen havada niye gözükmüyorsun. Bu kişiye pilotluk için başvuru yapanlar varsa başvurduğu numarayı ve arama zamanını ve mesajları saklasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçanda Kuşlar ~ 10 yıl önce
Yazdığı yazılar da, haberlerde ve kurduğu cümlelerde tonlarca cümle eksiği yapan bu kişinin değil TOEFL, TOEIC, IELTS sınavlarından geçmek Türkçe sınavından dahi kalmıştır. Dostum gereken Lisans taramaların yapıldı ama maalesef ki böyle bir pilot göremedik neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mmurat kalyoncu ~ 10 yıl önce
Madem ben pilot degilim siz pilotsunuz hepiniz mademki böyle bir şey var akıllıyım diye çakma yorumlar yapıyorsunuz bana adam gibi şunu yazın aydınlatında bileyim bakalım kaç pilot var burada omzumdaki apoleti tabandan tavana göre saat açıklamasıyla sınıflandırında bileyim babayigit pilotlar hadi bakalım kolay gesin ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazım Hatası ~ 10 yıl önce
Dikkat ettiniz mi bilmem.Haberdeki şahsı öven veya bu şahsın attığı bütün yorumlarda en az 2-3 yazım hatası var.Bu şahıs nasıl TOEFL, TOEIC, IELTS sınavlarından nasıl geçti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu resme dikkat ~ 10 yıl önce
antalyada gören polise ihbar etsin lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
poyraz-murat-mehrali ~ 10 yıl önce
3000 kişiyi sahte adla arkadaş edinip,yüzlerce kişiyi taciz edip küfreden bu dolandırıcı artık yakalanmalı.herşeyi ortaya cıktı.sıra kanun önünde cezasını cekmeye .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thunder ~ 10 yıl önce
Bu vatandaş benim heliyi satın almak istemişti, bana Türk Silahlı Kuvvetlerinde helikopter pilotu oldugunu söylemişti, daha sonra silahlı kuvvettlerden istifa etttiğinii ve heli piilotu iken onur air de birden boing 747 pilotu oluverdi, yaklaşık sekiz ay beni aradı, ama heliyi bir türlü almaya gelemedi. Bir de heliyi Bosnada görevli komutanına (binbaşısına) alacakmış, Face'den poyraz devecioglu isminde biri ile de görüştüm, görüştüm, hakaret etti ve beni engelleyerek gitti. Yani benim yazdıklarımı okumak nasib olmadı, merak ediyorsa engellemeyi kaldırıp okuyabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 10 yıl önce
Onur Air'de Boeing 747 yok.Daha doğrusu Onur Air'de Boeing yok.
thunder ~ 10 yıl önce
Havayolu şirketlerinin hangi uçaklara sahip olduklarını bilmiyorum. Sadece THY ve Flypegasus ile 1000 den fazla uçuşum var, Genelde Domestic uçuşlarda en çok kullanılan uçak modeli olduğu için Boing olarak düşünmüştüm.
thunder ~ 10 yıl önce
Şu havayolu şirketinde şu uçak var şu yok. bunlar bence gereksiz yorumlar, Boeing vardır veya airbus vardır, bu benim için önem arzetmiyor, emekli bir asker olarak, benim merak ettiğim konu bir helikopter pilotu ne kadar zamanda 75 Tonluk bir Yolcu uçağına kaptan pilot olarak atanır, o kadar yolcunun ve uçuş personelinin sorumluluğunu alarak, o uçağın kokpitinde yer alır, bunu tartişmalıyız bence.
Yüreğine sağlık ~ 10 yıl önce
İ phone uygulaması. Sayın Murat Bey siz hiç hayatınızda linç nedir bildiniz mi gördünüz mü? Gerçek havacılar kendi içinde çatışır ama sahtekarları linç etmesini de bilirler ;) hodri meydan :D ha bi de Antalya'da Türkiye'nin en iyi uçuş okulu ErAh yer almakta sen kendine yeni bir base seç istersen ;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat kalyoncu ~ 10 yıl önce
linç nerede hani trabzon memleketi hem söylerim hem si... :)))
NİHAT DOĞAN ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat kalyoncu ~ 10 yıl önce
ankaranın baglarıda büklüm büklüm yolları ilinde ne varkide yazıyorsun bunları :)))
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kardeş bence linç on the way kaç hemen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat kalyoncu ~ 10 yıl önce
dikkakat danzöz varrr:))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000