12 Şubat 2012, Pazar 08:10:09

ÖLÜ SEZONDA HAFTADA 216 DIŞ HAT UÇUŞU

Turizm ’ölü sezon’ olarak adlandırılan Kasım- Nisan ayları arasında yurt dışı uçuşları ile ilk sırada yer alan SunExpress Havayolları, 2011’de toplam 7 milyon 100 bin yolcu taşıdı. 2001 Haziran’da kurulan Almanya merkezli SunExpress Germany ise 500 bine ulaştı.
  • dediğiniz sebeple 2011 yılında 2 kişi, 2009 yılında da 2 kişi çıkarılmıştır. ekipler yine kendi aralarında bu kişileri barındırmayarak buna sebebiyet vermiştir. 2011 yılı yazında ise 6 kişi kendi isteği ile istifa etmiştir. yaklaşık 1500 personeli olan bir şirkette 4-5 kişi için iftira attığınızın farkındamısınız?? kalan kişileri zan altında bırakmak sizce bu kadar kolaymı. aynı sebeplerden thy de 120 kişi, pegasusda cok daha fazlası çıkarılmıstır. onur veya atlas konusunda bilgim yok ama onlarda çok daha büyük sorunlar var. lütfen vicdanlı yaklaşalım.
  • arkadaşım ya insan kaynaklarına sor ya da hürriyet arşivinden araştır. bu insanlar atıldı yine de bulamaz isen ben burdan adlarını yazayım.bilmeden de bir daha cevap yazma
  • kardeşim senin yaran var gocunuyosun. Mülakatta seni beğenmediler herhalde yazdığın yoruma bak.Çayları evden getirip satıyolarmış ıspatlanmayan bişeye nasıl böyle bir karalama yaparsın.PGS,THY,ONUR,ATLAS,CORRENDON ve diğer Havayollarında bunlar olmuyomu sanıyosun.SXS bu yıl içerisinde dahada gelişecek bu nedenle Pilot alımları ve Kabin ekibi alımları devam ediyor.Hadi kardeşim sana bol yorumlar :))) had
  • hacı bey destınasyonları eksık saymıs....Gaziantep den haftada 3 ucus var....
  • sunexpress deki bu beğenmeyen binmesin anlayışı ne olacak bunu yazan arkadaşlar kendini ne zannediyor.bu şirket size maaş vermek için mi kuruldu.beğendirene kadar uğraşacaksınız.beğenmeyiz yorum da yaparız.alman disiplinine yakışmıyor daha çok çalışın arkadaşlar hadi bakalım kolay gelsin.kalitesini de gördük gazetelerde çalışanlar evden poşet çay getirip yolculara satıyorlarmış.ne kaliteli personel...
  • Is bilenin kilic kusanannmis derler
  • Türkiye'nin pilotları en fazla uçurup mesai yaptıran ve buna karşılık en az parayı veren firmasıdır SunExpress. Israrla,inatla ve yıllardır tüm piyasanın altında kalarak tam 6 yıldır websitesinde yayınladığı "Pilot aranıyor" ilanlarına devam etmektedir. Son 6 ayda sadece Pegasus'a bir dolu pilotunu kaybetmiş bir şirkettir.
  • sun express 2012de cok daha büyüyecek yerel base'leri ile..helal olsun..
  • Sunexpress te 28 değil 29 uçak bulunmakta Sunexpress Germany XG uçuşları gerçekleştirmekte XQ SXS TÜRKİYE Filonun tamamı Boeing 737-800 dür. Ve SXS XG ve XQ 1 numarakı bir şirkettir ve Avrupa Standartlarında uçuş gerçekleştirmektedir.Beğenmeyenler binmesin ve yorumda yapmasın :)
  • deutchland sunexpress 2001 değil 2011 de kurulmadı mı?
Turizm ’ölü sezon’ olarak adlandırılan Kasım- Nisan ayları arasında yurt dışı uçuşları ile ilk sırada yer alan SunExpress Havayolları, 2011’de toplam 7 milyon 100 bin yolcu taşıdı. 2001 Haziran’da kurulan Almanya merkezli SunExpress Germany ise 500 bine ulaştı. Bu yıl hedef ise 28 olan uçak sayısına 5 uçak daha ekleyerek yolcu sayısını 8 milyonun üzerine çıkarmak.

Antalya merkezli hizmet veren SunExpress Havayolları, toplam 28 uçağı, 300’e yakın pilotu ve 600’e yakın hostesi ile 2011 yılında yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında toplam 7 milyon 100 bin yolcu taşıdı. 2011 yılının Haziran ayından itibaren Almanya merkezli uçuşlara başlayan SunExpress Germany ile de 500 bin yolcuya ulaşıldı.

ANTALYA’DA PAZARIN LİDERİ


SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, bu yolcuların 4 milyonuna yakınının turizme yönelik olduğunu söyledi. Antalya’da yüzde 12’lik yıl ortalaması ile pazar lideri olduklarını açıklayan Hacı Say, turizmde ’ölü sezon’ olarak adlandırılan Kasım- Nisan ayları arasındaki dönemde de Antalya Havalimanı’na en çok uçuş yapan firma olduklarını kaydetti.

ÖLÜ DÖNEMDE HAFTADA 216 DIŞ HAT UÇUŞU


Kış aylarında bu oranın yüzde 39’a çıktığını dile getiren Say, kışın Antalya’dan haftada 216 dış hat uçuşu yapıldığını, kente gelen her üç yolcudan birini ise SunExpress’in getirdiğini söyledi. Yurt dışı uçuşların ağırlıklı Almanya, Avusturya, İsviçre ve İskandinav ülkeleri olduğunu belirten Hacı Say, Almanya’da 23 noktaya, diğer ülkelerde ise toplam 78 noktaya uçuş gerçekleştirildiğini dile getirdi.

UÇAK SAYISI 33’E ÇIKACAK


28 olan uçak sayılarına bu yıl 5 uçak daha eklemeyi planlandıklarını anlatan Say, SunExpress olarak tek seferde 5 bin 292 yolcu taşıma kapasitesine sahip olduklarını, yeni alınacak uçaklarla bu rakamın 7 binleri bulacağını açıkladı. Say, böylece frekans sayılarında da artışa gidileceğini söyledi.

HER BİR UÇAK 60-70 YENİ İSTİHDAM


SunExpress bünyesinde 300’ü pilot, 600’ü hostes olmak üzere toplam istihdamın 1500’ü bulduğunu söyleyen Say, SunExpress Germany bünyesindeki toplam istihdamın da 300’e yakın olduğunu dile getirdi. Filoya katılan her bir uçağın 60- 70 arasında istihdam sağladığını belirten Say, yeni uçaklarla istihdamın da artacağını kaydetti.

SUNEXPRESS GERMANY NERELERE UÇUYOR?


Hacı Say, Almanya merkezli SunExpress Germany ile Türkiye’de Antalya, Ankara, Adana, Elazığ, Trabzon, Samsun, Kayseri ve Malatya’ya, dış hatlarda ise Mısır ve Kanarya Adaları’na uçuşları olduğunu söyledi.

SunExpress’in kampanyalarından da bahseden Hacı Say, başta Almanya olmak üzere ’Kış Güneşi’ kampanyası kapsamında bu kış dönemi için 100 bin yolcuya koltukların 59.99 TL’den satılacağını kaydetti. Say, yurtiçi için ise her pazar günü geçerli olan kampanyada 44.99 TL’den başlayan fiyatlarla satış yapılabilen kampanyaları olduğunu açıkladı.

PAZAR BİLEŞENLERİ BİR ARAYA GELMELİ


Turizmin gelişmesi ve rakamların artması için bu tür kampanyaların içinde tüm pazar bileşenlerinin yer alması gerektiğini de ifade eden Say, turizmin 12 aya yayılması, ölü dönemlerin daha iyi noktalara ulaşabilmesi için bu tür kampanyaların müşterek olmasının önemine değindi.

Vatan

ÖLÜ SEZONDA HAFTADA 216 DIŞ HAT UÇUŞU

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 12 yıl önce
dediğiniz sebeple 2011 yılında 2 kişi, 2009 yılında da 2 kişi çıkarılmıştır. ekipler yine kendi aralarında bu kişileri barındırmayarak buna sebebiyet vermiştir. 2011 yılı yazında ise 6 kişi kendi isteği ile istifa etmiştir. yaklaşık 1500 personeli olan bir şirkette 4-5 kişi için iftira attığınızın farkındamısınız?? kalan kişileri zan altında bırakmak sizce bu kadar kolaymı. aynı sebeplerden thy de 120 kişi, pegasusda cok daha fazlası çıkarılmıstır. onur veya atlas konusunda bilgim yok ama onlarda çok daha büyük sorunlar var. lütfen vicdanlı yaklaşalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşım ya insan kaynaklarına sor ya da hürriyet arşivinden araştır. bu insanlar atıldı yine de bulamaz isen ben burdan adlarını yazayım.bilmeden de bir daha cevap yazma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kardeşim senin yaran var gocunuyosun. Mülakatta seni beğenmediler herhalde yazdığın yoruma bak.Çayları evden getirip satıyolarmış ıspatlanmayan bişeye nasıl böyle bir karalama yaparsın.PGS,THY,ONUR,ATLAS,CORRENDON ve diğer Havayollarında bunlar olmuyomu sanıyosun.SXS bu yıl içerisinde dahada gelişecek bu nedenle Pilot alımları ve Kabin ekibi alımları devam ediyor.Hadi kardeşim sana bol yorumlar :))) had

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hacı bey destınasyonları eksık saymıs....Gaziantep den haftada 3 ucus var....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sunexpress deki bu beğenmeyen binmesin anlayışı ne olacak bunu yazan arkadaşlar kendini ne zannediyor.bu şirket size maaş vermek için mi kuruldu.beğendirene kadar uğraşacaksınız.beğenmeyiz yorum da yaparız.alman disiplinine yakışmıyor daha çok çalışın arkadaşlar hadi bakalım kolay gelsin.kalitesini de gördük gazetelerde çalışanlar evden poşet çay getirip yolculara satıyorlarmış.ne kaliteli personel...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Is bilenin kilic kusanannmis derler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türkiye'nin pilotları en fazla uçurup mesai yaptıran ve buna karşılık en az parayı veren firmasıdır SunExpress. Israrla,inatla ve yıllardır tüm piyasanın altında kalarak tam 6 yıldır websitesinde yayınladığı "Pilot aranıyor" ilanlarına devam etmektedir. Son 6 ayda sadece Pegasus'a bir dolu pilotunu kaybetmiş bir şirkettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sun express 2012de cok daha büyüyecek yerel base'leri ile..helal olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sunexpress te 28 değil 29 uçak bulunmakta Sunexpress Germany XG uçuşları gerçekleştirmekte XQ SXS TÜRKİYE Filonun tamamı Boeing 737-800 dür. Ve SXS XG ve XQ 1 numarakı bir şirkettir ve Avrupa Standartlarında uçuş gerçekleştirmektedir.Beğenmeyenler binmesin ve yorumda yapmasın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
deutchland sunexpress 2001 değil 2011 de kurulmadı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000