06 Eylül 2010, Pazartesi 16:10:04

ÖGER TÜRK TUR KIŞ PROGRAMINI AÇIKLADI

Yaz sezonunu zengin bir programla sürdürmekte olan Avrupa’nın en büyük Türk uçak seyahat şirketi Öger Türk Tur 2010/2011 kış programını satışa açtı.
  • sn.yorumcu bir acente olarak hafta da 5 zonguldak seferi ile bizlere ve yolcularimiza hizmet veren Vural Öger ve ekibine candan tesekkür ediyoruz. ayrica yazmis oldugunuz germania ucagi sabiha gokcene divert etmedi. lütfen okuyuculari yalnis yönlendirmeyiniz. dus acentasi. saygilar
  • bugunku germania ucagi su an sabiha gokcene divert ediyor. o meydanda kışın ucus yapilamaz..
  • sivasa sefer yoksa kayseriye uçmayın hemşerilerim.ankara veya istanbula uçun
  • Vay, bu yil ilk defa kis programi Samsun icin dolu geciyor Samsun - Düsseldorf Samsun - Frankfurt ve tarihde ilk defa kisin Samsun - Stuttgart Allah Razi Olsun, gelde ucma
  • "sivaslı gurbetçi" rumuzlu kişinin yorumunu desteklemek amaçlı yazdım! Benim Sivas'la falan alakam yok Kayseri'de mühendisim fakat Kayseri Havaalanı'nın yükünü hafifletmek için Sivas gibi yakın illerdeki havaalanalrına sefer başlatsanız hiç fena olmaz :)
  • Veya Dusseldorf-SAW ,SAW-Borajet mumkun.
  • öger türk tur piyasanin güvenini saglamis bi tur operatörü sunexpressle senelerdir gelen bi is ortakliklari vardi mantikli bi adim atmislar her iki tarafada hayirli olsun zengin bi ucus programi pegasus a yazik olmus sunexpress ucaklarinin büyük bi bölümünü simdiden doldurmus bile;)) Hayirli olsun bol kazanclar herkese kazasiz belasiz!!!
  • DİYARBAKIRIMIZA ÖGER TÜRK TURUN GELMESİ COK MUTLU EDİCİ ALLAH HAIRLI UGURLU ETSİN MARSEİLLE
  • Sivas yinemi yok bıktık artık kayseriye gitmekten öger söz veriyor sivasa uçağız diye ama bir türlü uçmuyor
  • bence havaalaninin yererli olmadigindan kisin zonguldak uculamiyordur riskli bir havaalani oldu icin

“Yolcumuzdan Sorumluyuz” sloganıyla yıllardır Almanya-Türkiye arasında charter konseptinin öncüsü haline gelen Öger Türk Tur, 2010–2011 kış programı ile piyasanın nabzını ne kadar yakından tuttuğunu açıkça sergiliyor. Şirketten yapılan açıklamada, uygun fiyatlarla ile desteklenen zengin kış programının başka bir amacı ise yolcuların uçuş sıklığını ve alışkanlığını arttırıp konforlu ve sorunsuz seyahat etmelerini sağlamak olduğu belirtildi.
 
Açıklamada, “2010-2011 kışını karşılamaya hazırlanan Öger Türk Tur “daha çağdaş ve akılcı” bir programla yolcu ve acentesine hitap etmenin mutluluğunu ayrıca yaşamaktadır.

Güvenilir havayolu partnerimiz SunExpress Havayolları başta olmak üzere yıllardır ortak uçuşlarımızı sürdürdüğümüz Germania Havayolları ile birlikte oluşturduğumuz kıs programımızda Avrupa’nın 16 havalimanından Türkiye’nin 13 havalimanına direkt olarak çok zengin ve geniş bir uçuş yelpazesi sunmaktayız.

Aşağıdaki programımızdan da görüleceği üzere kış döneminde İstanbul Atatürk Havalimanı,  İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Ankara, Adana, Gaziantep, Kayseri, Samsun, Trabzon, Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Antalya hatlarına aktarmasız uçuşlarımızı Merkez Büro ve acentelerimizden ve  www.ogerfly.com  resmi internet sitemizden de temin edebilirsiniz” denildi.

ÖGER TÜRK TUR'UN UÇUŞ PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN

ÖGER TÜRK TUR KIŞ PROGRAMINI AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
sn.yorumcu bir acente olarak hafta da 5 zonguldak seferi ile bizlere ve yolcularimiza hizmet veren Vural Öger ve ekibine candan tesekkür ediyoruz. ayrica yazmis oldugunuz germania ucagi sabiha gokcene divert etmedi. lütfen okuyuculari yalnis yönlendirmeyiniz. dus acentasi. saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bugunku germania ucagi su an sabiha gokcene divert ediyor. o meydanda kışın ucus yapilamaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sivasa sefer yoksa kayseriye uçmayın hemşerilerim.ankara veya istanbula uçun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vay, bu yil ilk defa kis programi Samsun icin dolu geciyor Samsun - Düsseldorf Samsun - Frankfurt ve tarihde ilk defa kisin Samsun - Stuttgart Allah Razi Olsun, gelde ucma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"sivaslı gurbetçi" rumuzlu kişinin yorumunu desteklemek amaçlı yazdım! Benim Sivas'la falan alakam yok Kayseri'de mühendisim fakat Kayseri Havaalanı'nın yükünü hafifletmek için Sivas gibi yakın illerdeki havaalanalrına sefer başlatsanız hiç fena olmaz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Veya Dusseldorf-SAW ,SAW-Borajet mumkun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
öger türk tur piyasanin güvenini saglamis bi tur operatörü sunexpressle senelerdir gelen bi is ortakliklari vardi mantikli bi adim atmislar her iki tarafada hayirli olsun zengin bi ucus programi pegasus a yazik olmus sunexpress ucaklarinin büyük bi bölümünü simdiden doldurmus bile;)) Hayirli olsun bol kazanclar herkese kazasiz belasiz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DİYARBAKIRIMIZA ÖGER TÜRK TURUN GELMESİ COK MUTLU EDİCİ ALLAH HAIRLI UGURLU ETSİN MARSEİLLE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sivas yinemi yok bıktık artık kayseriye gitmekten öger söz veriyor sivasa uçağız diye ama bir türlü uçmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence havaalaninin yererli olmadigindan kisin zonguldak uculamiyordur riskli bir havaalani oldu icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000