14 Temmuz 2016, Perşembe 10:48:54

O listedeki tek havayolu Sunexpress oldu

Maliye Bakanlığı, en çok kurumlar vergisi veren şirketlerin listesini yayınladı. Listede havayolu sektöründen hangi şirketler yer aldı?
  • Şirketimle gurur duyuyorum. Çalışkan ve dürüst insanların el ele verince nasıl başarılı olunacağın güzel örneklerinden. Nice yıllara inşallah.
  • Sunexpress bu sene harika işler yapıyor İzmirden Antalyaya İstanbula Cuma gidis pazar dönüsler 39 lira... Bu harika bir sey hemen 2 ser 3 er tane aldm.. Gunubirlik Adanayada kebap yemeye gidecegim :)
  • Demek ki Sunexpress in muhasebe md sağlam adam tebrikler
  • Tebrikler. (Sunexpress'in listede faaliyet alanı "HAVA YOLU İLE YÜK TAŞIMACILIĞI" görünüyor nedese)
  • Ya sunexpres nasil thyden fazla vergi oder. Ya thyde ya sunda bir yanlislik mi var?
  • Bu listeye sadece sunexin girmesi garip değilmi? THY ve pegasusunda bu listede olmaması çok şaşırtıcı. Helal olsun sunexe her yıl bu listede inşallah daha üst basamaklara tırmanır.

Maliye Bakanlığı, en çok kurumlar vergisi veren şirketlerin listesini yayınladı. Listede havayolu sektöründen hangi şirketler yer aldı?

Maliye Bakanlığı Kurumlar Vergisi listesinde ilk 10 içerisinde 7 banka bulunurken  340 milyon TL’lik vergi ödemesi ile Devlet Hava Meydanları İşletmesi listenin 8’inci sırasında yer aldı.

Havalimanı işletmecisi TAV’ın 188 milyon TL ile 16’ıncı sırada yer aldığı listede Antalya Havalimanı işletmecisi Fraport İÇTAŞ ise 58 milyon TL’lik vergi ödemesiyle 48’inci sırada yer buldu.

Kurumlar Vergisi ilk 100 listesinde sadece bir havayolu şirketi vardı. 46.8 milyon TL kurumlar vergisi ödeyen Sunexpress Havayolları, listenin 63’üncü sırasına yerleşti.

iLK 100 İÇİN TIKLAYINIZ...

©Airporthaber.com

O listedeki tek havayolu Sunexpress oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Güneş ~ 8 yıl önce
Şirketimle gurur duyuyorum. Çalışkan ve dürüst insanların el ele verince nasıl başarılı olunacağın güzel örneklerinden. Nice yıllara inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 8 yıl önce
Sunexpress bu sene harika işler yapıyor İzmirden Antalyaya İstanbula Cuma gidis pazar dönüsler 39 lira... Bu harika bir sey hemen 2 ser 3 er tane aldm.. Gunubirlik Adanayada kebap yemeye gidecegim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sağlam ~ 8 yıl önce
Demek ki Sunexpress in muhasebe md sağlam adam tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Faaliyet Türü ~ 8 yıl önce
Tebrikler. (Sunexpress'in listede faaliyet alanı "HAVA YOLU İLE YÜK TAŞIMACILIĞI" görünüyor nedese)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sun ~ 8 yıl önce
Ya sunexpres nasil thyden fazla vergi oder. Ya thyde ya sunda bir yanlislik mi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
sence thy zarar ettiği için olmasın.bir yanlışlık yok.ne kadar para kazanırsan o kadar vergi ödersin ne kadar zarar edersen listeye bile giremezsin.çok basit
Garip değil mi? ~ 8 yıl önce
Bu listeye sadece sunexin girmesi garip değilmi? THY ve pegasusunda bu listede olmaması çok şaşırtıcı. Helal olsun sunexe her yıl bu listede inşallah daha üst basamaklara tırmanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal dostum ~ 8 yıl önce
Hani hristiyan ecnebi diye nitelendirdiğimiz Almanya var ya. İşte Almanya şirket ortağı olunca böyle oluyor Dürüstlük ve ahlak adamların toplumunda gerçek anlamda yer bulmuş...
Gurbetçi ~ 8 yıl önce
Almanlar'da da kolpa cok. Sunexe tebrikler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000