28 Mayıs 2013, Salı 07:55:59

LSG SKY CHEFS İLE SİMİT SARAYI ORTAK OLDU

Dünyanın en büyük havayolu catering firması olarak gösterilen LSG Sky Chefs ile Simit Sarayı, Türkiye’de yeni bir işbirliği başlattıklarını açıkladı.
  • atila simit sarayına nasıl çaktı
  • LGS degil , LSG ..

Starfood Antalya Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ (Starfood Antalya) adıyla faaliyet gösterecek olan, unlu mamuller ve işlenmiş gıda üretimi yapacak olan yeni şirketin imza töreni Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur, Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Abdullah Kavukcu ve LSG Sky Chefs Türkiye Genel Müdürü Atila Ergenç tarafından gerçekleştirildi.

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Abdullah Kavukcu konuya ilişkin  açıklamasında,  “LSG Sky Chefs ile gerçekleştireceğimiz işbirliğinde onların havayolu catering hizmetleri alanındaki know how’ı ile bizim taze ve donmuş unlu mamul üretimi ve satışı alanındaki uzmanlığımızı birleştirerek sinerji yaratmayı hedefliyoruz. Geçen yıl Simit Sarayı ürünlerinin SunExpress uçuşlarında satılmaya başlamasıyla gerçekleşen işbirliği sonucunda inanılmaz bir taleple karşılaşarak satışlarımızı iki katına çıkardık ve havayolu catering hizmeti alanında  uluslararası düzeyde kabul gören bir başarı öyküsü yarattık. Bu uygulamayla elde edilen başarıdan sonra LSG Sky Chefs ile başka alanlarda da işbirliği yapma kararı aldık” dedi.

LSG Sky Chefs Türkiye Genel Müdürü Atila Ergenç ise, Simit Sarayı’nın taze ve donmuş unlu mamullerin üretimi ve dağıtımı alanında kanıtlanmış bir başarıya sahip olduğunu ve bu nedenle de Starfood Antalya girişiminde kendileri için ideal bir ortak oluşturduğunu ifade etti.

Simit Sarayı’nın yüzde 51, LSG Sky Chefs’in ise yüzde 49 hisseye sahip olacağı ortak girişim beş yetkili müdürden oluşan bir icra kurulu tarafından yönetilecek. İsimleri henüz açıklanmayan beş yetkili müdürün üçü Simit Sarayı tarafından, ikisi ise LSG Sky Chefs tarafından belirlenecek.

Unlu mamuller ve işlenmiş sebze ve meyve ürünleri üretimi amacıyla kurulan Starfood Antalya Türkiye’nin ürün yelpazesi, işlenmiş meyve ve sebze çeşitlerinden Sezar salatası ve sandviç gibi ambalajlı gıda ürünlerine kadar uzanıyor. Ortak girişim LSG Sky Chefs havayolu catering şirketinin yegane gıda ürünü tedarikçisi olarak faaliyet gösterecek ve şirketin Türkiye’deki faaliyetlerinde kalite istikrarı ve kalite standartı açısından güvence oluşturacak. Ortak girişim çerçevesinde turizm, sağlık, perakende sektörü, ulaşım şirketleri gibi harici firmalara da hizmet sunulacak.

LSG SKY CHEFS İLE SİMİT SARAYI ORTAK OLDU

Yorumlar

sinasi ~ 9 yıl önce
atila simit sarayına nasıl çaktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bora ~ 11 yıl önce
LGS degil , LSG ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000