21 Ocak 2012, Cumartesi 07:59:35

KAR YAĞIŞI VAN SEFERLERİNİ İPTAL ETTİRDİ

Van'da iki gün etkisini sürdüren kar yağışı uçak seferlerini iptal ettirdi...
  • adb gzt ve saw gzt 22.01 ocak akşam seferlerine bir bak istersen tk ve pc seferleri cx ken sunexpress gaziantepe inmiştir.karalamayı bırakın..kimse zorla bilet satmıyor size..öncelikle bilet aldıgınız firmaya güvenin..rötarlar ya da iptallerin keyfi uygulamalar oldugunu mu sanıyorsunuz???
  • Zirt Pirt rotar yapan SunExpress, Van seferleri icin bahanesini de bulmus oldu.Bu seferlik kotu hava sartlari diyelim,ya diger rotarlar?
  • ILS i koyarsın offset olarak olur biter. Daha taksi yolu bile yokken meydan otoritesi o işe kalkışmaz ama bizden söylemesi. Belki birileri duyar.
  • boşuna umut etmeyin hocam,van'da yeni bir meydan düşünmüyoruz şu an için, kaldı ki yeni havaalanı yapılsa bölge ikliminden dolayı yine yağış ya da sis durumunda görüş mesafesi aynı olacağı için değişme olmayacak.gerekli etütleri yaptık bile ;)
  • Umit ediyorum Van sehri tekrardan daha emniyeli bir yerde insaa edildiginde havalimanida daha iyi bir yere tekrardan insaa edilebilir.
İki gün önce etkisini artırmaya başlayan kar yağışı kentte yaşamı da olumsuz yönde etkiledi.

Van'da etkili olan olumsuz hava şartlarından dolayı dün Sunexpress Havayolları'na ait İzmir-Van ve İstanbul-Van seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiği belirtildi. Seferlerin hava şartlarının normale dönmesinin ardından yeniden yapılacağı ifade edildi.
KAR YAĞIŞI VAN SEFERLERİNİ İPTAL ETTİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
adb gzt ve saw gzt 22.01 ocak akşam seferlerine bir bak istersen tk ve pc seferleri cx ken sunexpress gaziantepe inmiştir.karalamayı bırakın..kimse zorla bilet satmıyor size..öncelikle bilet aldıgınız firmaya güvenin..rötarlar ya da iptallerin keyfi uygulamalar oldugunu mu sanıyorsunuz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Zirt Pirt rotar yapan SunExpress, Van seferleri icin bahanesini de bulmus oldu.Bu seferlik kotu hava sartlari diyelim,ya diger rotarlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ILS i koyarsın offset olarak olur biter. Daha taksi yolu bile yokken meydan otoritesi o işe kalkışmaz ama bizden söylemesi. Belki birileri duyar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
boşuna umut etmeyin hocam,van'da yeni bir meydan düşünmüyoruz şu an için, kaldı ki yeni havaalanı yapılsa bölge ikliminden dolayı yine yağış ya da sis durumunda görüş mesafesi aynı olacağı için değişme olmayacak.gerekli etütleri yaptık bile ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Umit ediyorum Van sehri tekrardan daha emniyeli bir yerde insaa edildiginde havalimanida daha iyi bir yere tekrardan insaa edilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000