11 Aralık 2009, Cuma 10:38:57

Kabin memuruna hakaret eden yolcu gözaltına alındı!

Uçakta kabin memuruna hakaret ettiği iddia edilen bir kadın, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda gözaltına alındı.
  • Klasik izmir insanı tepkisi...
  • Ben yabanci bir havayolunda kabin amiri olarak senelerdir ucuyorum. Dunyanin butun ulkelerinden insanlarla karsilastim ancak bizim Turk insani kadar siskin ego su olan yolcu gormedim. Ustelik cok da somurtkanlar ve ne yapsak yapalim hic memnun olmayan bir yolcu profili ciziyor bizimkiler ne yazikki.
  • bir biletle ucagin sahibi oldugunusanan, kabin ekibinin de patronu oldugunu dusunme gafletinde bulunan sonradan gorme -hatta gormemisligin en son ornegi- bu tur insanlar neden ekmek parasi kazanmaya calisan kisilere zulum yapmaa, hakaret etmeye calisirlar ki? nedir bu kin, cekememezlik? herkes ekmek parasi pesinde ailesini gecindirme derdinde. nedir yani?
  • aynı durum tk da olsaydı kabin memuruna uyarı cezası verilir kadına beleş bilet verilirdi.. tk nın kabin memurlarına verdigi degerin ic yuzu budur.. bravo sun ex biraz alman farkı nede olsa
  • 40 yıldır ucan baskanıma kesin ve kati suretle katılıyorum
  • Türkiyede bir kara liste oluşturulmalı ve hiç bir şirket taşımamalı bu kişileri.
  • Evet, havacılık sektöründe çalışan herkes , özellikle yolcuyla bire bir karşı karşıya kalan tüm görevli çalışanlar illaki çok değerli yolcularla mutlak suretde bir münakaşa, tartışma, sinir harbi v.b durumlar yaşamışdır. Bir kaç gün önce , malum yine 40 yıldır uçan çok kıymetli yolcumuz fazla kilo kavgasından dolayı kontuarda görevli personele dediğini bırakmıyor ve olay karakolluk oluyor. Alırsın ford olursun Lord, lord olabilirsin ama İnsan ! İnsan olabilirmisin ? Değil geçmişde uçtuğun 40 yıl ( zaten hiçbir zaman 41 olmuyor ) bir 40 yıl daha uçsan , uçmayı öğrenemeyecek olan yolcular var vede olacaktır.
  • AH AH BU KARA LİSTEYE BEN DE TARAFTARIM. HELE Bİ DE TRABZON'U GÖRSENIZ ŞAŞAR KALIRSINIZ. YOLCULARIN KÜFÜRLERİ YANKI YAPIYO HAVALİMANIN DA YAAA..
  • uçağa binince de kabin görevlilerine köleleriymiş gibi davranmaya çalışıyorlar, bilhassa sonradan paraya kavuşup kendini şaşıran insanlarda bu çok sık görülüyor ne diyelim bunlar gibilerini uçaklara bindirmemek lazım
  • Asla böyle seyler olmaz.Hizmetten memnun degil isen,kisi veya kurum olsada onun amirine sikayet et.Kim kime saygisizlik yaparsa,karsisindakinden saygi beklemege hakki kalmaz.Görgüsüzlük hastaligi olan insanlari,egitmekde cok zor.Zira onlar para veya herhangi bior sekilde söhret olmuslarsa kendilerine,baskalarindan farkli muamele bekliyorlar.Ekonomi ucar,HELLO der bunun icinde farklilik bekleyenlere,siz daha cok bekleyeceksiniz.Daha yasami ögrenmeden birsey oldugunuzu zannediyorsunuz.

Olay, SunExpress Havayolları'na ait uçakta yaşandı. İddiaya göre, havalimanına inen uçakta bulunan S.Ç. (27), kabin görevlisi İ.E. (25) ile tartıştı. S.Ç.'nin, tartışma sırasında İ.E.'ye hakaret ettiği öne sürüldü.

Durumun bildirilmesi üzerine havalimanı polisi tarafından gözaltına alınan zanlı S.Ç'nin ifadesi verdikten sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kabin memuruna hakaret eden yolcu gözaltına alındı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
Klasik izmir insanı tepkisi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben yabanci bir havayolunda kabin amiri olarak senelerdir ucuyorum. Dunyanin butun ulkelerinden insanlarla karsilastim ancak bizim Turk insani kadar siskin ego su olan yolcu gormedim. Ustelik cok da somurtkanlar ve ne yapsak yapalim hic memnun olmayan bir yolcu profili ciziyor bizimkiler ne yazikki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir biletle ucagin sahibi oldugunusanan, kabin ekibinin de patronu oldugunu dusunme gafletinde bulunan sonradan gorme -hatta gormemisligin en son ornegi- bu tur insanlar neden ekmek parasi kazanmaya calisan kisilere zulum yapmaa, hakaret etmeye calisirlar ki? nedir bu kin, cekememezlik? herkes ekmek parasi pesinde ailesini gecindirme derdinde. nedir yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aynı durum tk da olsaydı kabin memuruna uyarı cezası verilir kadına beleş bilet verilirdi.. tk nın kabin memurlarına verdigi degerin ic yuzu budur.. bravo sun ex biraz alman farkı nede olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
40 yıldır ucan baskanıma kesin ve kati suretle katılıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiyede bir kara liste oluşturulmalı ve hiç bir şirket taşımamalı bu kişileri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet, havacılık sektöründe çalışan herkes , özellikle yolcuyla bire bir karşı karşıya kalan tüm görevli çalışanlar illaki çok değerli yolcularla mutlak suretde bir münakaşa, tartışma, sinir harbi v.b durumlar yaşamışdır. Bir kaç gün önce , malum yine 40 yıldır uçan çok kıymetli yolcumuz fazla kilo kavgasından dolayı kontuarda görevli personele dediğini bırakmıyor ve olay karakolluk oluyor. Alırsın ford olursun Lord, lord olabilirsin ama İnsan ! İnsan olabilirmisin ? Değil geçmişde uçtuğun 40 yıl ( zaten hiçbir zaman 41 olmuyor ) bir 40 yıl daha uçsan , uçmayı öğrenemeyecek olan yolcular var vede olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AH AH BU KARA LİSTEYE BEN DE TARAFTARIM. HELE Bİ DE TRABZON'U GÖRSENIZ ŞAŞAR KALIRSINIZ. YOLCULARIN KÜFÜRLERİ YANKI YAPIYO HAVALİMANIN DA YAAA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçağa binince de kabin görevlilerine köleleriymiş gibi davranmaya çalışıyorlar, bilhassa sonradan paraya kavuşup kendini şaşıran insanlarda bu çok sık görülüyor ne diyelim bunlar gibilerini uçaklara bindirmemek lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Asla böyle seyler olmaz.Hizmetten memnun degil isen,kisi veya kurum olsada onun amirine sikayet et.Kim kime saygisizlik yaparsa,karsisindakinden saygi beklemege hakki kalmaz.Görgüsüzlük hastaligi olan insanlari,egitmekde cok zor.Zira onlar para veya herhangi bior sekilde söhret olmuslarsa kendilerine,baskalarindan farkli muamele bekliyorlar.Ekonomi ucar,HELLO der bunun icinde farklilik bekleyenlere,siz daha cok bekleyeceksiniz.Daha yasami ögrenmeden birsey oldugunuzu zannediyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000