01 Şubat 2013, Cuma 08:46:32

"İZMİR VE ANTALYA'NIN LİDERİYİZ"

SunExpress Kurumsal İletişim Müdürü Alyamaç ve Almanya Satış Müdürü Ali Çillioğlu, şirketleri hakkında açıklamalarda bulundu.
  • Büyüksün ali agbi, iyiki geldinde kurtuldu bu sirket
  • Ben Anlamıyorum Bir Yanda Koca Lufthansa Bir Yanda Milli Şirketimiz Gurur Kaynağımız Türk Hava Yolları Bir Tarafta da Ortak Kurdukları Sunexpress(Güneş Expres) Herşey Tamam da Bu Kadar Profesyonel Yöneticinin Bulunduğu Şirketlerden 2 veya 3 Kişi Bulamadınız mı da Şu An Görevde Bulunan Gn.Md. ve Yardımcısına Bu Şirketi Bıraktınız ? Bunu Anlamak Hiç Zor Değil İkisinide Bir Rotasyona Sokun THY veya Lufthansa da Fazla Değil 6 Ay Görevlendirin Ne Olduklarını Anlarsınız, Yoksa Çiftlikleri Gibi İdare Ederler.
  • Bir perşembe günü geldiler "SAW ofisimizi Harbiyeye taşıyacağız" dediler. Ertesi pazartesi "vazgeçtik kapatacağız, yönetim ofisi ve bilet satış Antalyaya taşınsın, gitmeyeni gönderiyoruz" dediler. Telaşlanan operasyon personeline "size birşey olmayacak, operasyonumuz büyüyerek devam edecek" açıklaması yaptılar. 1 ay sonra "vazgeçtik operasyonu tgs ye vereceğiz" diyip bütün operasyon personelini işten çıkardılar. 2 ay sonra bütün uçuşlardan çekildiler... Ne kadar ciddiyetsiz bir şirket olduğunu dikkate alın. Aynı şey her an tüm çalışanların başına gelebilir, iyi düşünün... not; yalakalar sunex şöyle iyi böyle süper şirket diye itiraz etmesin, tepemin tasını attırmasın!
  • Bildiğim kadarıyla kaptan maaşlarının piyasanın çok altında oluşu sebebiyle birçok kaptan önümüzdeki 1-2 ay içerisinde Pgs'ye geçiyor. SXS şirketi maaş politikasını değiştirmediği sürece kan kaybetmeye devam eder. Pilota az para vererek düşük maliyet yapılmaz. Pgs SXS'den %30 fazla maaş veriyor ama genel maliyetleri SXS'in çok daha altında. SXS maalesef çok kötü yönetiliyor.
  • alman şirketi gelmiş türkiye iç hatlarında ucuyo!!ve thy buna ortaklık diyo!! thy neden alman iç hatlarından pay almıyo??bu almanlar ne kadar akıllı
  • LSG Sky Chef ortaklığı varsa biraz zor bu liderlik durumları..
  • Bir sırtı Hansa, bir sırtı millete dayalı şirket...
  • Dua edin PGT izmir'de uçak sayısını arttırmasın. Yoksa yine kiramızı ödeyemedik deyip ordan da çekilmek zorunda kalırsınız.
  • Liderlik varsa PGS yi tek geçerim, önemli lan devlet desteği olmadan birşeyler başarabilmektir...
  • Neden Sawdan Elazığ'a uçuş koymazsınız anlamış degilim.

Türkiye’de 16, Türkiye dışında ise 33 uçuş noktasında hizmet verdiklerini belirten SunExpress Kurumsal İletişim Müdürü Alyamaç, “Bu durum yolcularımıza büyük bir avantaj sağlıyor. Aktarma için vakit kaybetmeden uçuyorlar. Ayrıca bilet fiyatlarımız da sektör bazında oldukça uygun. Diğer özelliklerimizin yanı sıra direk uçuş ve uygun fiyat, yolcuların SunExpress’i tercih etmelerinin en önemli nedenleridir” dedi. 

SunExpress’in bin 800 personeli ve 30 uçağı ile, İzmir ve Antalya’da pazar lideri olduğunu dile getiren SunExpress Satış Müdürü Çillioğlu ise, bu yıldan itibaren Almanya’dan Türkiye ve Mısır dışındaki ülkelere de seferler başlatmayı planladıklarını söyledi. Çillioğlu, uçuş ağını iyice genişleten SunExpress’in, Kuzey Irak’ta Erbil ve Süleymaniye’ye uçuş için Almanya’dan lisans alan dördüncü şirket olduğunu da sözlerine ekledi.

"İZMİR VE ANTALYA'NIN LİDERİYİZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

ali cillioglu ~ 11 yıl önce
Büyüksün ali agbi, iyiki geldinde kurtuldu bu sirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACI ~ 11 yıl önce
Ben Anlamıyorum Bir Yanda Koca Lufthansa Bir Yanda Milli Şirketimiz Gurur Kaynağımız Türk Hava Yolları Bir Tarafta da Ortak Kurdukları Sunexpress(Güneş Expres) Herşey Tamam da Bu Kadar Profesyonel Yöneticinin Bulunduğu Şirketlerden 2 veya 3 Kişi Bulamadınız mı da Şu An Görevde Bulunan Gn.Md. ve Yardımcısına Bu Şirketi Bıraktınız ? Bunu Anlamak Hiç Zor Değil İkisinide Bir Rotasyona Sokun THY veya Lufthansa da Fazla Değil 6 Ay Görevlendirin Ne Olduklarını Anlarsınız, Yoksa Çiftlikleri Gibi İdare Ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
höt ~ 11 yıl önce
Bir perşembe günü geldiler "SAW ofisimizi Harbiyeye taşıyacağız" dediler. Ertesi pazartesi "vazgeçtik kapatacağız, yönetim ofisi ve bilet satış Antalyaya taşınsın, gitmeyeni gönderiyoruz" dediler. Telaşlanan operasyon personeline "size birşey olmayacak, operasyonumuz büyüyerek devam edecek" açıklaması yaptılar. 1 ay sonra "vazgeçtik operasyonu tgs ye vereceğiz" diyip bütün operasyon personelini işten çıkardılar. 2 ay sonra bütün uçuşlardan çekildiler... Ne kadar ciddiyetsiz bir şirket olduğunu dikkate alın. Aynı şey her an tüm çalışanların başına gelebilir, iyi düşünün... not; yalakalar sunex şöyle iyi böyle süper şirket diye itiraz etmesin, tepemin tasını attırmasın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACI ~ 11 yıl önce
Sayın Höt SAW Ofisini Taşıdılar,Nereyemi İnşaatı Tamamlanmış Bir Sitenin Satış Ofisine (Ofis Prefabrik),Taksi Durakları Olurya Onlar Gibi,İyi ki Antalyaya Gn.Müd.Binası Yapmışlar,Ofisler Binalar Hatta tefrişat Firmanın ve Çalışanların Dışarıya Dönük Aynasıdır,Demek ki Kendileride Olmaları gereken Yere İnanmıyorlar.
kaptanlar huzursuz ~ 11 yıl önce
Bildiğim kadarıyla kaptan maaşlarının piyasanın çok altında oluşu sebebiyle birçok kaptan önümüzdeki 1-2 ay içerisinde Pgs'ye geçiyor. SXS şirketi maaş politikasını değiştirmediği sürece kan kaybetmeye devam eder. Pilota az para vererek düşük maliyet yapılmaz. Pgs SXS'den %30 fazla maaş veriyor ama genel maliyetleri SXS'in çok daha altında. SXS maalesef çok kötü yönetiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
as ~ 11 yıl önce
yakıt aynı yakıt daha cok ucagi var daha cok destinasyonu var ucaklarin doluluk oranıda sxs ile hemen hemen aynı , nasıl olurda genel maliyetleri cok altında oluyor anlamiyorum
berlin ~ 11 yıl önce
alman şirketi gelmiş türkiye iç hatlarında ucuyo!!ve thy buna ortaklık diyo!! thy neden alman iç hatlarından pay almıyo??bu almanlar ne kadar akıllı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komiksin ~ 11 yıl önce
iç hatlar o kadar karlı ki tüm şirketler çok deli paralar kazanıyor di mi:))
LSG Sky Chef ~ 11 yıl önce
LSG Sky Chef ortaklığı varsa biraz zor bu liderlik durumları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sırtı Yere Gelmez ~ 11 yıl önce
Bir sırtı Hansa, bir sırtı millete dayalı şirket...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başarılar ~ 11 yıl önce
Dua edin PGT izmir'de uçak sayısını arttırmasın. Yoksa yine kiramızı ödeyemedik deyip ordan da çekilmek zorunda kalırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS ~ 11 yıl önce
Liderlik varsa PGS yi tek geçerim, önemli lan devlet desteği olmadan birşeyler başarabilmektir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Neden Sawdan Elazığ'a uçuş koymazsınız anlamış degilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000