23 Mayıs 2011, Pazartesi 12:44:52

İZMİR - ERZİNCAN SEFERLERİ BAŞLADI

Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, bir Erzincanlı olarak milletvekili adayı olduğu İzmir’de memleketini en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını belirterek, "İzmirlilerle Erzincanlılar arasında gönül köprüsü oluşturuyorum" diye konuştu.
  • Sevgili kardeşim İzmirimizin tek havayolu İzAir'dir. SunExpress ise Antalya merkezli THY ve Lufthansa ortaklığıdır. Sabiha Gökçen ve İzmirde yan base'leridir. İzair kurulmadan önce Sunex sadece Antalyadan uçardı, İzair'e rakip olarak buraya konuşlandırılmıştır
  • İyi de sayın bakan niçin Erzincan'ı İzmirde temsil etmeyi düşünüyor ki? Kendi memleketi Erzincan'ı Türkiye'de temsil etse daha uygun olmaz mı?
  • seninle gurur duyuyorum sunexpress yıllardır tekbaşına güvenle uçuruyorsun bu şehri.
  • Hava ulaşım kurulması çok güzel.ama umarım izmirliler bu hürriyet ve özgürlük klısıtlayan hükümete oy vermezler.ülkemiz yasaklar ülkesi olma yolunda hızla ilerliyor yakında afganistan gibi olucaz..
  • bU SABAH İLK SEFERDE BENDE VARDIM YAKLAŞIK 180 CİVARI YOLCU VARDI.SEFERLER ARTAR UMARIM
  • Insallah En ıyı sekılde bu secımden galıp cıkacak ve yıne TURKIYE v ERZINCAN ıcın cok calısacak canı gonulden tebrıkler....
Yıldırım, Sunexpress tarafından başlatılan İzmir-Erzincan direkt uçuşları kapsamında ilk sefere katılarak geldiği Erzincan Havaalanı’nda kendisini karşılayan partililere seslendi.

Sesinin kısık olduğu gözlenen Yıldırım, kendisini dinleyen partililere, "Sesim az çıksa da gönlümün derinlerinden gelen sesle sizlerle birlikteyim" dedi. Yıldırım, Erzincan’ı çevreleyen dağlar, nehirler kadar Erzincanlı olduğunu ifade ederek,  "Beni İzmir’e gönderdiniz. Sizi orada en iyi şekilde temsil edebilmek için, sizin yüzünüzü ağartmak için, hemşehrilerimin gururu, onuru olmak için canla başla çalışıyorum. İzmirlilerle Erzincanlılar arasında gönül köprüsü oluşturuyorum. ’Gönül köprüsü kurmak yetmez hava köprüsü de kuralım’ dedik. Erzincan’dan İzmir’e direkt uçak seferlerini bugün başlattık. Hayırlı uğurlu olsun. Artık ben de buralar gözümde tüttüğünde uçağa atlayıp ’ver elini Erzincan’ diyeceğim. Ben Erzincan’da sürekli sizinle olmasam bile hizmetlerimiz, projelerimiz, bu kente olan borcumuz artarak devam edecektir" diye konuştu.
İZMİR - ERZİNCAN SEFERLERİ BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili kardeşim İzmirimizin tek havayolu İzAir'dir. SunExpress ise Antalya merkezli THY ve Lufthansa ortaklığıdır. Sabiha Gökçen ve İzmirde yan base'leridir. İzair kurulmadan önce Sunex sadece Antalyadan uçardı, İzair'e rakip olarak buraya konuşlandırılmıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İyi de sayın bakan niçin Erzincan'ı İzmirde temsil etmeyi düşünüyor ki? Kendi memleketi Erzincan'ı Türkiye'de temsil etse daha uygun olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
seninle gurur duyuyorum sunexpress yıllardır tekbaşına güvenle uçuruyorsun bu şehri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hava ulaşım kurulması çok güzel.ama umarım izmirliler bu hürriyet ve özgürlük klısıtlayan hükümete oy vermezler.ülkemiz yasaklar ülkesi olma yolunda hızla ilerliyor yakında afganistan gibi olucaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bU SABAH İLK SEFERDE BENDE VARDIM YAKLAŞIK 180 CİVARI YOLCU VARDI.SEFERLER ARTAR UMARIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Insallah En ıyı sekılde bu secımden galıp cıkacak ve yıne TURKIYE v ERZINCAN ıcın cok calısacak canı gonulden tebrıkler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000