23 Mart 2015, Pazartesi 11:35:37

İŞTE SUNEXPRESS'İN YENİ ROTALARI

SunExpress’in Antalya’dan Kopenhag ve Stockholm uçuşları başlıyor.
  • Geçenlerde sunexpress genel merkezine gittim buradaki stajyerler vızır vızır çalışıyor. gerçekten iyi seçim yapmışlar. Stajyeri bile farklı . herkes gülümsüyor herkes çalışıyor. sunexpress farkı takdire meyan.
  • 10 eni dış hat açmak için filo genişletilmesi gündemde mi? Yoksa eldeki uçaklar bu sefere yetecek mi? Ya da mevcut hatlarda kapanma veya frekans azalması gündemde mi?
  • Ewet beklenen paralar hesapta Güle gule harcayın ama çok gülmeyin delı sanarlar
  • Arkadas ne bonusmus ama sirket su bonusu verse de herkes bir rahatlasa:))
  • Geyiğin de bir sınırı var, bu konu artık sizleri ve bizleri küçük düşürüyor.
  • Carsı izni ya bonus iptal ediliyo , trollemeyin hemşerim çolu çucuk açız yorgan kemiriyoz 20 sine umutlandık pito tüpü işareti yaptılar hr kardeşlerimiz.
  • Arkadaşlar sirket ici durumları böyle sanal ortam paylaşmanız, Sunexpress'in her haberinin altına bonus konusunu gündeme getirmeniz hic profesyonel bir davranış değil ....
  • bütün esb base fo buraya toplanmış sanırım :)
  • Bonuslar 2. bir emre kadar iptal edildi, siz daha para gelecek diye hayal içinde uyuyun :)
  • bonus maasla birlikte yatar öncesinde beklemeyin

Daha önce yaz sezonuyla beraber Antalya’dan 10 yeni dış hat noktasına uçacağını açıklayan SunExpress, 29 Mart itibariyle Antalya’dan Kopenhag ve Stockholm’e uçmaya başlıyor.

Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress Antalya’dan yurt dışı uçuş ağını genişletiyor. Daha önce bu yaz sezonuyla Antalya’da yurt dışında 10 yeni hattı uçuşa açacağını açıklayan SunExpress, 29 Mart’ta yeni hatların ilk ikisine, Kopenhag ve Stockholm’e uçmaya başlıyor.

Antalya’ya tarifeli seferlerle en fazla turist getiren ve iç hatlarda da Antalya’yı 8 kente direkt uçuşlarla bağlayan SunExpress, Antalya’dan yurt dışına gerçekleştirdiği mevcut 25 destinasyonun arasına tarifeli olarak ilk aşamada Kopenhag ve Stockholm, daha sonra da sırasıyla Paris CDG, Strazburg, Lyon, Nantes, Cenova, Lüksemburg, Amsterdam ve Memmingen’i ekleyecek. SunExpress, Antalya’dan Stockholm’e her Pazar, Kopenhag’a ise her Perşembe ve Pazar günü uçuş gerçekleştirecek.

Antalya’nın gelişen potansiyeliyle beraber büyüyen SunExpress,  2015 yaz sezonunda Antalya’dan Avrupa’da uçtuğu ülke sayısını 8’e, destinasyon sayısını ise 35’e çıkaracak.

İŞTE SUNEXPRESS'İN YENİ ROTALARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

tour ~ 9 yıl önce
Geçenlerde sunexpress genel merkezine gittim buradaki stajyerler vızır vızır çalışıyor. gerçekten iyi seçim yapmışlar. Stajyeri bile farklı . herkes gülümsüyor herkes çalışıyor. sunexpress farkı takdire meyan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SunEx ~ 9 yıl önce
10 eni dış hat açmak için filo genişletilmesi gündemde mi? Yoksa eldeki uçaklar bu sefere yetecek mi? Ya da mevcut hatlarda kapanma veya frekans azalması gündemde mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ewet beklenen paralar hesapta Güle gule harcayın ama çok gülmeyin delı sanarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esas oglan ~ 9 yıl önce
Arkadas ne bonusmus ama sirket su bonusu verse de herkes bir rahatlasa:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Geyiğin de bir sınırı var, bu konu artık sizleri ve bizleri küçük düşürüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iptal ~ 9 yıl önce
Carsı izni ya bonus iptal ediliyo , trollemeyin hemşerim çolu çucuk açız yorgan kemiriyoz 20 sine umutlandık pito tüpü işareti yaptılar hr kardeşlerimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar sirket ici durumları böyle sanal ortam paylaşmanız, Sunexpress'in her haberinin altına bonus konusunu gündeme getirmeniz hic profesyonel bir davranış değil ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sxs ex pilot ~ 9 yıl önce
bütün esb base fo buraya toplanmış sanırım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok ööle bişi ~ 9 yıl önce
Bonuslar 2. bir emre kadar iptal edildi, siz daha para gelecek diye hayal içinde uyuyun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maas ~ 9 yıl önce
bonus maasla birlikte yatar öncesinde beklemeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000