16 Şubat 2010, Salı 08:44:09

İŞTE BURSA SEFERLERİNİN İPTAL NEDENİ

SunExpress, 15 Şubat’tan itibaren Bursa-Erzurum, Bursa-Antalya ve Bursa-Trabzon seferlerini beklenmedik bir kararla iptal ettiğini duyurmuş, şirketin kararı şaşkınlıkla karşılanmıştı… SunExpress’ten bugün konuya ilişkin yazılı bir açıklama geldi.
  • kardeşim prosmosyonlu ucuz bilet gördünüzmü hepiniz aynısınız.hemen balıklama dalarsınız kampanyalara.SunExpress le uçmam diyenleri hergün görüyorum yine ve yine Sun la uçuyolar.Ha birde türkiye sadece Bursadan ibaret değil unutma Sun la uçan birçok insan var.Bursalı uçsa ne olur uçmasa ne olur.
  • Arkadaşım bugüne kadar başka hangi firma Bursa- Yenişehir'den sefer düzenliyordu? Bugüne kadar iyiydi iyiydi şimdi kötü oldular. Senin bir firman olacak ve zarar ettiğini bile bile o hattı açık tutar mısın? Tabiki BİRYERE kadar tutarsın, bu memleketine karşı bir anma görevin vardır ama BİRYERE kadar. Kadir kıymet bilmek lazım biryerde !
  • Sun express Bursa lilar icin bitmistir,bende dahil pek cok kisi sabiha gökceni kullanmak zorunda kalicaz ama sun express e asla binmiyecegiz,bunu iyi bilsinler..dogal olarak sabiha gökcenden baska noktalara ucan pek cok Bursaliyi kaybettiklerinde bakali mne olucak Sun express ucuslari..hadi vatana millete hayirli olsun..
  • Yenişehir havaalanının taşınmasını istemek; "şayan-ı kabul", "tatbik-i kabil" ve "uygun" bir çözüm değildir. Yani herkes tarafından onaylanan, uygulanması olanaklı ve uygun değildir. Koca havaalanını ( sadece 1 pisti için bir çimento fabrikasının 1 yıllık üretimi kadar çimentoya ihtiyaç duyulan) taşınması mümkün ve ekonomik değildir. Havaalanını Çekirgeye getiremeyiz ama Çekirgeden Havaalanına servis koyabiliriz. Örnek Atlasjet'in Tokat operasyonu. Tüm çevre belediyelerin desteği ile yolcu servislerle Tokat'a taşınmıştır. Hizmet istiyorsan taşın altına elini koyacaksın arkadaş. Hesap kitap bilmeden oturduğun yerden sallama çay yapmak kolay. Eski Bursa Meydanının etrafını yerleşime açıp, meydanı boğarken düşünecektin bunu.
  • aynen haklısın. Ya yeri değiştirilsin yada tamamen kapatılsın boşuna duruyor resmen orda..
  • Bursalı işadamları kursun bir havayolu şirketi,uçsunlar her yere.Madem ki sanayi şehri,madem ki 4.büyük şehir herhalde kar ederler.Bize de iş çıkar.
  • yenişehir havaalanını taşıyın yada tümden kapatın
  • ellerini o taşın altına koyabilirlerse, kimseye muhtaç olamadan, kendi şirketleri ile rahatlıkla uçarlar. Tail commender.
  • BUDA OLACAKTI.DİYARBAKIR BURSA SEFERİ KAPATILDI TAMAM PEKİ TARBZONLUNUN ANTALYALININ ERZURUMLUNUN NE SUÇU VARDI.. BU BÖYLE GÖRÜNÜYORK BİDAHA HİÇ AÇILMAYACAK .. BEN DİYARBAKIRLI OLARAK ANANEMLERE ANKARA AKTARMALI GELDİK.. NE ZAMAN AÇMAYI DÜŞÜNÜYORSSUNUZZ SUNEXPRESS
  • bir kez daha ortaya çıktı ki havaalanlarının çalıştırılabilmesi için popülist politikacılar ve kolay gaza gelen vatandaşlar değil ekonomik gerçekler sonucu belirliyor.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, alınan kararın arkasında daha kuvvetli hatlara destek olma stratejisi yatıyor…

Açıklamada, SunExpress’in 2010 yılını çok olumlu geçirdiği belirtilerek, “Bursa pazarına uzun süredir hizmet veriyoruz, ancak yoğun çabalarımıza ve yerel otoritelerin olumlu desteklerine rağmen, kuvvetli hatlarımıza odaklanma ihtiyacını gördük.” ifadeleri kullanıldı.

15 Şubat itibarıyla Bursa Yenişehir Havaalanı’ndan gerçekleştirilecek uçuşların durdurulacağı hatırlatılan açıklamada, daha ileriki tarihlere bilet almış yolculara alternatif uçuş ya da ücret iadesi seçeneklerinin sunulduğu da bildirildi.

İŞTE BURSA SEFERLERİNİN İPTAL NEDENİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
kardeşim prosmosyonlu ucuz bilet gördünüzmü hepiniz aynısınız.hemen balıklama dalarsınız kampanyalara.SunExpress le uçmam diyenleri hergün görüyorum yine ve yine Sun la uçuyolar.Ha birde türkiye sadece Bursadan ibaret değil unutma Sun la uçan birçok insan var.Bursalı uçsa ne olur uçmasa ne olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşım bugüne kadar başka hangi firma Bursa- Yenişehir'den sefer düzenliyordu? Bugüne kadar iyiydi iyiydi şimdi kötü oldular. Senin bir firman olacak ve zarar ettiğini bile bile o hattı açık tutar mısın? Tabiki BİRYERE kadar tutarsın, bu memleketine karşı bir anma görevin vardır ama BİRYERE kadar. Kadir kıymet bilmek lazım biryerde !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sun express Bursa lilar icin bitmistir,bende dahil pek cok kisi sabiha gökceni kullanmak zorunda kalicaz ama sun express e asla binmiyecegiz,bunu iyi bilsinler..dogal olarak sabiha gökcenden baska noktalara ucan pek cok Bursaliyi kaybettiklerinde bakali mne olucak Sun express ucuslari..hadi vatana millete hayirli olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yenişehir havaalanının taşınmasını istemek; "şayan-ı kabul", "tatbik-i kabil" ve "uygun" bir çözüm değildir. Yani herkes tarafından onaylanan, uygulanması olanaklı ve uygun değildir. Koca havaalanını ( sadece 1 pisti için bir çimento fabrikasının 1 yıllık üretimi kadar çimentoya ihtiyaç duyulan) taşınması mümkün ve ekonomik değildir. Havaalanını Çekirgeye getiremeyiz ama Çekirgeden Havaalanına servis koyabiliriz. Örnek Atlasjet'in Tokat operasyonu. Tüm çevre belediyelerin desteği ile yolcu servislerle Tokat'a taşınmıştır. Hizmet istiyorsan taşın altına elini koyacaksın arkadaş. Hesap kitap bilmeden oturduğun yerden sallama çay yapmak kolay. Eski Bursa Meydanının etrafını yerleşime açıp, meydanı boğarken düşünecektin bunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aynen haklısın. Ya yeri değiştirilsin yada tamamen kapatılsın boşuna duruyor resmen orda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bursalı işadamları kursun bir havayolu şirketi,uçsunlar her yere.Madem ki sanayi şehri,madem ki 4.büyük şehir herhalde kar ederler.Bize de iş çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yenişehir havaalanını taşıyın yada tümden kapatın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ellerini o taşın altına koyabilirlerse, kimseye muhtaç olamadan, kendi şirketleri ile rahatlıkla uçarlar. Tail commender.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BUDA OLACAKTI.DİYARBAKIR BURSA SEFERİ KAPATILDI TAMAM PEKİ TARBZONLUNUN ANTALYALININ ERZURUMLUNUN NE SUÇU VARDI.. BU BÖYLE GÖRÜNÜYORK BİDAHA HİÇ AÇILMAYACAK .. BEN DİYARBAKIRLI OLARAK ANANEMLERE ANKARA AKTARMALI GELDİK.. NE ZAMAN AÇMAYI DÜŞÜNÜYORSSUNUZZ SUNEXPRESS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir kez daha ortaya çıktı ki havaalanlarının çalıştırılabilmesi için popülist politikacılar ve kolay gaza gelen vatandaşlar değil ekonomik gerçekler sonucu belirliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000