14 Nisan 2009, Salı 16:46:03

İstanbul-İzmir uçuşları artırılıyor

Sektörde 20. yılını kutlayan SunExpress, 29 Mart'ta başlayan İstanbul Sabiha Gökçen - İzmir uçuşlarının sayısını artırıyor.
  • Bu rekabet ve sefer artislarindan en cok yolcu ve SAW isletmecileri karli cikacak galiba.
  • Asker isimli arkadasinin ceremesimi olacak bu ?? komiksinizz.. kimsin sen ya ? yaz surayada hepimiz bilelim, saklanma korkma..
  • Asker'e dil uzatan, ceremesine katlanır!
  • Evet arkadasin Lale isi biliyor ama ise gitmiyor.. tek isi burdan insanlara sakl igizli paravana arkasindan abuk sabuk yazi yazmak... kim oldugunu bilsekte ona göre yazsak ..
  • sen isi biliyorsun . aldirma yalaklarin tarzina, kritik kaldirabilen zavallilar cok yoktur..... sen aldirma...... dogru seyler soyluyorsun bana gore...... Saygilar, Asker...
  • Ya arkadaslar neden ugrasiyorsunuz bu zavalliyla bunun istedigide bu zaten.. onun baska isi yok ilgiye ihtiyaci var.. sanirim Pegasustan bir kuyruk acisi var ondan böyle saldiriyor, birakin konussun. Psikolojisi böyle olan bir insanin uctugunu düsünmek bile korkunc, kim oldugunuda söylemiyor korkak iste..
  • pegasusun gidirek büyümesine kıskanan ... lar zamanında sabiha gökçenden uçsaydı şimdi sabiha gökçene gelse bile anadolu yakasında oturanlar hep pegasus diyecektir.bu yıl 4 boing 737 800 gıçır gıçır uçaklar gelçek .thy saw dan 3 noktaya uçuyor bu uçşlarıda çeksin.yoksa ahl merkezli uçuşlara başlarsa pegasus thy burayada anadolu jeti gönderir.
  • sayın yetkililer, eskişehir seferlerini bekliyoruz biz kaliteli olan sizleri istiyoruz.lütfen dikkate alın
  • lıonscuk sen gerçekten hastanısın
  • lıons musun nesin bilmem ama anladığım kadarıyla sen insanlıktan nasibini almayalar gurubundansın yani zavallısın sana bir tavsiye acilen bir kliniğe başvur belki çok kalmamışsındır bu ülkede senin gibiler sadece ortamı kirletir başkada bir halta yaramazsınız

27 Nisan 2009 tarihinde başlayacak sabah uçuşlarıyla birlikte, SunExpress'in iki merkezi arasındaki toplam sefer sayısı 20'ye yükselecek.
Yeni tarifeye göre, İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir arasında perşembe hariç haftada 6 gün gerçekleştirilen uçuşlara; pazartesi, çarşamba ve cuma sabah uçuşları eklenecek. Böylece, yolcular İstanbul ile İzmir arasında haftanın 4 günü SunExpress'le günübirlik seyahat edebilecek.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress'in iç hat bilet fiyatları, her şey dahil 49 TL'den başlıyor. Yolcular biletlerini SunExpress'in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesi, 444 0 797 numaralı çağrı merkezi ve acentelerinden satın alabiliyor.

SUNEXPRESS'İN İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN (SAW) - İZMİR UÇUŞLARI

Uçuş No Günler Nereden Nereye Kalkış Varış

XQ 9434 TK 8772 Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Cumartesi, Pazar İstanbul SAW İzmir 16:05 17:05

XQ 9435 TK 8773 Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Cumartesi, Pazar İzmir İstanbul SAW 17:35 18:35

XQ 9134 TK 8770 Pazartesi, Çarşamba, Cuma İzmir İstanbul SAW 07:00 08:00

XQ 9134 TK 8776 Salı, Cumartesi İzmir İstanbul SAW 07:15 08:15

XQ 9135 TK 8771 Pazartesi, Çarşamba, Cuma İstanbul SAW İzmir 08:30 09:30

XQ 9135 TK 8777 Salı, Cumartesi İstanbul SAW İzmir 12:30 13:30

İstanbul-İzmir uçuşları artırılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
Bu rekabet ve sefer artislarindan en cok yolcu ve SAW isletmecileri karli cikacak galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Asker isimli arkadasinin ceremesimi olacak bu ?? komiksinizz.. kimsin sen ya ? yaz surayada hepimiz bilelim, saklanma korkma..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Asker'e dil uzatan, ceremesine katlanır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Evet arkadasin Lale isi biliyor ama ise gitmiyor.. tek isi burdan insanlara sakl igizli paravana arkasindan abuk sabuk yazi yazmak... kim oldugunu bilsekte ona göre yazsak ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen isi biliyorsun . aldirma yalaklarin tarzina, kritik kaldirabilen zavallilar cok yoktur..... sen aldirma...... dogru seyler soyluyorsun bana gore...... Saygilar, Asker...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya arkadaslar neden ugrasiyorsunuz bu zavalliyla bunun istedigide bu zaten.. onun baska isi yok ilgiye ihtiyaci var.. sanirim Pegasustan bir kuyruk acisi var ondan böyle saldiriyor, birakin konussun. Psikolojisi böyle olan bir insanin uctugunu düsünmek bile korkunc, kim oldugunuda söylemiyor korkak iste..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pegasusun gidirek büyümesine kıskanan ... lar zamanında sabiha gökçenden uçsaydı şimdi sabiha gökçene gelse bile anadolu yakasında oturanlar hep pegasus diyecektir.bu yıl 4 boing 737 800 gıçır gıçır uçaklar gelçek .thy saw dan 3 noktaya uçuyor bu uçşlarıda çeksin.yoksa ahl merkezli uçuşlara başlarsa pegasus thy burayada anadolu jeti gönderir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sayın yetkililer, eskişehir seferlerini bekliyoruz biz kaliteli olan sizleri istiyoruz.lütfen dikkate alın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lıonscuk sen gerçekten hastanısın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lıons musun nesin bilmem ama anladığım kadarıyla sen insanlıktan nasibini almayalar gurubundansın yani zavallısın sana bir tavsiye acilen bir kliniğe başvur belki çok kalmamışsındır bu ülkede senin gibiler sadece ortamı kirletir başkada bir halta yaramazsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000