27 Haziran 2008, Cuma 07:46:59

İçkisi gelmeyince çıldırmış!

Geçtiğimiz gün İzmir'den Adana'ya gitmek üzere havalanan Sunexpress uçağı, bir yolcunun olay çıkarması üzerine geri dönüş yapmıştı. Yolcunun neden olay çıkardığı netleşti...
  • aklı başında şirketlere düşen görev diğer yolcuların huzuru ve cangüvenliği için bu tür mahlukatı ucaklarından uzak tutmaktır.umuyorum ilgili kuruluşun bu tür mahlukat için oluşturduğu bir KARA LİSTEsi vardır.aksi halde aynı kişi zaman içinde aynı olayı tekrarlarsa o zaman sorumlu duruma düşeceklerdir.
  • Sonradan görme bu mudur? Budur.... Artık birilerinin uçak kültürünü ne oldum delilerine öğretmesi gerek.
  • bari içeri tıksalar. ama bırakırlar hemen

İddiaya göre yolcu H.S.Y. (26), hostesten alkollü içecek istedi. Hostes ise uçak yeni kalktığı için olumsuz yanıt verdi. Öfkelenen H.S.Y. taşkınlık yaptı, ardından çantasında bomba olduğunu söyledi. Bu nedenle uçak İzmir'e geri dönüş yaptı. Gözaltına alınan H.S.Y hostese kızdığını söyledi.

İçkisi gelmeyince çıldırmış!

Yorumlar

yolcu ~ 16 yıl önce
aklı başında şirketlere düşen görev diğer yolcuların huzuru ve cangüvenliği için bu tür mahlukatı ucaklarından uzak tutmaktır.umuyorum ilgili kuruluşun bu tür mahlukat için oluşturduğu bir KARA LİSTEsi vardır.aksi halde aynı kişi zaman içinde aynı olayı tekrarlarsa o zaman sorumlu duruma düşeceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 16 yıl önce
Sonradan görme bu mudur? Budur.... Artık birilerinin uçak kültürünü ne oldum delilerine öğretmesi gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
bari içeri tıksalar. ama bırakırlar hemen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000