22 Temmuz 2008, Salı 07:51:20

Hostese havada evlenme teklifi

Sunexpress Havayolları’nda çalışan hostese, Adana-İzmir uçuşu sırasında bir yolcu evlenme teklifi yaptı
  • ne hostesmiş ada adb arasında hemen taw olmuş yok böyle bişi :)))))
  • Live some!!!THY cok ciddi de(!)neden surekli kaza ve kacirma olaylari yasaniyor???
  • Senin annen babanla evli degil miydi kardesim?Ya da sen evlenecegin kadinin bedava yasamak icin senin teklifini kabul edecegini dusunerek nasil omrunu gecireceksin?Bu kadar abuk bir yorum daha duymadim hayatimda...hem de hic tanimadigin birisi hakkinda...bu tiplerin etrafindakilere Allah sabir versin..pofff
  • İşin teknik detayına ve Sun Express ciddiyetsizliğine değinmeyeceğim. Hostes hanom elbette kabul edecek...Dünya üzerinde, ve hele Türkiye'de kendisine yapılan evlenme teklifine " Hayır " cevabını verecek kaç bayan var acaba? Hangi kadın kendisine bedava bakmaya gönülden razı olan bir koca ! yı elinden kaçıracak kadar saf olabilir? Hiç..hem de hiç...hiç...
  • İlişkinin en başında diz çöken zavallı, evlendikten sonra nasıl dizginleyeceksin acaba eşini...
  • ne kadar fesat insanlar var biraz hazmedelim gayriciddilikle ne ilgisi var..hos bi olay ve oldukca iyi bi havayolu!!!!!!
  • Ne kadar gayri ciddi, laubali bir operasyon yapıyor bu havayolu; bana bir zamanlar ABD'de varolan ve sonradan kapanan People Express adlı şirketi hatırlatıyor. Aynı yolgeçen hanı gibi !
  • benimde nisanlım pilot bizde aynı seyı yasamıstık cok heyecan verıcı oluyor tum beylere
  • Çok güzel bir süpriz, SunExpress hostesine ve eşine mutluluklar dileriz.
  • KIZCAĞIZIN HABERİ OLMASA DA KAPTANIN VE KABİN EKİBİNDEN BİRİLERİNİN HABERİ VARDIR.YOKSA HER AKLINA GELEN BÖYLE BİR ŞEY YAPAMAZ.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN. YOLCULARADA EĞLENCE OLMUŞTUR.UÇAK YOLCUSU GELİNLİKLE UÇAĞA GELENLERE UÇAKTA YÜZÜK TAKANLARA EVLENME TEKLİFLERİNE ÇOK İLGİ GÖSTERİR.PARMAĞINDAKİ YÜZÜĞÜ ÇIKARTIP GELİNE TAKAN HANIM YOLCULAR BİLE OLMUŞTUR.

İlginç olay, dün sabah Adana’dan İzmir’e giden Sun Express uçağında meydana geldi. Ucak havalandıktan sonra Sam Yeşilgün adlı yolcu kokpite gitti. Daha önce pilotla konuşan yolcunun ilginç evlenme teklifi şöyle gerçekleşti:

Kaptan pilot İshak Arslan, uçuş bilgilerini verdikten sonra sonra, yolculardan Yeşilgün’ün bazı duygularını paylaşmak istediğini söyledi. Yolcu Yeşilgün, mikrofonu aldıktan sonra önce yolculardan özür diledi. Ardından hostes Emine Balaban’a duyduğu aşkı dile getirdi. Bu sırada hostes Balaban kokpitin önüne geldi. Sam Yeşilgün, dizlerin üzerine çökerek, “Benimle bu aşkı sonsuza kadar paylaşmaya hazır mısın?” diye sordu. Hostes Balaban da evlenme teklifini, gözyaşları içerisinde kabul etti.

Hostese havada evlenme teklifi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

cA ~ 16 yıl önce
ne hostesmiş ada adb arasında hemen taw olmuş yok böyle bişi :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Live some!!!THY cok ciddi de(!)neden surekli kaza ve kacirma olaylari yasaniyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Senin annen babanla evli degil miydi kardesim?Ya da sen evlenecegin kadinin bedava yasamak icin senin teklifini kabul edecegini dusunerek nasil omrunu gecireceksin?Bu kadar abuk bir yorum daha duymadim hayatimda...hem de hic tanimadigin birisi hakkinda...bu tiplerin etrafindakilere Allah sabir versin..pofff

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avalon1166 ~ 16 yıl önce
İşin teknik detayına ve Sun Express ciddiyetsizliğine değinmeyeceğim. Hostes hanom elbette kabul edecek...Dünya üzerinde, ve hele Türkiye'de kendisine yapılan evlenme teklifine " Hayır " cevabını verecek kaç bayan var acaba? Hangi kadın kendisine bedava bakmaya gönülden razı olan bir koca ! yı elinden kaçıracak kadar saf olabilir? Hiç..hem de hiç...hiç...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başeğmez ~ 16 yıl önce
İlişkinin en başında diz çöken zavallı, evlendikten sonra nasıl dizginleyeceksin acaba eşini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHEIDA ~ 16 yıl önce
ne kadar fesat insanlar var biraz hazmedelim gayriciddilikle ne ilgisi var..hos bi olay ve oldukca iyi bi havayolu!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KURT ~ 16 yıl önce
Ne kadar gayri ciddi, laubali bir operasyon yapıyor bu havayolu; bana bir zamanlar ABD'de varolan ve sonradan kapanan People Express adlı şirketi hatırlatıyor. Aynı yolgeçen hanı gibi !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AİR ~ 16 yıl önce
benimde nisanlım pilot bizde aynı seyı yasamıstık cok heyecan verıcı oluyor tum beylere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
manav ~ 16 yıl önce
Çok güzel bir süpriz, SunExpress hostesine ve eşine mutluluklar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şahnaz ~ 16 yıl önce
KIZCAĞIZIN HABERİ OLMASA DA KAPTANIN VE KABİN EKİBİNDEN BİRİLERİNİN HABERİ VARDIR.YOKSA HER AKLINA GELEN BÖYLE BİR ŞEY YAPAMAZ.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN. YOLCULARADA EĞLENCE OLMUŞTUR.UÇAK YOLCUSU GELİNLİKLE UÇAĞA GELENLERE UÇAKTA YÜZÜK TAKANLARA EVLENME TEKLİFLERİNE ÇOK İLGİ GÖSTERİR.PARMAĞINDAKİ YÜZÜĞÜ ÇIKARTIP GELİNE TAKAN HANIM YOLCULAR BİLE OLMUŞTUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000