04 Kasım 2012, Pazar 13:20:03

"HER 3 TURİSTTEN 1'İNİ BİZ TAŞIYORUZ"

SunExpress turizm atağına kalktı. SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, iç turizme hareket kazandırmak amacıyla İzmir'de bir ilki gerçekleştirerek dış hat bağlantılı iç uçuşları başlatma kararı aldıklarını söyledi.
  • Tam devlet desteği olduğu halde güzelim şirketi ne hale getirdiniz.Lütfen aynaya bakıp ben ne yapıyorum diye düşünün bakalım. Mevcut durumda downgrade yapılan bir yöneticiyi niçin işten çıkarmıyorsunuz bu anlaşılır gibi değil. Altında çalışan bir elemanı olmayan müdür mü olur? Bu ne biçim zihniyettir ? Haksız ve gereksiz yere işten çıkartılan çalışanların ahı sizin uykularınız kaçmasına yeter de artar bile. Bir de departman kapatıp çalışanlarının işine son veriyor işi taşerona veriyorsunuz. Aynı call center işinde yaptığınız gibi ve işi aynı kişiye ihale ediyorsunuz. THY uyuyor mu?
  • Hamdi Topçu bu adamı çook tutuyor. Zaten yönetim tarzları açısından çok benzerlik taşırlar.
  • bir şirket her 6 ayda bir strateji değiştirirmi.? koca şirketi mahvediyorsunuz hacı bey.
  • SON 12 AYDIR HEMEN HER UÇUŞUN YA SAATİNİ DEĞİŞTİRDİĞLER YADA İPTAL ETTİLER. SAW KAÇIYORLAR, PGS İLE BAŞEDEMEDİLER. İST TEN OPERASYON YAPMAYA ÇALIŞACAKLAR FAKAT ZATEN OPERASYONEL SORUNLARI VAR ONTIME KALKIS SAW DA YERLERDE IST TE NE OLUR DUSUNMESI BILE KOMIK. BAKKAL KAFASI ILE YONETILIYOR KOCA SIRKET, ALMANLARI DA BENZETMILER HAKKATEN KENDILERINE, KALITE ESAMESI YOK ARTIK SXS DE.
  • Sabiha Gökçen'de zararda olduğu için Base kapatılma noktasına geliyor. Her zamanki gibi olan yine alt kademede çalışan, işin tozunu yutanlara oluyor. Bir şirket zarar ediyorsa ya da para kazanamıyorsa yöneticiler öncelikli olarak sorgulanır. Ama Sunex'te kurulduğu günden beri yöneticilik yapanlar var. 20 yıl öncesinin havacılık anlayışından eser kalmadı ama kafalar sabit ne yazıkki...
  • izmirliler size sözmü vermişti birlikte hareket edecez diye ...??????????
  • Sabiha gökçenden işçiler çıkartılıyor,Neyin büyümesi ve baglantısı işçi çıkaran bir şirketin büyüme gerçegi bumu? Ahları aldınız Sayın hacı bey . Siz baglantılı ucuslardan her 3 yolcudan bahsediyorsunuz neden sabiha gökçenden her departmandan adam çıkartıyor 0 a indiriyorsunuz
  • Sunexpress kesinlikle batmaz ama bu sesler Pegasus'un endişeli sesleri, Zira SXS bir yılda Anadolujet'i devir aldı. Seneye sektör biraz daha karışacak gibi görünüyor. Öte yandan Ali Bey'in şirketi büyüterek ki büyütürken giderlerini yatırımda saklıyor, gerçek bilanço çıkarmıyor. Bu nedenle uygun zamanı bulduğunda altın vuruşu yaparak şirketi satacaktır. Pegasus çalışanı olarak bizim hissettiğimiz budur.
  • Çalışanlar mutsuz, ayrıca da umutsuz, özellikle yönetici kadrosunun alt yapısı oldukça zayıf. Havacılık büyürken şirket küçülüyor ve maalesef küçülmeye devam edecek. Burda yorum yapanların çoğu gibi aynı şeyi üzülerek söylemek zorundayım, güzelim şirketi bu hale getirenler utansın... Dua etsinler de pegasus İzmir ve Antalyaya girmesin;) yoksa batmaz denilen şirketi batırdığı için Hacı'ya plaket verirler artık
  • Sunexpress sektörde çalışılmaya değer en iyi şirketlerden birisidir. çalıştığım şirketşimle gurur duyuyorum.

Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, yaptığı açıklamada, SunExpress'in Avrupa, Almanya ve Mısır arasında ve Türkiye içinde haftada bini aşkın uçuşuyla direkt bağlantı sağladığını belirtti. SunExpress'in bağlantılı uçuşlara başlayacağını, 20 dış hat uçuşunu 15 iç hat uçuşu ile birleştireceklerini kaydeden Say, şöyle dedi:

"Bizim uçuşlarımız; genellikle Avrupa uçuşları. SunExspress'in Almanya, Avusturya, İskandinav ülkeleri, İsviçre, İngiltere'nin aralarında bulunduğu 20 dış hat noktası var. Bu noktalardan İzmir'e olan uçuşlarımıza, yurt içinde 15 karşılıklı bağlantı vereceğiz. Bunlarla amacımız İzmir'de bir ilki gerçekleştirerek Türk turizmi, ekonomisine ve uçaklarına katkıda bulunmaktır. İstanbul'da birçok uçak firması bunu yapıyor. Bugün İzmir'e gelen her 3 turistten 1'ini biz taşıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızla bu rakamlar da artacak."

"BİRLİKTE HAREKET ETME KÜLTÜRÜ YOK"

Ege Bölgesi'nde birlikte hareket etme, ortak amaçlar etrafında birleşme kültürü olmadığı için önemli fırsatların kaçtığını savunan Hacı Say, şöyle devam etti:

"Bölge ve İzmir ekonomisini hareketlendirecek birçok organizasyon var. Ancak, bu bölgede ortak bir amaç için birleşilip, ortak hareket edilirse kazanılır. Örneğin dünyanın çeşitli bölgelerinde futbol organizasyonları var. Bunlar her yıl bir ülkeye gidiyor. Bu yıl bu organizasyonu Türkiye'de yapmak istiyorlar. Bize de geldiler. Bir bölge seçmek durumundalar. Bu bölge İzmir olabilir. Almanya, Avusturya'dan birçok ülkeden bir defada, haftada bir, 5 bin kişi geliyor. Ama ne yazık ki yöre insanı alışkanlıklarını değiştirmek istemediği için organizasyon başka yörelere kayacak."

Say, SunExpress olarak bölge ekonomisi ve turizm için çabalarının devam edeceğini ekledi. (Hürriyet)

"HER 3 TURİSTTEN 1'İNİ BİZ TAŞIYORUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Yazık ki ne yazık... ~ 11 yıl önce
Tam devlet desteği olduğu halde güzelim şirketi ne hale getirdiniz.Lütfen aynaya bakıp ben ne yapıyorum diye düşünün bakalım. Mevcut durumda downgrade yapılan bir yöneticiyi niçin işten çıkarmıyorsunuz bu anlaşılır gibi değil. Altında çalışan bir elemanı olmayan müdür mü olur? Bu ne biçim zihniyettir ? Haksız ve gereksiz yere işten çıkartılan çalışanların ahı sizin uykularınız kaçmasına yeter de artar bile. Bir de departman kapatıp çalışanlarının işine son veriyor işi taşerona veriyorsunuz. Aynı call center işinde yaptığınız gibi ve işi aynı kişiye ihale ediyorsunuz. THY uyuyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Hamdi Topçu bu adamı çook tutuyor. Zaten yönetim tarzları açısından çok benzerlik taşırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sunex ~ 11 yıl önce
bir şirket her 6 ayda bir strateji değiştirirmi.? koca şirketi mahvediyorsunuz hacı bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SXS BATIYOR ~ 11 yıl önce
SON 12 AYDIR HEMEN HER UÇUŞUN YA SAATİNİ DEĞİŞTİRDİĞLER YADA İPTAL ETTİLER. SAW KAÇIYORLAR, PGS İLE BAŞEDEMEDİLER. İST TEN OPERASYON YAPMAYA ÇALIŞACAKLAR FAKAT ZATEN OPERASYONEL SORUNLARI VAR ONTIME KALKIS SAW DA YERLERDE IST TE NE OLUR DUSUNMESI BILE KOMIK. BAKKAL KAFASI ILE YONETILIYOR KOCA SIRKET, ALMANLARI DA BENZETMILER HAKKATEN KENDILERINE, KALITE ESAMESI YOK ARTIK SXS DE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olan çalışana oluyor yine... ~ 11 yıl önce
Sabiha Gökçen'de zararda olduğu için Base kapatılma noktasına geliyor. Her zamanki gibi olan yine alt kademede çalışan, işin tozunu yutanlara oluyor. Bir şirket zarar ediyorsa ya da para kazanamıyorsa yöneticiler öncelikli olarak sorgulanır. Ama Sunex'te kurulduğu günden beri yöneticilik yapanlar var. 20 yıl öncesinin havacılık anlayışından eser kalmadı ama kafalar sabit ne yazıkki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
izmirliler size sözmü vermişti birlikte hareket edecez diye ...??????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress ~ 11 yıl önce
Sabiha gökçenden işçiler çıkartılıyor,Neyin büyümesi ve baglantısı işçi çıkaran bir şirketin büyüme gerçegi bumu? Ahları aldınız Sayın hacı bey . Siz baglantılı ucuslardan her 3 yolcudan bahsediyorsunuz neden sabiha gökçenden her departmandan adam çıkartıyor 0 a indiriyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SXS & PGS ~ 11 yıl önce
Sunexpress kesinlikle batmaz ama bu sesler Pegasus'un endişeli sesleri, Zira SXS bir yılda Anadolujet'i devir aldı. Seneye sektör biraz daha karışacak gibi görünüyor. Öte yandan Ali Bey'in şirketi büyüterek ki büyütürken giderlerini yatırımda saklıyor, gerçek bilanço çıkarmıyor. Bu nedenle uygun zamanı bulduğunda altın vuruşu yaparak şirketi satacaktır. Pegasus çalışanı olarak bizim hissettiğimiz budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Çalışanlar mutsuz, ayrıca da umutsuz, özellikle yönetici kadrosunun alt yapısı oldukça zayıf. Havacılık büyürken şirket küçülüyor ve maalesef küçülmeye devam edecek. Burda yorum yapanların çoğu gibi aynı şeyi üzülerek söylemek zorundayım, güzelim şirketi bu hale getirenler utansın... Dua etsinler de pegasus İzmir ve Antalyaya girmesin;) yoksa batmaz denilen şirketi batırdığı için Hacı'ya plaket verirler artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress ~ 11 yıl önce
Sunexpress sektörde çalışılmaya değer en iyi şirketlerden birisidir. çalıştığım şirketşimle gurur duyuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000