28 Haziran 2010, Pazartesi 08:08:01

"Gökyüzünde Kariyer" konuşuldu

Sivil Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği, Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksekokulu (EGEMYO) ve Yeni Asır Gazetesi işbirliğinde Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde ''Gökyüzünde Kariyer'' konulu panel düzenlendi.
  • SİZ ÖNCE GELEN YABANCI ÇALIŞANLARI KONTROL ALTINA ALIN GÖKYÜZÜNDE KARİYER HA

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Uçak Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şerif Kavsaoğlu, ''Eğitim kurumlarını planlarken eleman ihtiyacını dikkate almalıyız'' dedi.

EGEMYO Müdürü Prof. Dr. Semih Güneş'in başkanlığını yaptığı panele Prof. Dr. Mehmet Şerif Kavsaoğlu, Ege Üniversitesi (EÜ) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Yıldız, EGEMYO Uçak Teknolojisi Programı Koordinatörü Yard. Doç. Dr. Necdet Yıldız ve SunExpress İzmir İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Yiğit Acar konuşmacı olarak katıldı.

Prof. Dr. Mehmet Şerif Kavsaoğlu, insanların çok eski zamanlardan beri yüksek yerlerden atlayarak uçmaya çalıştıklarını belirterek, ''bir şeyi ilk kez yapmanın değil, sürekli ve kaliteli yapmanın önemli olduğunu'' vurguladı.

Kavsaoğlu, Türk havacılığının kısa tarihinden bahsettikten sonra günümüzde havacılık sektöründe ihtiyaçların artığını kaydetti.

Havacılık sektöründe eğitim verilecek elemanların istekli ve yetenekli olması gerektiğini söyleyen Kavsaoğlu, ''Eğitim kurumlarını planlarken eleman ihtiyacının da dikkate almalıyız'' diye konuştu. (Samanyolu)

"Gökyüzünde Kariyer" konuşuldu

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
SİZ ÖNCE GELEN YABANCI ÇALIŞANLARI KONTROL ALTINA ALIN GÖKYÜZÜNDE KARİYER HA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000