30 Haziran 2014, Pazartesi 10:59:30

ER-AH'TAN DEV ANLAŞMA

Sunexpress ile yaptığı İş Garantili Pilotaj Eğitimi projesinin ardından bir yeniliğe daha adını yazdıran Er-Ah Uçuş Okulu eğitim kalitesini daha da yukarılara taşımak için Türkiye’deki en iyi üniversitelerden biri olan Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) ile anlaşma imzaladı.
  • Erah önce bünyesinde ki kaliteden yoksun kişileri bir temizleyip dünya standartlarında bir ekip kursun...yalan yanlış ilanla insanları kandırıp ondan sonra yüzüstü bırakmasın...Hele o Isparta da ki teknisyen sıfatıyla çalışan adamlar...Uçakların bakımı hikaye...Bir sürü gizlenen ciddi olaylar atlatıldı her kes çok iyi biliyor...Geçmişte bünyesinde ki tüm kaliteli ve tecrübeli insanları bozuk para gibi harcayıp kaybettiler...orayı sadece vakit geçirmeye gelen part time adamlarla günlerini geçiriyorlar ileriye dönük hiç bir projeleri yok...Sunexpress de iş garantili pilot eğiltimi koca bir yalan...o sadece sunexpresin kendisinin seçip orada eğitim verdiği kişiler için geçerli dışarıdan gelip 60 bin Euro verenler için değil iyi araştırsın arkadaşlar...bırakın bu dev antlaşma haberlerini falan sizden Havacı çıkmaz...Çünkü disiplin yok...
  • Bu işten Bahçeşehir üniversitesi karlı çıktı diyebiliriz. İyi bir okulda uçuş eğitimi alacaklar.
  • 890 adet kayıtlı iş arayan yeni mezun pilotları da bir haber yapsanız ya.
  • SXS hollandanin Stella Aviationundan vazmi gecti ? ayip etmisler ha Hollandalilar tikir tikir orta-okul diplomasila sorgusus suvalsiz girdiler.Ne ise er-ah da cok akilli bir ilan vermis. Yeni CPL bitirmis 1000 saatli F/I adaylari arioz dio.Anlasilan verdikleri egtimden haberleri yok yeni CPL bitirmis bir ogrencinin tas patlasa 250 saati olur,sanirim dusunmeden bu ilani vermisler.bilginize
  • Şenay hocam saygilar.
  • Ayjet Özyeğin. Afa Arel üniversite. Erah Bahçeşehir. Girne amerikan yavru kuş uçuş okulu. Tarkim aydın üniversitesi. THK kendi Üniversitesini. Uçuş okulları eğitim lerinde artık üniversiteleri kendi bünyesinde barındırma peşine düştü.
  • Para verseler gitmem. Komik olmayın
  • Bazıları üçkağıttan 5 vakte döner. Ama içi halen nasıldır????? korkulurr!!!!
  • Şenay Hocam merhaba. Ellerinizden öperim. Saygılar. UA

Sunexpress ile yaptığı İş Garantili Pilotaj Eğitimi projesinin ardından bir yeniliğe daha adını yazdıran Er-Ah Uçuş Okulu eğitim kalitesini daha da yukarılara taşımak için Türkiye’deki en iyi üniversitelerden biri olan Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) ile anlaşma imzaladı.

Geçtiğimiz hafta BAU Rektörlüğünde bir araya gelerek anlaşma imzalayan Er-Ah, Türkiye’de bir ilke daha imza atmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.  Er-Ah Uçuş Okulu sahibi Erdoğan Cabioğlu; “ Dünya üzerinde birçok ülkede eğitim veren ve ülkemizin en iyi üniversitelerinden biri olan BAU ile anlaşma yapmak bizim için çok heyecan verici. Havacılık personeline özellikle de kokpit ekibine ihtiyacın hızla arttığı ve artacağı ülkemizde amacımız kaliteli personel yetiştirmek.”

Yapılan anlaşmaya göre; pilotaj eğitimi almak isteyen öğrenciler; uçuş eğitimlerini Er-Ah’ın Antalya ve Isparta’daki tesislerinde, teorik eğitimlerini ise BAU İstanbul yerleşkesinde alacaklar.

ER-AH'TAN DEV ANLAŞMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Aviator ~ 9 yıl önce
Erah önce bünyesinde ki kaliteden yoksun kişileri bir temizleyip dünya standartlarında bir ekip kursun...yalan yanlış ilanla insanları kandırıp ondan sonra yüzüstü bırakmasın...Hele o Isparta da ki teknisyen sıfatıyla çalışan adamlar...Uçakların bakımı hikaye...Bir sürü gizlenen ciddi olaylar atlatıldı her kes çok iyi biliyor...Geçmişte bünyesinde ki tüm kaliteli ve tecrübeli insanları bozuk para gibi harcayıp kaybettiler...orayı sadece vakit geçirmeye gelen part time adamlarla günlerini geçiriyorlar ileriye dönük hiç bir projeleri yok...Sunexpress de iş garantili pilot eğiltimi koca bir yalan...o sadece sunexpresin kendisinin seçip orada eğitim verdiği kişiler için geçerli dışarıdan gelip 60 bin Euro verenler için değil iyi araştırsın arkadaşlar...bırakın bu dev antlaşma haberlerini falan sizden Havacı çıkmaz...Çünkü disiplin yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bonzai ~ 10 yıl önce
Bu işten Bahçeşehir üniversitesi karlı çıktı diyebiliriz. İyi bir okulda uçuş eğitimi alacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
890 işsiz ~ 10 yıl önce
890 adet kayıtlı iş arayan yeni mezun pilotları da bir haber yapsanız ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 10 yıl önce
SXS hollandanin Stella Aviationundan vazmi gecti ? ayip etmisler ha Hollandalilar tikir tikir orta-okul diplomasila sorgusus suvalsiz girdiler.Ne ise er-ah da cok akilli bir ilan vermis. Yeni CPL bitirmis 1000 saatli F/I adaylari arioz dio.Anlasilan verdikleri egtimden haberleri yok yeni CPL bitirmis bir ogrencinin tas patlasa 250 saati olur,sanirim dusunmeden bu ilani vermisler.bilginize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi oku ~ 10 yıl önce
Erah açtığı 1000 saat ve üzeri uçuşu olan FI adayı arayışını sonlandırdı ve 2 kişiyi bu şekilde FI eğitimlerine başlattı.başlayanlardan biri havatakside tecrübesi olan kişi diğer kişi hava kuvvetlerinden uçuşu olan bir kişi. halihazırda erahın hocalarının 4-5 tanesi kendi okulundan mezun olan pilotlar.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şenay hocam saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ayjet Özyeğin. Afa Arel üniversite. Erah Bahçeşehir. Girne amerikan yavru kuş uçuş okulu. Tarkim aydın üniversitesi. THK kendi Üniversitesini. Uçuş okulları eğitim lerinde artık üniversiteleri kendi bünyesinde barındırma peşine düştü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahçeşehir ~ 10 yıl önce
Para verseler gitmem. Komik olmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aç geziyosun ~ 10 yıl önce
yaşın kaç ..
kalitesiz okul ~ 10 yıl önce
Bazıları üçkağıttan 5 vakte döner. Ama içi halen nasıldır????? korkulurr!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şenay Hocam merhaba. Ellerinizden öperim. Saygılar. UA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000