08 Aralık 2014, Pazartesi 09:24:30

ER-AH İSTANBUL’A ŞUBE AÇTI

Türkiye’nin önde gelen uçuş okullarından Er-Ah, teorik eğitimler için İstanbul’da şube açtı. Er-Ah İstanbul’da hangi eğitimler verilecek?
  • Çorlu zaten sıkışık bir alan,bir de siz gelince kimse meydan turuna kalamayacak desenize.zaten kule 3 uçaktan fazlasını meydan turuna almıyor.
  • Hayırlı olsun. Erah SunExpress e kapak attı istanbulda is garantili reklamlar görürüz artık.
  • İşsiz pilotlar ordusu oluşturmaya devam
  • başarılaının devamını dilerim er ah ..
  • Hayırlı olsun. TC-DBK
  • İşsiz pilot diye birşey yoktur arkadaşım,vazıfsız eleman vardır ee sen havacılığı sevme, parası için gel, ingilizce desen yok kusura bakma ama seni şehirler arası otobüse bile almazlar!
  • Boş reklam yapılmasın, Dünya'nın parası dökülüp pilot olunuyor ve piyasada bir sürü işsiz pilot var,milleti kandırıp yeni işsizler yaratmayın...
  • ER-AH Havacılık sektörun yüzallaŕında birisi kutluyorum hayırlı olsun
  • havacılıkla ilgisi olmayanlarda pilot olmak istiyor, bölümün hışırını çıkardılar özellikle haberlerde. bu gidiş iyi gidiş değil patlama olacak herkes mağdur olacak...
  • Çok kaliteli bir okul ve ekibide çok sağlam, başarılarının devamını dilerim.

Teori eğitimlerini Antalya’da, uçuş eğitimlerini Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nda veren Er-Ah, İstanbul’da da şube açtı.  Florya’da yeni teorik eğitim merkezini hizmete açan Er-Ah’ta, eğitimler Ocak 2015’te başlayacak. Son derece modern tekniklerle donatılan okulda eğitimler 4 derslikte verilecek. Er-Ah Uçuş Okulu, İstanbul şubesinde Özel Pilot Lisansı (PPL) eğitiminden Havayolu Taşımacılığı Pilot Lisansı (ATPL Frozen) uçuş eğitimi de dahil olmak üzere her düzeyde uçuş eğitimi verebilecek.

2009 yılında 7 pilotaj öğrencisi yetiştirerek sektöre giren Er-Ah, süreç içerisinde başarı grafiğini sürekli artırarak o günden bugüne çok sayıda pilotaj öğrencisine eğitim verdi.  48’i Türk Hava Yolları’nda olmak üzere bugüne kadar mezun ettiği 168 pilotaj öğrencisinden 119’u halen çeşitli havayollarında görev yapan Er-Ah, yüzde 70’lik başarı oranıyla dikkatleri çekti.

Filosunda tamamı Cessna 172 olmak üzere 10 tek motorlu, bir de Seneca V tipi çift motorlu eğitim uçağı bulunduran okul, bugün yılda 70 pilot adayı yetiştirme kapasitesine erişti. Türkiye’nin pilot seçiminde en titiz davranan havayollarından olan SunExpress Havayolları ile de pilotaj eğitimi için anlaşması bulunan ve 11 kişilik ilk grubu yer dersi eğitiminden sonra uçuş hattına alan Er-Ah, ikinci grubun yer dersi eğitimlerine de bir süre önce başlamıştı.

Beşyol metrobüs ve otobüs durağına çok yakın olması sebebiyle ulaşımı kolay olan İstanbul Teorik eğitim tesisinde son teknolojilerle donatılmış dört derslik, dinlenme odası, eğitim müdürü odası, öğretmenler odası, toplantı odası, öğrenci işleri ve idari işler odası ve yönetici ofislerinden oluşuyor.





ER-AH İSTANBUL’A ŞUBE AÇTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

çorlu havalalanı ~ 9 yıl önce
Çorlu zaten sıkışık bir alan,bir de siz gelince kimse meydan turuna kalamayacak desenize.zaten kule 3 uçaktan fazlasını meydan turuna almıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun. Erah SunExpress e kapak attı istanbulda is garantili reklamlar görürüz artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İşsiz pilotlar ordusu oluşturmaya devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öğrenci ~ 9 yıl önce
başarılaının devamını dilerim er ah ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun. TC-DBK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İşsiz pilot diye birşey yoktur arkadaşım,vazıfsız eleman vardır ee sen havacılığı sevme, parası için gel, ingilizce desen yok kusura bakma ama seni şehirler arası otobüse bile almazlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Boş reklam yapılmasın, Dünya'nın parası dökülüp pilot olunuyor ve piyasada bir sürü işsiz pilot var,milleti kandırıp yeni işsizler yaratmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cetin ~ 9 yıl önce
ER-AH Havacılık sektörun yüzallaŕında birisi kutluyorum hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
havacılıkla ilgisi olmayanlarda pilot olmak istiyor, bölümün hışırını çıkardılar özellikle haberlerde. bu gidiş iyi gidiş değil patlama olacak herkes mağdur olacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çok kaliteli bir okul ve ekibide çok sağlam, başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000