19 Eylül 2008, Cuma 12:17:23

Diyarbakır SunExpress’le havalanıyor

Türk Havayolları ve Lufthansa'nın ortaklığında kurulan SunExpress, yeni uçuş hattıyla Diyarbakırlıları sevindirmeye devam ediyor...
  • anadolu'daki insanların yıllardır yollarda çektiği çile sunexpressle bittiği ve ayrıca bilet fiyatlarınında bukadar makul ve ucuz olduğu için teşekür ediyoruz :)))
  • Türk sivil havacılığının gelişmesi için atılması gereken bunun gibi adımları gördükçe mutlu oluyoruz.SunExpress'in bu çapraz uçuşları yöre insanını da oldukça rahatlatacakdır.Şimdi Diyarbakırlıların bu uçuşlara sahip çıkmasını bekliyoruz.Teşekkürler SunExpress..
  • Sunexpress in Diyarbakır ayapmış olduğu katkılardan dolayı çok teşekkür ederiz

SunExpress, 2006 yılında ilk kez İzmir’e uçmaya başladığı Diyarbakır’dan, bugün itibariyle Antalya, Bursa ve İstanbul Sabiha Gökçen'e olmak üzere haftada 24 sefer düzenliyor.

SunExpress’in Diyarbakır uçuşları hakkında bilgi veren Satış ve Pazarlama Müdürü Emre Bahtoğlu, “Son yıllarda hızla gelişen Diyarbakır’a, SunExpress’in Türk ve Alman ortaklığından gelen yüksek güvenlik ve kaliteli standartlarını sunmaktan mutluyuz. 2006 yılında İzmir’le Diyarbakır arasında başlattığımız uçuşlara gösterilen yoğun ilgiden güç alarak, Diyarbakır’ı Antalya, Bursa ve İstanbul Sabiha Gökçen’e de bağladık. Diyarbakırlıların desteğiyle, bu uçuşların bölgenin turizm ve ticaret hacminin artırılmasına vesile olacağını düşünüyoruz.” dedi.

SunExpress

Diyarbakır SunExpress’le havalanıyor

Yorumlar

A318 ~ 16 yıl önce
anadolu'daki insanların yıllardır yollarda çektiği çile sunexpressle bittiği ve ayrıca bilet fiyatlarınında bukadar makul ve ucuz olduğu için teşekür ediyoruz :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus319pilot ~ 16 yıl önce
Türk sivil havacılığının gelişmesi için atılması gereken bunun gibi adımları gördükçe mutlu oluyoruz.SunExpress'in bu çapraz uçuşları yöre insanını da oldukça rahatlatacakdır.Şimdi Diyarbakırlıların bu uçuşlara sahip çıkmasını bekliyoruz.Teşekkürler SunExpress..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hele kurban ~ 16 yıl önce
Sunexpress in Diyarbakır ayapmış olduğu katkılardan dolayı çok teşekkür ederiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000