23 Temmuz 2008, Çarşamba 12:00:35

Direkt uçuşlar başlıyor

Bursa Yenişehir Havaalanı'ndan İzmir ve Antalya hatlarında karşılıklı uçak seferleri başlayacak...
  • Tebrikler Sunexpress hava yollarina..mutis bir is cikariyorlar.sonunda Bursadaki potansiyeli fark eden bir firma cikti.fiyatlarda cazip olursa ilgi cok cok fazla olur..
  • sunexpress izmire de uçmak zorunda çünkü bir hattı da orada yani iç hatlar ordan yönetildiği için ama çoq güzel oldu artıq antalyaya daha çok turist gelicek
  • Bir Izmir'li olarak çok tesekkur ediyorum.Fakat fiyatin cazip olmasini diliyorum zira karayolu ile rekabete çok açik bir hat...Yaz sezonunda pratik olabilir; ozellikle karayolu yogun oldugunda.
  • antalya-bodrum-antalya seferleri halihazırda mevcut..
  • yani bol bol inegöl köfte yiyebiliriz....
  • Sunexpress'e çok teşekkürler, Bursa-Antalya seferi uzun zamandır beklenen, dopdolu gidecek bir uçuş olacak. Ama bu yaz dönemine yetişmemiş olması kötü oldu, Ramazan'a denk geldi üstüne üst. İzmir uçuşları için karamsarım. İzmir'in karayoluyla hem çok yakın olması, hem havalimanlarının şehirlere mesafesi bu seferin cazibesini azaltıyor. Beklenen sefer İzmir değil, Bodrum'du aslında.

Bursa Yenişehir Havaalanı'ndan Diyarbakır, Trabzon ve Erzurum'a karşılıklı sefer düzenleyen Sunexpress Havayolları, Bursa merkezli uçuşlarına iki yeni nokta daha ekledi. Bursa-İzmir ve Bursa-Antalya hatlarında düzenlenecek iç hat tarifeli seferleri Eylül ayından itibaren başlayacak.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yeni uçuş noktaları talebi onaylanan Sunexpress Havayolları, Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günleri Bursa-İzmir, Perşembe ve Pazar günleri de Bursa-Antalya hattında karşılıklı sefer düzenleyecek.

Bursa-İzmir seferleri; İzmir'den 08.30'da kalkış Bursa'ya 09.35'de varış, Bursa'dan 14.40'ta kalkış ve İzmir'e 15.45'te iniş şeklinde gerçekleşecek.

Antalya-Bursa uçuşları ise; Perşembe günleri 07.55'te Antalya'dan kalkış Bursa'ya 08.55'te varış ve Bursa'dan saat 14.00'te kalkış Antalya'ya saat 15.00'de varış olarak gerçekleşecek. Pazar günleri Antalya'dan 15.40'da kalkış Bursa'ya 16.40'ta varış, Bursa'dan 21.30'da kalkış Antalya'ya 22.30'da varış şeklinde düzenlenecek.

Direkt uçuşlar başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

mustafa ~ 16 yıl önce
Tebrikler Sunexpress hava yollarina..mutis bir is cikariyorlar.sonunda Bursadaki potansiyeli fark eden bir firma cikti.fiyatlarda cazip olursa ilgi cok cok fazla olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
king sunexpress ~ 16 yıl önce
sunexpress izmire de uçmak zorunda çünkü bir hattı da orada yani iç hatlar ordan yönetildiği için ama çoq güzel oldu artıq antalyaya daha çok turist gelicek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 16 yıl önce
Bir Izmir'li olarak çok tesekkur ediyorum.Fakat fiyatin cazip olmasini diliyorum zira karayolu ile rekabete çok açik bir hat...Yaz sezonunda pratik olabilir; ozellikle karayolu yogun oldugunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orhan ~ 16 yıl önce
antalya-bodrum-antalya seferleri halihazırda mevcut..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inegöl köfte ~ 16 yıl önce
yani bol bol inegöl köfte yiyebiliriz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Sunexpress'e çok teşekkürler, Bursa-Antalya seferi uzun zamandır beklenen, dopdolu gidecek bir uçuş olacak. Ama bu yaz dönemine yetişmemiş olması kötü oldu, Ramazan'a denk geldi üstüne üst. İzmir uçuşları için karamsarım. İzmir'in karayoluyla hem çok yakın olması, hem havalimanlarının şehirlere mesafesi bu seferin cazibesini azaltıyor. Beklenen sefer İzmir değil, Bodrum'du aslında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000