02 Nisan 2012, Pazartesi 12:46:08

A.Ü SHYO VE SUNEXPRESS BULUŞTU

Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu ve Sunexpress Havayolları işbirliği ile öğrencilere B737-800 teknik tanıtım semineri düzenlendi.
  • Çok güzel bir tanıtımdı, teşşekürler Tekin Tiftik ve ekibi. -Mehmethan Orhan
  • Harika bir tanıtımdı.Özelliklede Tekin Tiftik'e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz
  • teşekkürler sunexpress ailesi
  • Havacılıkta olmazsa olmaz bakım faliyetlerinde emniyet ve kalite denince sözde değil özde yaklaşımı her hallerinden belli Sunexpress ekibi ve teknisyenleri iyiki varsınız.Saygılarımla:)
  • çok güzel bir organizasyondu. emeği geçen herkese çok teşekkürler.
  • Kısa zamanda, oldukça donanımlı çalışanlarıyla vermiş olduğu bir o kadar verimli eğitim için SunExpress ailesine çok teşekkür ediyorum. O kadar yolu bizi kırmadan gelip, niyetleri sadece eğitim vermek olup diğer şirketler gibi (THY) köle arayışına girmediklerinden ötürü sonsuz teşekkür ediyorum. Köle aramak için oraya gitti diyenleri de buradan kınıyorum. Görmeden, bilgi sahibi olmadan doğrudan yaftalamalarına diyecek söz bulamıyorum. 2 gün boyunca Eskişehir'de kalıp eğitim veren SunExpress ailesine okul öğrencisi olarak tekrar teşekkür etmeyi borç biliyorum...
  • Umarım uçak teknisyeni olduğumda ben de burada olumsuz seyler yazanlarin arasinda calismak zorunda kalmam. Hersey cok guzeldi ve umut oldunuz. Emegi gecen herkese tesekkurler.
  • Orda olanlar memnunken neden art niyetli yazılar yazılmış anlamadım. En nihayetinde kendi kararlarımızı alabilecek yaşta bireyleriz. Verilen bilgiler harikaydı. Kısıtlı zamanlarında okulumuza geldikleri için SunExpress ekibine teşekkür ederiz.
  • Bizim okuldan mezun teknisyen abilerimiz, bizim isteğimiz doğrultusunda geldiler. Kendini bilmezleri kötü yorumları görmek gerçekten üzücü. Ben bizi kırmayıp gelen Teknisyen abilerimize ve ayarlayan arkadaşa bir kez daha teşekkür ediyorum.
  • kötü mü orda durum bu kadar yaw ?
Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu uçak gövde motor bakım  bölümü ve Sunexpress Havayolları işbirliği ile 31 Mart – 1 Nisan tarihlerinde, öğrencilere Boeing B737-800 tipi uçak tanıtım semineri düzenlendi.

Uçak sistemlerinin tanıtımı, hidrolik, yakıt, elektrik, pneumatik sistemlerin işleyişi, CFM56-7B motor sunumu gibi konuların işlendiği seminere, Sunexpress Havayolları Hat Bakım Müdürü Tekin Tiftik, Sunexpress Hat Bakım Müdür Yardımcısı Çağdaş Karaöz ve Sunexpress Uçak Teknisyeni Veysel Yılmaz katıldı.

Öğrencilerin işe alım, staj öncesi ve mülakat sürecinde yaşayabilecekleri sorunlar ile gündemde olan konuların da tartışıldığı seminerin sonunda Anadolu Üniversitesi SHYO tarafından katılımcılara teşekkür plaketi verildi.


A.Ü SHYO VE SUNEXPRESS BULUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Mehmethan Orhan ~ 6 yıl önce
Çok güzel bir tanıtımdı, teşşekürler Tekin Tiftik ve ekibi. -Mehmethan Orhan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
Harika bir tanıtımdı.Özelliklede Tekin Tiftik'e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
teşekkürler sunexpress ailesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havacılıkta olmazsa olmaz bakım faliyetlerinde emniyet ve kalite denince sözde değil özde yaklaşımı her hallerinden belli Sunexpress ekibi ve teknisyenleri iyiki varsınız.Saygılarımla:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çok güzel bir organizasyondu. emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kısa zamanda, oldukça donanımlı çalışanlarıyla vermiş olduğu bir o kadar verimli eğitim için SunExpress ailesine çok teşekkür ediyorum. O kadar yolu bizi kırmadan gelip, niyetleri sadece eğitim vermek olup diğer şirketler gibi (THY) köle arayışına girmediklerinden ötürü sonsuz teşekkür ediyorum. Köle aramak için oraya gitti diyenleri de buradan kınıyorum. Görmeden, bilgi sahibi olmadan doğrudan yaftalamalarına diyecek söz bulamıyorum. 2 gün boyunca Eskişehir'de kalıp eğitim veren SunExpress ailesine okul öğrencisi olarak tekrar teşekkür etmeyi borç biliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Umarım uçak teknisyeni olduğumda ben de burada olumsuz seyler yazanlarin arasinda calismak zorunda kalmam. Hersey cok guzeldi ve umut oldunuz. Emegi gecen herkese tesekkurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Orda olanlar memnunken neden art niyetli yazılar yazılmış anlamadım. En nihayetinde kendi kararlarımızı alabilecek yaşta bireyleriz. Verilen bilgiler harikaydı. Kısıtlı zamanlarında okulumuza geldikleri için SunExpress ekibine teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bizim okuldan mezun teknisyen abilerimiz, bizim isteğimiz doğrultusunda geldiler. Kendini bilmezleri kötü yorumları görmek gerçekten üzücü. Ben bizi kırmayıp gelen Teknisyen abilerimize ve ayarlayan arkadaşa bir kez daha teşekkür ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kötü mü orda durum bu kadar yaw ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000