11 Nisan 2013, Perşembe 11:18:16

ATATÜRK HAVALİMANI’NDA HUMMALI ÇALIŞMA BAŞLADI

Yeme-içme hizmetlerinin BTA Catering tarafından verildiği Atatürk Havalimanı’nın yeni mekanlarından biri olacak olan Simit Sarayı için tadilat çalışmaları başladı.
  • Dünyanın en pahalı simidini yemeye hazır mısınız.
  • TAV PERSONELİNİN YEMEK KARTINA VERİRLER YİNE DE ZARAR ETMEZLER.PERSONELİN YEMEK KARTLARI ZATEN ATÜ'NÜN FAHİŞ FİYATLI ÇİKOLATALARINA,ÇEREZLERİNE GİDER.BİR DE KART LİMİTİ YETMEZ ÜSTÜNE PARA ALIRLAR.
  • millet ucuz diye simit sarayına gidiyorda.o kirayı çıkarmak için adamlar 8-10 tl den simit satarsa kimse gitmez.gidende bi da gelmez oraya
  • Simite 10 TL isterlerse şaşırmam...

Atatürk Havalimanı’ndaki yeme-içme hizmetleri veren şirketler arasına Simit Sarayı da katılıyor. AirportHaber, geçtiğimiz Salı günü “HAVACILIĞI ÇOK SEVDİ... AHL’YE GELİYOR!” başlığıyla Simit Sarayı’nın Antalya ve Sabiha Gökçen Havalimanları’ndan sonra Atatürk Havalimanı’nda da hizmet vereceğini duyurmuştu.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; Atatürk Havalimanı’nda iç hatlar terminalinde 1 ve dış hatlar terminalinde 3 olmak üzere toplam 4 ayrı noktada hizmet verecek Simit Sarayı için tadilat çalışmaları bugünden itibaren resmen başladı. BTA’ya ait kafeterya ve restoran alanlarının Simit Sarayı’na dönüştürülmesinin yaklaşık 1 ay kadar süreceği öğrenildi.

Havacılık sektöründe Antalya ve Sabiha Gökçen havalimanlarının yanı sıra SunExpress uçaklarında da hizmet veren Simit Sarayı, Atatürk Havalimanı’na “Dünya Markası Olma Yolunda Bir Adım Daha” sloganıyla geliyor.

İşte Atatürk Havalimanı’ndaki tadilat çalışmalarından görüntüler:



 ©AirportHaber.com ÖZEL 

ATATÜRK HAVALİMANI’NDA HUMMALI ÇALIŞMA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

E.K ~ 11 yıl önce
Dünyanın en pahalı simidini yemeye hazır mısınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MERAK ETMEYİN ! ~ 11 yıl önce
TAV PERSONELİNİN YEMEK KARTINA VERİRLER YİNE DE ZARAR ETMEZLER.PERSONELİN YEMEK KARTLARI ZATEN ATÜ'NÜN FAHİŞ FİYATLI ÇİKOLATALARINA,ÇEREZLERİNE GİDER.BİR DE KART LİMİTİ YETMEZ ÜSTÜNE PARA ALIRLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
missunderstand ~ 11 yıl önce
ATÜ değil BTA demek istediniz herhalde?
. ~ 11 yıl önce
millet ucuz diye simit sarayına gidiyorda.o kirayı çıkarmak için adamlar 8-10 tl den simit satarsa kimse gitmez.gidende bi da gelmez oraya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fahiş fiyat ~ 11 yıl önce
Simite 10 TL isterlerse şaşırmam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000