27 Temmuz 2012, Cuma 17:52:33

APRONDA ÇELEBİ SKANDALI!

Malatya Havalimanı’nda Çelebi Hava Servisi’ne ait ambulift adı verilen araçtan bir hasta aprona düştü. Kaburga kemikleri kırıldığı öğrenilen hasta ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
  • sevgili yolcu kardeşim, pilot olmak için cdsi var demişsin. Uçağın motorunda cd-rom yok ki? ayrıca da o cdlerde pilotların hastaları uçağa nasıl yerleştirecekleri anlatılmıyor ki. Hemen de suçu tekniğe atın zaten. Hastayı kokpitten aprona düşüren pilot suçlu teknik.. ayıptır yahu..
  • uçağın teknisyenleri napıyo yatıyolarmı? artı pilot olmak için okumaya gerek yokki onun cdsi var takıyon oluyo. Adamlar askerde havacı er, çavuş onbaşıymış diye alıyolar şöför mahaline oturtuyolar sonra yok tekeri açmayı unuturlar yok yolcu kokpitten düşer yok efendim SID ihlali yaparlar...boşver en güzeli has koç turizm seyahat
  • 1:kulenin görevi değil çelebiyi koordine etmek ve hastayı uçağa bindirmek 2:pilot uçak içerisinden sorumludur hastayı ambuliftle getiren adam hastayı koltuğuna oturttuktan sonra kabin memeru arkadaşlar ilgilenirler zaten 3:madem çok biliyosun okusaydında pilot olsaydın butür olayları yasatmasaydın bizlere 4:haberi iyi okuduktan ve anladıktan sonra yorum yaz
  • bence burda kuleninde hatası var madem apronda ambulansla son gaz rally yapıyosun o zaman o pilotu hemen uçuştan alacan yerine en deneyimli kabin memurunu koycan. Bence konunun çelebiyle alakası yok durum tamamen kaptan pilotun okuma yazma bilmemesiyle alakalı...
  • Yolcuya büyük geçmiş olsun. İnşallah bir daha böyle üzücü kazalar yaşanmaz. Eğitim şart. İşçilerin , harekat memurlarının hatta stajyerlerin bile tekerlekli sandalyede yolcu taşıdıkları gerçek. Özel sektör sıkıntı arkadaş.. Uçaklarda tekerlekli sandalyeli yolcular çıkıyor onlara yardımcı olacak personel bulamıyor yer hizmetleri. Eğitimsiz insanları gönderiyorlar ve sonuç budur. Ülkemizde havacılık ne yazık ki çok vahim..
  • hahahahaha aslanım yolcu yürü bee.. sahne senin :))))
  • ne yani yalanmı ilkokul mezunu adamları pilot yapıyolar ondan sonra yolcu uçaktan düşmüş bilmem nolmuş kimbilir kargo kapakları açıkmı yürüdüler noldu... Bilgine hayran kalmamak elde değil sayın YOLCU :)
  • Bu olaydan da TGS ye olumlu pay çıkardınız ya...kutluyorum sizi....bir ara uğrayın madalyanızı takalım kupanızı da takdim edelim:)
  • ne yani yalanmı ilkokul mezunu adamları pilot yapıyolar ondan sonra yolcu uçaktan düşmüş bilmem nolmuş kimbilir kargo kapakları açıkmı yürüdüler noldu...
  • canım sen adını "hafızasız" olarak değiştir istersen, daha bu sene çelebi'nin de-icing aracı ile apronda personel öldü.. asıl TGS bu aralar çok iyi maşallah.. hep de böyle gider inşallah... A perfect combination of İnşallah/Maşallah ratio.

Çelebi Hava Servisi, Malatya Havaalanı’nda inanılmaz bir skandala imza attı. Malatya-İzmir seferini yapmak üzere hazırlanan Sunexpress Havayolları uçağına yaşlı bir yolcunun bindirilmesi sırasında bir anlık dikkatsizlik az kalsın bir kişinin ölümüne neden oluyordu.

İnanılmaz olay az önce meydana geldi. Malatya-İzmir seferini yapacak uçağa bindirilmek istenen yaşlı bir yolcu, ambulift adı verilen araçtan aprona düştü.

Yaklaşık 3 metre yükseklikten yere düşen yaşlı yolcuya ilk müdahale havaalanındaki sağlık ekiplerince yapıldı. 

Kaburgalarında kırık olduğu sanılan yolcu ambulansa konularak Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

APRONDA ÇELEBİ SKANDALI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Teknisyen'den yolcuya ~ 12 yıl önce
sevgili yolcu kardeşim, pilot olmak için cdsi var demişsin. Uçağın motorunda cd-rom yok ki? ayrıca da o cdlerde pilotların hastaları uçağa nasıl yerleştirecekleri anlatılmıyor ki. Hemen de suçu tekniğe atın zaten. Hastayı kokpitten aprona düşüren pilot suçlu teknik.. ayıptır yahu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 12 yıl önce
uçağın teknisyenleri napıyo yatıyolarmı? artı pilot olmak için okumaya gerek yokki onun cdsi var takıyon oluyo. Adamlar askerde havacı er, çavuş onbaşıymış diye alıyolar şöför mahaline oturtuyolar sonra yok tekeri açmayı unuturlar yok yolcu kokpitten düşer yok efendim SID ihlali yaparlar...boşver en güzeli has koç turizm seyahat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcuya cevap ~ 12 yıl önce
1:kulenin görevi değil çelebiyi koordine etmek ve hastayı uçağa bindirmek 2:pilot uçak içerisinden sorumludur hastayı ambuliftle getiren adam hastayı koltuğuna oturttuktan sonra kabin memeru arkadaşlar ilgilenirler zaten 3:madem çok biliyosun okusaydında pilot olsaydın butür olayları yasatmasaydın bizlere 4:haberi iyi okuduktan ve anladıktan sonra yorum yaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 12 yıl önce
bence burda kuleninde hatası var madem apronda ambulansla son gaz rally yapıyosun o zaman o pilotu hemen uçuştan alacan yerine en deneyimli kabin memurunu koycan. Bence konunun çelebiyle alakası yok durum tamamen kaptan pilotun okuma yazma bilmemesiyle alakalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş olsun.. ~ 12 yıl önce
Yolcuya büyük geçmiş olsun. İnşallah bir daha böyle üzücü kazalar yaşanmaz. Eğitim şart. İşçilerin , harekat memurlarının hatta stajyerlerin bile tekerlekli sandalyede yolcu taşıdıkları gerçek. Özel sektör sıkıntı arkadaş.. Uçaklarda tekerlekli sandalyeli yolcular çıkıyor onlara yardımcı olacak personel bulamıyor yer hizmetleri. Eğitimsiz insanları gönderiyorlar ve sonuç budur. Ülkemizde havacılık ne yazık ki çok vahim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 12 yıl önce
hahahahaha aslanım yolcu yürü bee.. sahne senin :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu'ya ~ 12 yıl önce
ne yani yalanmı ilkokul mezunu adamları pilot yapıyolar ondan sonra yolcu uçaktan düşmüş bilmem nolmuş kimbilir kargo kapakları açıkmı yürüdüler noldu... Bilgine hayran kalmamak elde değil sayın YOLCU :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rational ~ 12 yıl önce
Bu olaydan da TGS ye olumlu pay çıkardınız ya...kutluyorum sizi....bir ara uğrayın madalyanızı takalım kupanızı da takdim edelim:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 12 yıl önce
ne yani yalanmı ilkokul mezunu adamları pilot yapıyolar ondan sonra yolcu uçaktan düşmüş bilmem nolmuş kimbilir kargo kapakları açıkmı yürüdüler noldu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuzsuz'a ~ 12 yıl önce
canım sen adını "hafızasız" olarak değiştir istersen, daha bu sene çelebi'nin de-icing aracı ile apronda personel öldü.. asıl TGS bu aralar çok iyi maşallah.. hep de böyle gider inşallah... A perfect combination of İnşallah/Maşallah ratio.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000