03 Haziran 2016, Cuma 15:04:18

Alman SunExpress Gaziantep seferlerini durdurdu

Geçtiğimiz Pazar günü Gaziantep Havalimanı çevresine düşen roketler üzerine, SunExpress Deutschland firması, Gaziantep-Almanya uçuşlarını Adana Havalimanı üzerinden yapacağını duyurdu.
  • http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/vural-oeger-gericht-erlaesst-arrestbefehl-gegen-den-unternehmer-a-1095520.html
  • Mehmet ustalar.........
  • Yeni yönetim ile birlikte şirketi Almanların kümesi yapma planı tıkır tıkır işlemeye devam ediyor. SXS'i son dört yılda şaha kaldıran ne kadar köklü Türk yönetici varsa hepsine yol ver, yazılım sistemini bile Türk firmasından alıp Lufthansa'nın kankası Hintli firmaya 5 kat pahalıya peşkeş çek, şimdi de uzaktan kumandayla o hat güvensiz bu hattı kapatın.. Böyle giderse THY ve Pegasus aralarında parçalar bitirir SXS'i Türkiye'de, belki de bu isteniyor??
  • SunExpressi 18 milyon euro dolandirıp acentaların 2,3 milyon euro nakit teminatını gasp edenlerin burada yorum yazması ýuzsüzlüklerini tekrar tescilliyor.
  • Güvenlik konusu sakaya gelmez, Gaziantep'e ucaginin 100% ü kendi vatandasimiz üstelikde Alman Hükümeti bu konuda uyari yapmisken Havayolu nicin bile bile risk alsin. Biraz rasyonel düsünün yorum yapan arkadaslar. Iptal olan Antalya ucuslari degil, hatirlatirim! Ayrica birilerini hedef alip yorum yapan zevzekler gitsinler dedikodu köselerine yazsinlar...
  • Bu Almanya ekibiyle daha cok hattan cikarlar bunlar....
  • Türk düşmanlığı su yüzüne çıktı.Türkiyeye öncelikle Alman turistleri taşımak,Türk turizmine hizmet için kurulan,Türklerin ortaklığı ve Türklerin yolcusu ile büyüyüp Türkiyeyi arkadan vuran hain,kahpe bir şirket.Türkiye turizmini her daim kontrol etmek için içimize giren kahpe almanlar.Bu yapılanı anlayamayacak kadar sadece kendi ikbalini düşünen türk yöneticiler.Vatan haini aramaya gerek yok, bak orda duruyor.Türkiyeye turist getiren Türk turizm şirketlerini o şirketlerin önüne çeşitli engeller çıkartarak,satın alıp isimlerini yok ederek ,sigortalamayarak nasıl yok ettilerse şimdide aynısını yapıyorlar.En büyük gelir kalemlerindenTurizmi engelleyip bize diz çöktürmeğe çaloışıyorlar.Eyyyy THY büyüklüğüne yakışanı yap.Sen direkt sefer koy ve git Alman,Hollanda,Fransız,İspanyo,İtalyan Turistk Charter şirketlerine ortak ol.Gerekirse sen yön ver.(YSK)
  • Neden şirket almanyanin diş işlerinin uyarısını dikkate alıyor şirketin ortaklık payı ve THY. Sesi neden kısık neden çıkmıyor buna bir müdahale olması gerek diye düşünüyorum
  • Gaziantep meydanı normal şartlarda da güvenli değil ki. Roket olayı iyice zirve yaptırdı. Allah sonumuzu hayır etsin.
  • Şirketin sahibi diye ortalikda dolaşan Ali bey müdahale edemiyormu!!!

Geçtiğimiz Pazar günü Gaziantep Havalimanı çevresine düşen roketler üzerine, SunExpress Deutschland firması, Gaziantep-Almanya uçuşlarını Adana Havalimanı üzerinden yapacağını duyurdu.

Almanya Dışişleri Bakanlığı'nın uyarısı sebebiyle Haziran ayı boyunca Gaziantep-Almanya seferlerinin durdurulduğunu acentelere bildiren şirket, uçuşların bazılarını Adana Havalimanı'ndan gerçekleştirileceğini bildirdi. Gaziantep yolcularının otobüslerle Adana'ya ulaşımı sağlanacak.

SunExpress Deutschland'ın acentelere gönderdiği açıklama şöyle;

Değerli İş Ortağımız, SunExpress Deutschland (XG) ile icra etmekte olduğumuz Almanya çıkışlı Gaziantep direkt uçuşlarımız Federal Almanya Dışişleri Bakanlığı’nın güvenlik uyarısı sebebiyle Haziran ayı boyunca durdurulmuştur.

Bu seferlerimizden bazıları Gaziantep yerine Adana’ya icra edilecek olup, Adana’dan Gaziantep’e yolcularımız otobüs ile götürülecek ve Gaziantep’ten dönecek olan yolcular otobüs ile Adana’ya getirilip Almanya seferlerini gerçekleştireceklerdir.

Adana’ya uçulan seferlerin dışında kalan seferlerimizdeki yolcularımıza İzmir veya Antalya aktarmalı Gaziantep seferlerimizde alternatif sunulacaktır.

Alman SunExpress Gaziantep seferlerini durdurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Buyrun.... ~ 8 yıl önce
http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/vural-oeger-gericht-erlaesst-arrestbefehl-gegen-den-unternehmer-a-1095520.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçak ~ 8 yıl önce
Mehmet ustalar.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Planlar ~ 8 yıl önce
Yeni yönetim ile birlikte şirketi Almanların kümesi yapma planı tıkır tıkır işlemeye devam ediyor. SXS'i son dört yılda şaha kaldıran ne kadar köklü Türk yönetici varsa hepsine yol ver, yazılım sistemini bile Türk firmasından alıp Lufthansa'nın kankası Hintli firmaya 5 kat pahalıya peşkeş çek, şimdi de uzaktan kumandayla o hat güvensiz bu hattı kapatın.. Böyle giderse THY ve Pegasus aralarında parçalar bitirir SXS'i Türkiye'de, belki de bu isteniyor??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Necdet ~ 8 yıl önce
Her SXS haberinin altına aynı yorum. Artık seni almazlar geriye vazgeç:)
18 Milyon € ~ 8 yıl önce
SunExpressi 18 milyon euro dolandirıp acentaların 2,3 milyon euro nakit teminatını gasp edenlerin burada yorum yazması ýuzsüzlüklerini tekrar tescilliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
First Security ~ 8 yıl önce
Güvenlik konusu sakaya gelmez, Gaziantep'e ucaginin 100% ü kendi vatandasimiz üstelikde Alman Hükümeti bu konuda uyari yapmisken Havayolu nicin bile bile risk alsin. Biraz rasyonel düsünün yorum yapan arkadaslar. Iptal olan Antalya ucuslari degil, hatirlatirim! Ayrica birilerini hedef alip yorum yapan zevzekler gitsinler dedikodu köselerine yazsinlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önce Vatan ~ 8 yıl önce
Risk nerde arkadasim.Alman Disislerinin karari Türkiyede bulunan bir havalimanini güvenliksiz ilan etmektir.Buna nicin Türk ortakli bir sirket öncülük ediyor.türkiyeye gelecek turist,Sun Express acentesi de olan herhangi bir büroya gidip ben Türkiyede tatil istiyorum dese o seyahat acenteside dur kardesim delimisin bak Türklere ait bir havayolu Türkiyede bir sehiri tehlikeli diye ilan etmis,sen baska bir ülkeye git dese zevzeklik yapmis olmaz.Birilerini hedef almadan olmuyor,hem orda Türk tarafini temsil edeceksin hem Türk acentalara yönelik calisacaksin sonra Alman Alman önce güvenlik diyeceksin.Sun Express TR/D farketmez tüm üst düzey türk yöneticileri kendi kendilerine biz burda bir sinek bile degilmisiz viziltimiz bile duyulmuyor diyerek kuyruklarini altlarina alip orda oturmaga devam etsinler.
IL ~ 8 yıl önce
Bu Almanya ekibiyle daha cok hattan cikarlar bunlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düşmanlar ~ 8 yıl önce
Türk düşmanlığı su yüzüne çıktı.Türkiyeye öncelikle Alman turistleri taşımak,Türk turizmine hizmet için kurulan,Türklerin ortaklığı ve Türklerin yolcusu ile büyüyüp Türkiyeyi arkadan vuran hain,kahpe bir şirket.Türkiye turizmini her daim kontrol etmek için içimize giren kahpe almanlar.Bu yapılanı anlayamayacak kadar sadece kendi ikbalini düşünen türk yöneticiler.Vatan haini aramaya gerek yok, bak orda duruyor.Türkiyeye turist getiren Türk turizm şirketlerini o şirketlerin önüne çeşitli engeller çıkartarak,satın alıp isimlerini yok ederek ,sigortalamayarak nasıl yok ettilerse şimdide aynısını yapıyorlar.En büyük gelir kalemlerindenTurizmi engelleyip bize diz çöktürmeğe çaloışıyorlar.Eyyyy THY büyüklüğüne yakışanı yap.Sen direkt sefer koy ve git Alman,Hollanda,Fransız,İspanyo,İtalyan Turistk Charter şirketlerine ortak ol.Gerekirse sen yön ver.(YSK)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fikret likodin ~ 8 yıl önce
Neden şirket almanyanin diş işlerinin uyarısını dikkate alıyor şirketin ortaklık payı ve THY. Sesi neden kısık neden çıkmıyor buna bir müdahale olması gerek diye düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaten ~ 8 yıl önce
Gaziantep meydanı normal şartlarda da güvenli değil ki. Roket olayı iyice zirve yaptırdı. Allah sonumuzu hayır etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali çillioğlu ~ 8 yıl önce
Şirketin sahibi diye ortalikda dolaşan Ali bey müdahale edemiyormu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mankafa ~ 8 yıl önce
Alman Devletininin uçmayacaksıniz dediği bir yere sen başka bir Alman havayolunu uçur da ğöreyim. Zeka seviyen, kıskançlığın zirve yapmiş .Şapşal.
Başka dünya ~ 8 yıl önce
Dostum sen başka dünyada yaşıyor olmalısın ,zira ülkenin güvenlik güvenlik güçlerinin bile roketlere birşey yapamadığını görürdün.Kuyruk acını kişileştirmen akılla izah edilebilir değil .....
Havacılar Havva'yı cep to cep içlerde parayı sever.. ~ 8 yıl önce
Ali Çiloğlu vasıfı ıtıbariyle olsa olsa kapiçi olur o şirkete yada çaycı....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000