19 Mayıs 2011, Perşembe 08:14:29

UÇUŞ MİLİNE YENİ DOPİNG

Finansglobal.com’un haberine göre Akbank ve Citibank, Akbank’ın uçuş mili kazandıran kredi kartı Wings Card’ı daha da globalleştiren yeni bir işbirliğine imza attı...

İki banka arasında imzalanan yeni işbirliği ile Wings Card sahipleri, Citibank müşterilerinin tüm dünyada faylanabildiği bazı avantajlardan yararlanabilecekler. Avantajlar arasında Wing Card ile yurtdışındaki ATM’lerden işlem ücreti ödemeden nakit çekme olanağı da bulunuyor.

Wings sahipleri bundan sonra yurtdışında ihtiyaçları olan nakit parayı Citi’nin dünya çapındaki ATM ağından nakit çekim ücreti ödemeden çekebilecekler. Kart sahipleri Wings Globeshopper özelliği ile Amerika’dan yapacakları on-line alışverişler sonrasında ürünlerini indirimli kargo ücretiyle satın alabilecek. Citi Mil Transfer programı kapsamında Wings mil puanlarını British Airways Executive Club ve Singapur Havayolları KrisFlyer Programı gibi uluslararası havayolu şirketi milleri ile birleştirerek daha hızlı bedava uçma olanağı da sağlayacak olan Wings, ayrıca kullanıcılarını Citi World Privileges Programı sayesinde dünyada 4,000 restoran, otel ve mağazadaki indirimlerden yararlandıracak.

Citibank Citi Wings’i müşterilerine sunacak

Wings‘e global özellikler kazandıran Citibank, işbirliğinin bir parçası olarak da Türkiye’deki müşterilerine Haziran ayı itibari ile Citi Wings kredi kartını sunacak. Bu sayede hem Wings hem de Citi Wings, bir taraftan Citibank’ın dünyanın 100’den fazla ülkesinde sunmakta olduğu global özellik ve avantajlarına sahip olurken, diğer taraftan kart sahiplerini Akbank’ın güçlü üye işyeri ağı ve piyasa lideri seyahat ayrıcalıkları ile buluşturuyor.

Citibank’ın global assistans hizmelerinden Wings Card müşterilerinin faydalanacak olması bize Shop and Miles ve Amex işbirliğini hatırlattı. Hatırlayacaksınız, geçtiğimiz yıllarda Garanti Ödeme Sistemleri, Visa logolu Shop and Miles kredi kartlarını Mastercard ve Amex logolu kredi kartları göndererek değiştirmişti. Böylelikle hem bir karta iki kart vererek kart sayısında en yakın rakibine karşı avantajlı hale gelmişti, hem de Amex’in tüm dünyada yaygın olan kredi kartı asistans hizmetlerini de Shop and Miles müşterilerinin hizmetine sunmuş oldu.

Akbank Wings Card sahiplerinin Citibank’ın dünyadaki avantajlarından yararlanmasına imkan verecek bu işbirliği, zaten varolan havayolu şirketi, uçak mil kontenjanı veya havaalanı vergi maliyetleri gibi konulardaki avantajlara ek olarak önemli bir katma değer daha sunmuş oluyor, tabii bunu avantajlı mil kazanımı konusunda bir kampanya ile sunabilirlerse.

Citibank bileceğiniz gibi Akbank’ın da yüzde 22 hissesine sahip. Yerel pazarda Citi’nin kredi kartlarına Axess kredi kartı özelliklerini Citi Axess kart ile sunarak ilk adımı attığını sizlerle yine biz paylaşmıştık. Citibank Türkiye’deki sınırlı kredi kartı portföyüne rağmen Amerika, Hindistan, Güneydoğu Asya’da da kuvvetli bir kredi kartı operasyonu ve portföyüne sahip. Buna bağlı olarak gayet etkili bir uluslararası ATM kullanımı ve asistans hizmeti sunuyor. Özellikle yurtdışına sık gidip gelenler için ücretsiz ATM kullanımı ve assistans hizmetleri güzel bir özellik olarak Wings Card satışlarında kullanılabilir.

UÇUŞ MİLİNE YENİ DOPİNG

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000