04 Kasım 2010, Perşembe 08:02:29

Singapur'dan aktarmasız uçuş atağı

Singapur Havayolları'nın aktarmasız uçuşlarıyla Asya'ya ilk adım!
  • daha yenı akıllarına gelmiş..thy tekeli kırılır..

Dünyanın en prestijli havayolu şirketlerinden Singapur Havayolları 22 Kasım'da İstanbul'dan Singapur'a direkt uçuşlara başlıyor.

Daha önce Dubai üzerinden yapılan uçuşlarda zaman kaybı yaşayan yolcular artık Boeing 777-200ER tipi uçaklarla yapılan seferlerde adeta “göz kapayıp açana” kadar şehir değiştirecekler. Çünkü haftanın 4 günü çok uygun saatlerde kalkış ve iniş yapılacak seferler ile yolcular hem Singapur’a hem de İstanbul’a sabah erken saatlerde gelerek zaman kaybetmeden yeni bir güne başlayacaklar. Bu sayede Asya’ya ilk adımlarını atmış olan yolcular dilerlerse, uygun tarife seçenekleriyle 50’den fazla noktaya hemen uçabilecekler.

Singapur Havayolları’nın herkes tarafından takdir edilen ödüllü ikram ve eğlence seçenekleri tüm yolculara uçuş süresince keyifli ve rahat bir yolculuk sunmaya devam edecek. 80’den fazla film, 100’den fazla televizyon programı, 180 albüm ve onlarca oyun seçeneği ile birbirinden lezzetli yemekler ve ikramlar yine Singapur Havayolları yolcularını bekliyor olacak.

 

Singapur'dan aktarmasız uçuş atağı

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
daha yenı akıllarına gelmiş..thy tekeli kırılır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000