23 Mayıs 2011, Pazartesi 12:25:00

Singapur Havayolları'ndan yolcularına özel...

Singapur Havayolları, yolcularına özel indirim imkanı sağlıyor...
Singapur Havayolları konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Singapur, Asya’nın alışveriş merkezi olarak bilinir ve Alışveriş Festivali bu ününün bir göstergesidir. Her yıl  düzenlenen bu organizasyonda ülkenin her köşesinden perakende satıcılar bir araya gelerek, elektronikten, moda giysilere, mücevherden, oyuncaklara ve ev içi dekorasyon malzemelerine kadar birçok üründe oldukça önemli oranlarda indirimler yapmaktadır. Alışveriş Festivaliyle bağlantılı olarak turistlere özel indirimlerin yer aldığı ilgi çekici aktiviteler, geç saatlere kadar alışveriş imkanı, restoranlarda indirimler de bu dönemde ziyaretçilere sunulmaktadır.

Bütün bunların yanı sıra, Singapur Havayolları ile Singapur’a seyahat eden yolcular Singapur Havayolları uçuş kartlarına özel (Boarding Pass Privileges) indirimlerden faydalanma hakkına sahip olacaklar. Singapur Havayolları uçuş kartı size, otelden, restoranlara, alışverişten, turist aktivetelerine girişlere, ve Singapur içinde ulaşıma kadar bir çok alanda indirim imkanı vermektedir. Singapur uçuş kartlarının sağladığı avantajlarla ilgili daha fazla bilgi almak için www.singaporeair.com/boardingpass   web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bütün bunların keyfine varmanız için Singapur Havayollarının bu döneme ait  özel bir teklifi var. 739 Euro (tüm vergiler dahil) özel fiyatla Türkiye’ den Singapur’a  gidiş – dönüş bilet. Bu özel paketin içinde  Singapurda 2 gece otel konaklaması size hediye.

Diğer ilgi çekici tekliflerse 769 Euro ‘ya  Bangkok ‘a  ve 799 Euro ‘ya  Phuket’e  (tüm vergiler dahil) gidiş – dönüş bilet. Bu iki pakette de 3 gece otel konaklaması Singapur Havayolları’ndan size hediye.

Singapur Havayolları'ndan yolcularına özel...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000