18 Ocak 2014, Cumartesi 10:28:24

HER GÜN A380'LE YENİ ZELANDA'YA UÇACAK

Singapur Havayolları ve Air New Zealand yeni bir ortaklık için ilk adımları attı. Bu sayede Air New Zealand Auckland – Singapur rotasına yeniden uçuş yapabilecek,Singapur Havayolları ise Airbus A380’ler ile ilk defa Yeni Zelanda’ya uçuş gerçekleştirecek.
  • Hazımsızlığın nereden geldıgı ap açık sayın Abi'm bu zıhnıyet derkı bız yapamadık beceremedik barı yapabılenlere nuhalıf olalım zıhnıyetıdır nedır bu cekememezlık?
  • Hadi bakalım, THY A380 alınca İstanbul-İzmir arası seferlere başlayacak.

Singapur Havayolları ve Air New Zealand yeni bir ortaklık için ilk adımları attı. Bu sayede Air New Zealand Auckland – Singapur rotasına yeniden uçuş yapabilecek,Singapur Havayolları ise Airbus A380’ler ile ilk defa Yeni Zelanda’ya uçuş gerçekleştirecek.

Singapur Havayolları, A380 ile her gün Singapur ile Auckland arasında uçuşlar gerçekleştirilecek.

Bu uçaklar, mevcut olan günlük uçuşlarda kademeli olarak, daha küçük olan Boeing 777-300ER1’nin yerini alacak.

Air New Zealand, Boeing 777-200ER model uçaklarla Auckland – Singapur arasında günlük uçuşlara başlayacak, Singapur Havayolları tarafından her hafta yapılan beş uçuşu devralacak ve bunlara iki yeni uçuş daha ekleyerek uçuş frekansını her güne çıkartılması planlanmakta.

Havayolu şirketi, yasal düzenlemelerle birlikte Singapur – Yeni Zelanda arasındaki uçuşlardaki mevcut kapasitesini zaman içinde yılda %30 arttırmayı amaçlamakta.

Singapur Havayolları’nın her gün yapılan Singapur-Christchurch uçuşlarına ise aynı şekilde devam edilecek.

Birlesik Krallık, Avrupa, Güney Doğu Asya ve Afrika uçuşlarının yanı sıra hava yolu şirketinin bölgedeki bağlı kurulusu SilkAir ağında yer alan varış noktalarına da erişmesine olanak sağlayacak.

Singapur Havayolları’nın yolcuları, Air New Zealand’ın yurt içi uçuş ağındaki ortak uçuşlara erişebilecek ve uluslararası varış noktaları arasından seçim yapabilecek.

HER GÜN A380'LE YENİ ZELANDA'YA UÇACAK

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hazımsızlığın nereden geldıgı ap açık sayın Abi'm bu zıhnıyet derkı bız yapamadık beceremedik barı yapabılenlere nuhalıf olalım zıhnıyetıdır nedır bu cekememezlık?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oki Doki ~ 10 yıl önce
Hadi bakalım, THY A380 alınca İstanbul-İzmir arası seferlere başlayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fly ~ 10 yıl önce
Bu hazımsızlık nereden geliyor anlamis degilim. THY A380 alır mı bilemeyiz ama alirsa da kapak olacagi ortada.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000