13 Kasım 2014, Perşembe 07:40:31

30 MAYIS'TA BAŞLIYOR

Singapur Havayolları'nın bölgesel kanadı olan SilkAir, 30 Mayıs 2015 tarihi itibariyle Singapur ile Avustralya Queensland'de bulunan Cairns şehri arasında direkt uçuşlara başlıyor.
  • Muhsin,harika bir haber yillardir cile cekiyorduk cains'e gitgel hergun,sagolasin silkair sayende yuzumuz gulecek,bu mujdeyi verdigin icin cok tesekkurler airporthaber buyuksun:)))))istanbul cains simdiden overbooked
  • Darwin "open sky" havalimani.....CASA tarafindan yayinlanan "Open Sky" yonetmeligine gore Darwin'e inen ucak diger Avustralya limanlarina slot kaybetmeyecek. Boylece Silk Air avantaj kazanacak ve slot hakkini kaybetmeyecek.

SilkAir, Darwin'e yapacağı dairesel rotalar üzerinden Cairns'e Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada üç sefer düzenlemeyi planlıyor.

Açılış uçuşu ve ardından Cumartesi uçuşları, Singapur'dan kalkarak direkt Cairns'e gidecek ve sonrasında Darwin üzerinden Singapur'a dönecek.

Pazartesi ve Perşembe günü uçuşları, Darwin üzerinden Cairns'e yapılacak ve Singapur'a dönüş direkt olacak.

Cairns uçuşlarının da başlamasıyla, SilkAir’ın güzergah ağında uçuş noktalarının sayısı, 12 ülkede 49'a çıkacak.

Yeni uçuşlar, SilkAir’in hem Business hem de Ekonomi sınıfı kabinleri ile donatılmış son model Boeing 737-800 tipi uçağı ile yapılacak.

Yolculara, Singapur üzerinden, başka bir SilkAir ya da Singapur Havayolları uçuşundan ya da bu uçuşlara bağlanmaları halinde kesintisiz check-in imkanının yanı sıra uçuş içi yemekler, Business ve Ekonomi sınıfları için sırasıyla 40 kg ve 30 kg olmak üzere bagaj limiti de dahil olmak üzere tam bir servis deneyimi sunulacak.

Yeni güzergah hakkında yorum yapan SilkAir Başkanı Leslie Thng, şunları söyledi: “Avustralya pazarındaki varlığımızı genişletebilmek, SilkAir adına heyecan verici bir gelişme. Ana şirketimiz Singapur Havayolları ile Cairns'e hizmet vermeye başlamamızla birlikte, çok kısa bir süre içerisinde, Cairns, Darwin, Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth ve Sydney olmak üzere Avustralya'da toplamda yedi noktaya uçuş hizmeti veriyor olacağız. Cairns, popüler Büyük Set Resifi'nin geçidi olarak ünlendiğinden, bu yeni uçuş hizmetinin büyük ilgi çekeceğine inanıyoruz.”

Cairns Havaalanı da SilkAir'in, Mayıs 2015'ten itibaren Singapore-Cairns arasındaki uçuşlarını bu havaalanından gerçekleştireceği duyurusunu sevinçle CEO Kevin Brown, Singapur uçuş hizmetinin, bölgenin turizm sektöründe büyük bir kalkınma sağlayacağını belirterek“Singapur ve Cairns arasında bağlantı, uluslararası ziyaretçilerin tatil merkezimize ulaşmalarını çok daha kolay bir hale getirecek. Bu güzergah, Asya ve Avrupa'dan Cairns'e önemli bağlantılar sağlayacak. Bölgemizde yaşayan birçok insanın, bu hizmeti, Singapur'a ve Cairns'in ötesinden seyahat etmek için uygun bir fırsat olarak göreceğinden eminim” diye konuştu.

Cairns, havayolu şirketinin Mart 2012'de hizmet vermeye başladığı Darwin’den sonraki Avustralya'da ikinci uçuş noktası olacak.(Star)

30 MAYIS'TA BAŞLIYOR

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Muhsin,harika bir haber yillardir cile cekiyorduk cains'e gitgel hergun,sagolasin silkair sayende yuzumuz gulecek,bu mujdeyi verdigin icin cok tesekkurler airporthaber buyuksun:)))))istanbul cains simdiden overbooked

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sydney ~ 9 yıl önce
Darwin "open sky" havalimani.....CASA tarafindan yayinlanan "Open Sky" yonetmeligine gore Darwin'e inen ucak diger Avustralya limanlarina slot kaybetmeyecek. Boylece Silk Air avantaj kazanacak ve slot hakkini kaybetmeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000