24 Aralık 2015, Perşembe 17:17:21

Yolcu tazminatını geç ödeyen şirkete 10 bin TL ceza

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), yolcu tazminatını geç ödeyen havayolu şirketine 10 bin Türk Lirası idari para cezası uygulandığını açıkladı.
  • Oh ne ala memleket. Düzenleme desen düzenleme yok, ICAO, JAR, FAR, EASA kuralından anlamak desen o hiç yok. Binin tepesine Havayolu Şirketlerinin Ota Ceza, Moka Ceza. Bu da güzel iş. Bulduğunuzda şaşmış bir iş adamı Havacılığa para koyacak, yolun hep beraber. Belgesel kanallarda Çakal Sürüsünün davranış karakteristiği geldi aklıma birden.
  • İstifa eden thk teknisyenleri ne oldu? Söylentiye göre istifanın ertesi günü ödenmiş maaşları. Şimdi de ambulansci teknisyenler 4aydir maaş alamıyor.haklı olarak iş yavaslatmislar.. Demekki neymiş dinsizin hakkından imansiz gelirmiş. Shgm den filan fayda yok. Bırakacan işi sap gibi kalakalacaklar ortada.
  • Bir kısım çalışan tokadı bastı verdi dilekçeyi bakanlık maaşların bir kısmını gokcenin hakedisinden kesip ödedi. Kasım aralik 2ay içerde hala..ama bu kafayla devam ederlerse ki öyle görünüyor çalışanlar bu sefer osmanli tokadini basacak.
  • THK maaş vermiyor perişanız
  • Hava ambulans hala maaş alamıyor THK na neden yaptırım uygulanmıyor biz mağdur değilmiyiz gerekeni yapın lütfen
  • iş ilanları ne durumda ? yönetim atamaları ne durumda?
  • Aylardır maaş alamayan THK çalışanları aileleri ile birlikte cok mağdur.
  • 60 tl ye bilet alsin sonra sansin ucak babasinin ucus iptal olsun 100 eur tazminat otel iade dostlar alisveriste gorsun simartin yolcuyu
  • Maaşlarimizi odemeyen gokcene birşey yokmu???
  • Seni kimse sallamiyor ki sghm. Ruzgar yapma bosuna inanmiyoruz

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) Twitter adresinden yaptığı açıklama ile bir havayolun şirketine 10 bin TL para cezası kesildiğini açıkladı.

SHGM'den yapılan açıklamada, yolcuya ödenecek tazminatın geç ödenmesi nedeniyle 10 bin TL'lik idari para cezası uygulandığı belirtilirken, şirketin hangi havayolu olduğu açıklanmadı.

SHGM'den yapılan açıklama şöyle;
 

Yolcu tazminatını geç ödeyen şirkete 10 bin TL ceza

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

OtaMoka Ceza ~ 8 yıl önce
Oh ne ala memleket. Düzenleme desen düzenleme yok, ICAO, JAR, FAR, EASA kuralından anlamak desen o hiç yok. Binin tepesine Havayolu Şirketlerinin Ota Ceza, Moka Ceza. Bu da güzel iş. Bulduğunuzda şaşmış bir iş adamı Havacılığa para koyacak, yolun hep beraber. Belgesel kanallarda Çakal Sürüsünün davranış karakteristiği geldi aklıma birden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu nasil cile ~ 8 yıl önce
İstifa eden thk teknisyenleri ne oldu? Söylentiye göre istifanın ertesi günü ödenmiş maaşları. Şimdi de ambulansci teknisyenler 4aydir maaş alamıyor.haklı olarak iş yavaslatmislar.. Demekki neymiş dinsizin hakkından imansiz gelirmiş. Shgm den filan fayda yok. Bırakacan işi sap gibi kalakalacaklar ortada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Bir kısım çalışan tokadı bastı verdi dilekçeyi bakanlık maaşların bir kısmını gokcenin hakedisinden kesip ödedi. Kasım aralik 2ay içerde hala..ama bu kafayla devam ederlerse ki öyle görünüyor çalışanlar bu sefer osmanli tokadini basacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üvey evlat ~ 8 yıl önce
THK maaş vermiyor perişanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağdur ~ 8 yıl önce
Hava ambulans hala maaş alamıyor THK na neden yaptırım uygulanmıyor biz mağdur değilmiyiz gerekeni yapın lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o değil de ~ 8 yıl önce
iş ilanları ne durumda ? yönetim atamaları ne durumda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maas ~ 8 yıl önce
Aylardır maaş alamayan THK çalışanları aileleri ile birlikte cok mağdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
simartin ~ 8 yıl önce
60 tl ye bilet alsin sonra sansin ucak babasinin ucus iptal olsun 100 eur tazminat otel iade dostlar alisveriste gorsun simartin yolcuyu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shgm ~ 8 yıl önce
Maaşlarimizi odemeyen gokcene birşey yokmu???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
simarik ~ 8 yıl önce
60-tl ye devlet zoruyla mı satıyor bileti? kaldı ki 60-tl ye uçan 5 kişi 250-tl ye 100 kişi??? bilet bedeli ile mi hak doğuyor? ikiside vatandas.. 2500tl ödeyince ne kadar veriyor tazminat otel?
773 ~ 8 yıl önce
Seni kimse sallamiyor ki sghm. Ruzgar yapma bosuna inanmiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000