05 Ocak 2012, Perşembe 17:08:09

YEŞİL KURULUŞ ÜNVANI ALDI...

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün Yeşil Havaalanları Projesi kapsamında, Güneş Ekspress Havacılık Anonim Şirketi proje kapsamındaki gereklilikleri yerine getirerek Yeşil Kuruluş (Green Company) unvanı almaya hak kazandı…
  • İlk Sky Airlines aldı !
  • Anadolu Yıldızları Uçuş Okulu AYJET'in çok önceden aldığı bir ünvan bu. Ozanman da haber olmuşmuydu acaba? Yoksa hiçbir zamanki gibi, zaten reklama ihtiyacı olmayan, Ayjet'in haberi yapılmamışmıydı??
  • Bizim Sunexpress değil mi bu?
SHGM'den yapılan açıklamada:

Bilindiği üzere, havaalanlarında faaliyet gösteren havacılık işletmelerinin:
 
Çevre sorumlularına, işletme bünyesinde oluşan tüm atıkları kapsayacak şekilde gerekli eğitimleri aldırmalarını,
 
Tüm personelinin de gerekli eğitimleri alarak çevre konusunda bilinçlendirilmelerini,
 
Tüm atıkları kapsayacak şekilde Atık Yönetim Planı (AYP)'yi oluşturmalarını; AYP'nin tehlikeli atıkları kapsayan kısımlarını ilgili Valiliklere onaylatmalarını; AYP kapsamında, lisanslı taşıyıcı ve bertaraf edici firmalarla sözleşmeleri yapmalarını, Tehlikeli atıklar için mali sorumluluk sigortalarını yaptırmalarını, Standart geçici depolama alanlarını oluşturmalarını, Atık miktarlarını tespit etmek amacıyla gerekli tertibatı kurmalarını, ve daha bir çok çevre dostu uygulamalar yapmalarını sağlayarak, çevreye verdikleri veya verebilecekleri zararları sistematik bir şekilde azaltılmaları ve mümkün ise ortadan kaldırılabilmeleri için Genel Müdürlüğümüzce "Yeşil Havaalanı Projesi" başlatılmıştır. 
 
Uygulanmaya başlandığı günden itibaren yoğun ilgi gören "Yeşil Havaalanı Projesi" kapsamında belirtilen hususları yerine getiren Güneş Ekspress Havacılık Anonim Şirketi'ne Genel Müdürlüğümüzce Antalya Havaalanı'nda "Yeşil Kuruluş (Green Company)" unvanı verilmiştir.
 
Güneş Ekspress Havacılık Anonim Şirketi, 2012 yılında "Yeşil Kuruluş (Green Company)" unvanı alan ilk işletme olmuştur.
 
Kamuoyuna Saygıya Duyurulur…
YEŞİL KURULUŞ ÜNVANI ALDI...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
İlk Sky Airlines aldı !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Anadolu Yıldızları Uçuş Okulu AYJET'in çok önceden aldığı bir ünvan bu. Ozanman da haber olmuşmuydu acaba? Yoksa hiçbir zamanki gibi, zaten reklama ihtiyacı olmayan, Ayjet'in haberi yapılmamışmıydı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bizim Sunexpress değil mi bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000