26 Eylül 2012, Çarşamba 10:45:26

YENİ LOGO HANGİSİ OLSUN?

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü logosunu değiştirme kararı aldı...
  • SGHM nin başına da Rizelilerin getirilmesi bir şey değiştirdi mi acaba? THY ve şirketlerinde tüm çalışanların ve özellikle yöneticilerin birincil olarak Rizeli, daha sonra Trabzonlu ve daha da sonra Karadenizli olmasına dikkat ediliyor. SGHM de de başladı mı bu durum??
  • SHGM e işinizi düşerse eğer anlayın ki sizi çok bekletir ve hiç bir cevap verme nezaketinde bile olmazlar.Kısaca sadece kakara kikiri yapıp hiç bir şey bilmeyen ama hepsinin uzman yada müdür olduğu boş bir yerdir.O zaman ona yakışan en güzel resim bence sadece Beyaz bir boş resimdir.
  • hiç yaratıcı değiller... kopyanın kötüsü hepsiii bu kadarını mı tasarlamışlar.. yaratıcılık bitmiş... 8 nolu tasarım!!!!!!! zaten eskiden kullanılanmıştı.... giden bir şahsiyetin izlerini bunlarla mı silecekler.. daha yaratıcı olmalarını beklerdimmmmmmmmm
  • Başka işleri kalmadı anlaşılan!
  • o berbat ve yetersiz binaya karga tulumba İTELENEN moralsiz personelin durumuyla ilgilenin...shgm liye çağdaş çalışma koşulları neden fazla görülüyor...yoksa bu bazı raporlardan sonra cezalandırma mı....demek ki Türk sivil havacılığı kendi kendine mi büyüyor ve shgm pek te gerekli değil gibi düşünülüyor....çağdaş logoları seçip o binaya mı takacaksınız...çok komik!
  • boş işler bunlar; oturmuş bir sistem varken iyi yada kötü kabul edin veya etmeyin buradaki aksaklıkların düzeltilmesi yolunda çaba göstermek yerine bunlarla uğraşmak ambalajın dışına şeffaf bir şey sarmaya benzer; elbette kurum içi personellerin bu konudaki görüşleri daha önemlidir, onların önerileri dikkate alınmalıdır, ama ben Bilal Ekşi beyi İstanbuldan tanırım, personeli kendisini çok iyi hatırlamıyor.
  • SHGM'ye 4 numaralı çağdaş bir logo yakışır. örneğin ingiliz CAA'nin logosuna bakın. artık şu demir kanatlardan kurtulmanın vakti geldi.
  • Logo iki cok uygun gorunuyor. Profesyonel . Digerleri pek bi Klasik .bagimsiz bir kurum degilmi Caa ? Yada nereye Bagli?
  • Sayın genel müdür ne olur bu kuruma kalıcı bir şey bırakmak istiyorsanız çalışanların büyük bir kısmının zihniyetini değiştirin.SHGM de hiç bir işim olsun istemiyorum.İnsanlara doğru dürüst davranan yok maalesef.
  • Logo tasarım yarışması neden yapılmıyor? Neden illa SHGM'nin Genel Müdürünün belirlediği ve beğendiği logoların seçilmesi için dayatılıyor? Belki daha güzel logolar ortaya çıkar. Ödüllü bir yarışma ile belirlensin bence.

Sivil Havacılık Genel Müdürü logosunu değiştireceğini duyurdu. Buna ilişkin bazı tasarımların da hazır olduğu ve yapılan anket sonucunda karar verileceği açıklandı.

SHGM'den yapılan açıklamada:

Genel Müdürlüğümüzün kurumsal kimlik çalışmaları çerçevesinde yeni logo tasarımları yaptırılmış olup, tüm sivil havacılık çalışanları ile diğer ilgililerin katılımıyla gerçekleştirilecek anket sonuçlarına göre logomuzu belirlemek istiyoruz.

Kurumsal kimlik ve görsel iletişim araçlarına yönelik çalışmalarımız ile, kurumuz çalışanları arasında ortak bir kurum kültürü oluşturulması, sektör kuruluşları ile olan iletişimizde kurumsal davranış modelleri aracıyla daha güçlü bir iletişim sağlanması ve Genel Müdürlüğümüzün kamuoyundaki imajının güçlendirilmesi hedeflenmektedir.

Bu kapsamda kurum logomuzun, Genel Müdürlüğümüzün vizyon ve misyonunu en iyi şekilde yansıtır nitelikte olması ve tüm paydaşlarımızın ortak beğenileri çerçevesinde belirlenmesi için bir anket düzenlenmiştir.

Mevcut logomuz ile birlikte diğer logo tasarımlarını aşağıdaki link aracılığı ile tüm çalışanlarımızın, havacılık sektörümüzün ve ilgililerin değerlendirmesine sunarız.

Anketimiz 15 Ekim 2012 tarihinde sonuçlanacaktır.

Saygılarımızla;

YENİ LOGO HANGİSİ OLSUN?

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
SGHM nin başına da Rizelilerin getirilmesi bir şey değiştirdi mi acaba? THY ve şirketlerinde tüm çalışanların ve özellikle yöneticilerin birincil olarak Rizeli, daha sonra Trabzonlu ve daha da sonra Karadenizli olmasına dikkat ediliyor. SGHM de de başladı mı bu durum??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOŞ ~ 12 yıl önce
SHGM e işinizi düşerse eğer anlayın ki sizi çok bekletir ve hiç bir cevap verme nezaketinde bile olmazlar.Kısaca sadece kakara kikiri yapıp hiç bir şey bilmeyen ama hepsinin uzman yada müdür olduğu boş bir yerdir.O zaman ona yakışan en güzel resim bence sadece Beyaz bir boş resimdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
hiç yaratıcı değiller... kopyanın kötüsü hepsiii bu kadarını mı tasarlamışlar.. yaratıcılık bitmiş... 8 nolu tasarım!!!!!!! zaten eskiden kullanılanmıştı.... giden bir şahsiyetin izlerini bunlarla mı silecekler.. daha yaratıcı olmalarını beklerdimmmmmmmmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Başka işleri kalmadı anlaşılan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
logo yu filan bırakın da ~ 12 yıl önce
o berbat ve yetersiz binaya karga tulumba İTELENEN moralsiz personelin durumuyla ilgilenin...shgm liye çağdaş çalışma koşulları neden fazla görülüyor...yoksa bu bazı raporlardan sonra cezalandırma mı....demek ki Türk sivil havacılığı kendi kendine mi büyüyor ve shgm pek te gerekli değil gibi düşünülüyor....çağdaş logoları seçip o binaya mı takacaksınız...çok komik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
boş işler bunlar; oturmuş bir sistem varken iyi yada kötü kabul edin veya etmeyin buradaki aksaklıkların düzeltilmesi yolunda çaba göstermek yerine bunlarla uğraşmak ambalajın dışına şeffaf bir şey sarmaya benzer; elbette kurum içi personellerin bu konudaki görüşleri daha önemlidir, onların önerileri dikkate alınmalıdır, ama ben Bilal Ekşi beyi İstanbuldan tanırım, personeli kendisini çok iyi hatırlamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
değişim ~ 12 yıl önce
SHGM'ye 4 numaralı çağdaş bir logo yakışır. örneğin ingiliz CAA'nin logosuna bakın. artık şu demir kanatlardan kurtulmanın vakti geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Logo 2 ~ 12 yıl önce
Logo iki cok uygun gorunuyor. Profesyonel . Digerleri pek bi Klasik .bagimsiz bir kurum degilmi Caa ? Yada nereye Bagli?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zihniyet değişmeli ~ 12 yıl önce
Sayın genel müdür ne olur bu kuruma kalıcı bir şey bırakmak istiyorsanız çalışanların büyük bir kısmının zihniyetini değiştirin.SHGM de hiç bir işim olsun istemiyorum.İnsanlara doğru dürüst davranan yok maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shgm personeliyim ~ 12 yıl önce
Logo tasarım yarışması neden yapılmıyor? Neden illa SHGM'nin Genel Müdürünün belirlediği ve beğendiği logoların seçilmesi için dayatılıyor? Belki daha güzel logolar ortaya çıkar. Ödüllü bir yarışma ile belirlensin bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000