26 Temmuz 2012, Perşembe 21:55:40

VIP AIR UÇMAYA HAZIRLANIYOR

Antalya Merkezli VIP Air'e Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından ön izin verildi. Bundan sonra ne olacak, VIP Air uçabilecek mi? İşte ayrıntılar.
  • İŞİ KENDİNE AZ GELEN KİŞİ DEDİKODUYLA HAYATINI DEVAM ETTİRİR .
  • Merhaba arkadaslar kac zamandir bazi arkadaslarin karamsar yazilarini okuyorum bu sirket kurulsa ve operasyonlarina baslasa evlere anneler babalar ekmek götürecek genc bayanlar ve baylar belki annesine babasina kardeslerine bakacak neden her olumsuzluklari alip sevince bagliyorsunuz bilmiyorum ......... bakin kurulan uluslararasi calisacak bir sirket insan tasiyacak köse basinda bakkal acimiyo bu insanlar tabiki olumsuzluklar olacak ben 20 senedir havacilikda olan bir kardesinizim almanyada yasiyorum ve bu denli kiskanclik görmedim VIP AIrlines basarilarinin devamini diliyorum .............. tüm ekibine hayirli kalkislar
  • BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DILIYORUM YOLUNUZ AÇIK OLSUN BU CAMIADAN ÇOK TANIDIGIM İNSANLAR ORDA HEPSİ UZMAN VE KALITELİ INSANLAR TURGUT BEYDEN RÜYA HANIMA REYHANDAN TUĞÇEYE KADAR HEPSİ İŞİNDE PROFESYONEL İNSANLAR.SKY'LA ASLA KIYASLAMAYIN SKY'IN BU SENE KI DURUMU İÇLER ACISI ÇALIŞANLARINA BİR SORUN INSANLAR SKY DAN KURTULMAK İÇİN ŞİRKET ALIMLARINI TAKİP EDİYORLAR.SADECE VIP E GECEN YOK IZAIR E DE GECTİ 70 KIŞI İSTİFA ETTI.KALANLAR İSE GİTMEDİKLERİNE BİNPİŞMAN, TOPLU ALIM OLSA BU ŞİRKETTE 70 I DEĞİL 170 İ GİDER BU KADAR KESİN KONUSUYORUM.GERÇİ SKY İÇİN HAVA HOŞ ZATEN ADAM ÇIKARTACAKLAR GİDEN GİTSİN POLİTİKASI VAR.
  • yahu arkadaslar bu ne düellosu anlamış deilim yahu havacılıga yeni bir şirket katıldı bir çogumuza bir kapı daha açıldı hayırlı olsun diyeceğinize vip sky polemiğine giriyorsunuz komik :) sky konusunda tecrübeli kabin memuru arkadaşlar zaten neyin ne oldugunu biliyor yaz boyunca haftada 6 gün uçarsın yarım offla kışın 2.5 ay ücretsiz izin alırsın sanki yazın çok para alıyormuşsun gibi birde kışın sana bunu yaşatırlar kabin desen huzursuz tam bir tecrübeli düşmanı! tecrübeli memurlara karşı cadı avı vardır orda aman yükselmesinler diye kaçırmaya çalısan niteliksiz başka şirkette uçamayan bir sürü kemikleşmiş kadro mevcut eee arkadaşım neyin savunmasını yapıyorsun sen? çıkartılanlar istifaya zorlananlar adını saydıgın şirketlere geçenler tabikide zaten nitelikli insanlar ! geride kalanlar dan bahset sen:)
  • Allah yolunuzu açıt etsin.Karın ağrısı olanların yaptıkları yorumlardan da anşılacağı gibi sıkıntılı arkadaşlar; kulak asmayın siz onlara. Ancak daha en başından beri neredeyse tüm aşamalarını ne zorluklarla ve ne emekler vererek bu günlere geldiklerine şahit oldum.Bu özveri ne kadar ciddi olduklarını ortaya koyuyor.Hayırlı olsun diyecekleri yerde ve türk sivil havacılığına yapacağı katkılardan ötürü mutlu olacakları yerde karalama ve çamur atma çabasındaki arkadaşların yüzleri kızarıyor yavaş yavaş. Emniyetli uçuşlar dilerim.
  • Bende başvuru yapmıştım fakat yetersiz görüldüğüm için alınmadım maalesef . Şu an toplam 40 kişilermiş öğrendiğim kadarıyla ve çok şanslılar yeni kurulan bir şirkette ilk defa onlar uçacağı için . Sırf tekrar alım olduğunda girebilmek için yabancı dil kursuna başladım . Maaşı en iyi veren şirketlerden bir tanesi ve yönetim çok iyiymiş . Eğitimdeki arkadaşlar söylüyorlar bunu . Onların yerinde olmak için neler vermezdim . İnşallah hayırlı olur hepinize kazasız belasız güzel uçuşlar yapın .
  • benımde ılk sırketım sky,vip 3. sırketım olacak ve ilk gurupta alınan 38 kabin memurunun içinde sadece 2 kişi 6 aylık bir tecrübeye sahip bunun dışındaki herkes bende dahil evet tecrübelerimiz 3 yılın üstünde ve bu şirkete başvuru yapan yüzlerce kişi içinden seçildik.kac hafta boyunca kaç kişiyi mülakata aldıklarını isterseniz biraz araştırıp daha sonra yorum yapmaya kalkısın.vip nın dıger sırketlerden farkı daha kurulma aşamasındayken bile çalışanlarının mutluluğu için uğraşıyolar sky kabin ekiplerine temel eğitim aşamasındayken öğle yemeği bile vermezken vip nin bize sundugu avantajlardan bahsetmeyeyim bile ;) boyle kıskanclıklara gerek yok bir vip li olarak gurur duyuyorum bu şirkette olmaktan :)
  • SKY I KÜÇÜMSEYEN ARKADAŞ GÖREN DE SENİ THY DA KABİN AMİRİ CHECK PURSER FALAN SANACAK YA :) NEYİN KOMPLEKSİ BU NEYİN EGOSU :) VİP AİR KURULUYO ŞİMDİ DE SIRA PERSONELLERİNE Mİ GELDİ :) YA DA BU YAPILAN YORUMDAN SANANEYDİ Kİ HEMEN Bİ TEK SENİN NEGATİF YORUMUN VAR HA ;) SKY I DA KÖTÜLEMENE GEREK YOK ALLAH A ŞÜKÜR Bİ HAVAYOLU ŞİRKETİ O DA VE TAM GAZ UÇUYOR :) SENDE AÇSANA O ZAMAN CANIM O ZİHNİYETE VE GÜCE SAHİPSEN EĞER OK ;) SEN ALMAZSIN O ZAMAN KÜÇÜMSEDİĞİN SKY DAN ÇIKANLARI HA THY,ONUR AİR,PEGASUS VE FREEBİRD DE VAR YA BURALARDAN DA ÇIKARTILANLARI ALDILAR BU ŞİRKETLER NASIL CANIM KESİN BUNLAR DA İYİ DEĞİLLERDİR SANA ÖZELJET KURMAK LAZIM :)))))
  • Hayırlı olsun
  • Sevgili BURHAN TİRYAKİ ve ekibine başarılar ,HAYIRLI UĞURLU OLSUN.ALLAH UTANDIRMASIN.

Turkish Aircraft Havacılık Lojistik Servis ve Bakım Merkezi A.Ş adıyla Azeri İş kadını Dilruba Kubanova tarafından kurulan ve VIP Airlines olarak bilinen şirkete Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından geçici ruhsat verildi. Genel Müdürlüğü'nü Burhan Tiryaki'nin yaptığı şirket bundan sonra hızlı bir şekilde Manuellerini hazırlayarak nihai ruhsatı alabilmek için SHGM tarafından istenen şartları yerine getirmeye çalışacak.

Kurulamayacak dedikodularının sıkça dolaştığı bir sırada gelen bu haber kadro oluşumu içinde bulunan VIP Airlines çalışanlarına rahat bir nefes aldırırken şirketin manuellerini tamamlamak için altı ay süresi olduğu kaydedildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre VIP Airlines'in ön izin müracaatını yaptıktan sonra hiçbir gecikme yaşamamak için manuel hazırlıklarını bile yaptığı öğrenildi.

Şirketin Genel Müdürü Burhan Tiryaki AirportHaber'e "Her şeyimiz hazır. Uçaklarımız, ekibimiz var. Şimdi SHGM'nin istemiş olduğu tüm belgeleri teslim edeceğiz. SHGM'nin manuellerimizin onaylamasının ardından eğitimlerimizi hızlı bir şekilde yapıp uçuş ruhsatımızı alacağız" dedi.

©AirportHaber.com

VIP AIR UÇMAYA HAZIRLANIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

45 YILDA İLK KEZ ~ 11 yıl önce
İŞİ KENDİNE AZ GELEN KİŞİ DEDİKODUYLA HAYATINI DEVAM ETTİRİR .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erencem ~ 11 yıl önce
Merhaba arkadaslar kac zamandir bazi arkadaslarin karamsar yazilarini okuyorum bu sirket kurulsa ve operasyonlarina baslasa evlere anneler babalar ekmek götürecek genc bayanlar ve baylar belki annesine babasina kardeslerine bakacak neden her olumsuzluklari alip sevince bagliyorsunuz bilmiyorum ......... bakin kurulan uluslararasi calisacak bir sirket insan tasiyacak köse basinda bakkal acimiyo bu insanlar tabiki olumsuzluklar olacak ben 20 senedir havacilikda olan bir kardesinizim almanyada yasiyorum ve bu denli kiskanclik görmedim VIP AIrlines basarilarinin devamini diliyorum .............. tüm ekibine hayirli kalkislar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DILIYORUM YOLUNUZ AÇIK OLSUN BU CAMIADAN ÇOK TANIDIGIM İNSANLAR ORDA HEPSİ UZMAN VE KALITELİ INSANLAR TURGUT BEYDEN RÜYA HANIMA REYHANDAN TUĞÇEYE KADAR HEPSİ İŞİNDE PROFESYONEL İNSANLAR.SKY'LA ASLA KIYASLAMAYIN SKY'IN BU SENE KI DURUMU İÇLER ACISI ÇALIŞANLARINA BİR SORUN INSANLAR SKY DAN KURTULMAK İÇİN ŞİRKET ALIMLARINI TAKİP EDİYORLAR.SADECE VIP E GECEN YOK IZAIR E DE GECTİ 70 KIŞI İSTİFA ETTI.KALANLAR İSE GİTMEDİKLERİNE BİNPİŞMAN, TOPLU ALIM OLSA BU ŞİRKETTE 70 I DEĞİL 170 İ GİDER BU KADAR KESİN KONUSUYORUM.GERÇİ SKY İÇİN HAVA HOŞ ZATEN ADAM ÇIKARTACAKLAR GİDEN GİTSİN POLİTİKASI VAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
limon ~ 12 yıl önce
yahu arkadaslar bu ne düellosu anlamış deilim yahu havacılıga yeni bir şirket katıldı bir çogumuza bir kapı daha açıldı hayırlı olsun diyeceğinize vip sky polemiğine giriyorsunuz komik :) sky konusunda tecrübeli kabin memuru arkadaşlar zaten neyin ne oldugunu biliyor yaz boyunca haftada 6 gün uçarsın yarım offla kışın 2.5 ay ücretsiz izin alırsın sanki yazın çok para alıyormuşsun gibi birde kışın sana bunu yaşatırlar kabin desen huzursuz tam bir tecrübeli düşmanı! tecrübeli memurlara karşı cadı avı vardır orda aman yükselmesinler diye kaçırmaya çalısan niteliksiz başka şirkette uçamayan bir sürü kemikleşmiş kadro mevcut eee arkadaşım neyin savunmasını yapıyorsun sen? çıkartılanlar istifaya zorlananlar adını saydıgın şirketlere geçenler tabikide zaten nitelikli insanlar ! geride kalanlar dan bahset sen:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
halicomert ~ 12 yıl önce
Allah yolunuzu açıt etsin.Karın ağrısı olanların yaptıkları yorumlardan da anşılacağı gibi sıkıntılı arkadaşlar; kulak asmayın siz onlara. Ancak daha en başından beri neredeyse tüm aşamalarını ne zorluklarla ve ne emekler vererek bu günlere geldiklerine şahit oldum.Bu özveri ne kadar ciddi olduklarını ortaya koyuyor.Hayırlı olsun diyecekleri yerde ve türk sivil havacılığına yapacağı katkılardan ötürü mutlu olacakları yerde karalama ve çamur atma çabasındaki arkadaşların yüzleri kızarıyor yavaş yavaş. Emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bende başvuru yapmıştım fakat yetersiz görüldüğüm için alınmadım maalesef . Şu an toplam 40 kişilermiş öğrendiğim kadarıyla ve çok şanslılar yeni kurulan bir şirkette ilk defa onlar uçacağı için . Sırf tekrar alım olduğunda girebilmek için yabancı dil kursuna başladım . Maaşı en iyi veren şirketlerden bir tanesi ve yönetim çok iyiymiş . Eğitimdeki arkadaşlar söylüyorlar bunu . Onların yerinde olmak için neler vermezdim . İnşallah hayırlı olur hepinize kazasız belasız güzel uçuşlar yapın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kıskanan skycılara :)) ~ 12 yıl önce
benımde ılk sırketım sky,vip 3. sırketım olacak ve ilk gurupta alınan 38 kabin memurunun içinde sadece 2 kişi 6 aylık bir tecrübeye sahip bunun dışındaki herkes bende dahil evet tecrübelerimiz 3 yılın üstünde ve bu şirkete başvuru yapan yüzlerce kişi içinden seçildik.kac hafta boyunca kaç kişiyi mülakata aldıklarını isterseniz biraz araştırıp daha sonra yorum yapmaya kalkısın.vip nın dıger sırketlerden farkı daha kurulma aşamasındayken bile çalışanlarının mutluluğu için uğraşıyolar sky kabin ekiplerine temel eğitim aşamasındayken öğle yemeği bile vermezken vip nin bize sundugu avantajlardan bahsetmeyeyim bile ;) boyle kıskanclıklara gerek yok bir vip li olarak gurur duyuyorum bu şirkette olmaktan :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sky ~ 12 yıl önce
SKY I KÜÇÜMSEYEN ARKADAŞ GÖREN DE SENİ THY DA KABİN AMİRİ CHECK PURSER FALAN SANACAK YA :) NEYİN KOMPLEKSİ BU NEYİN EGOSU :) VİP AİR KURULUYO ŞİMDİ DE SIRA PERSONELLERİNE Mİ GELDİ :) YA DA BU YAPILAN YORUMDAN SANANEYDİ Kİ HEMEN Bİ TEK SENİN NEGATİF YORUMUN VAR HA ;) SKY I DA KÖTÜLEMENE GEREK YOK ALLAH A ŞÜKÜR Bİ HAVAYOLU ŞİRKETİ O DA VE TAM GAZ UÇUYOR :) SENDE AÇSANA O ZAMAN CANIM O ZİHNİYETE VE GÜCE SAHİPSEN EĞER OK ;) SEN ALMAZSIN O ZAMAN KÜÇÜMSEDİĞİN SKY DAN ÇIKANLARI HA THY,ONUR AİR,PEGASUS VE FREEBİRD DE VAR YA BURALARDAN DA ÇIKARTILANLARI ALDILAR BU ŞİRKETLER NASIL CANIM KESİN BUNLAR DA İYİ DEĞİLLERDİR SANA ÖZELJET KURMAK LAZIM :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tovli ~ 12 yıl önce
Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FAZLA SÖZE NE GEREK ~ 12 yıl önce
Sevgili BURHAN TİRYAKİ ve ekibine başarılar ,HAYIRLI UĞURLU OLSUN.ALLAH UTANDIRMASIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000