21 Şubat 2011, Pazartesi 13:45:10

UTED'İN ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKANI KONUŞTU

Cumartesi günü yapılan UTED Genel Kurulu’nun ardından Genel Başkanlığa seçilen Ümit Sayıl, AirportHaber’e açıklamalarda bulundu.
  • ümit kardeşim ve tüm yönetime başarılar.yeni üye kazandırma ve özeldekilerle daha iyi bir iletişim dileklerimizle.mng-seyfi
  • Umit dayi biraz da gulerse daha guzel bir ortam olusacak, haksizmiyim ustatlar?
  • Faaliyet raporu oylandı ve faaliyet raporu yazılı olarak tüm katılımcılarda bulunduğundan divan heyeti,faaliyet raporunun okunup-okunmamasını oya sundu ve oylama sonucunda okutulmaması kabul edildi. Divan değil genel kurula katılan üyeler faaliyet raporunun okunmasını istemedi. Yanlış ifade edilmemeli.
  • Genel kurulda faaliyet raporları basılı bir şekilde üyeye dağıtıldıysa Divan başkanlığı oylama yaptırarak faaliyet raporunun bizzat okunup okunmamasını sormak zorundadır. Bu sorulup oybirliği veya oy çokluğu ile kabul edildiyse divan okutmayabilir. Ancak faaliyet raporunun okunması veya okunmaması oylanmadıysa kasıt vardır. Her ne kadar UTED üyesi değilsemde yeni yönetime başarılar diliyorum.
  • UTED imizin yeni yönetim kadrosunu ve Ümit kardeşi kutluyorum . Güzel bir toplantı gerçekleşmiştir Fakat nedeni anlaşılamayan bir tutum ile,Sn Divan başknlığının, .Son iki dönem sanki hiç yaşanmamış dercesine bir ruh hali ile, faaliyet raporunu geçiştirmesi ve katılımcılardan gelen uyarıları kaale almaması, geçmiş dönemde görev yapan arkadaşları kırmıştır.syg..KIRMACI
Cumartesi günü Türk Hava Yolları Eğitim Akademisi’nde yapılan UTED Onursal Başkanı Sefa İnan’ın Divan Başkanlığı’nı yürüttüğü Genel Kurul'un ardından Genel Başkanlığa seçilen Ümit Sayıl AirportHaber’e açıklamalarda bulundu.

Sayıl, yapılan seçimlerin ardından öncelikle mali listelerin düzenleneceğini ve şu anda iş paylaşımına başlandığını belirtti.

Önümüzdeki ilk hedeflerinin, UTED üyelerinin dernek ile arasındaki iletişimi güçlendirmek, üye olmayan teknisyenleri biraraya toplamak ve gençleri teknisyenliğe teşvik etmek olduğunu söyleyen Sayıl, Genel Kurul’da yaptığı açıklamada “Eğitim Birimi” kurma aşaması için çalışmalara başlayacak arkadaşlarını görevlendirmek için de çalışmaların başlatıldığını ifade etti.

Yeni başkan Ümit Sayıl, SHGM ile ilgili görüşerek modül kısıtlamaları konusunda çözüme varmak için de çalışmalara başladıklarını ve bunun için görevlendirme çalışmasını yaptıklarını ifade etti.

Sayıl, sektör içerisinde bulunan diğer firmalar ve kurumlarla irtibat kuracaklarını, UTED’e kurumsal bir imaj kazandıracaklarını da sözlerine ekledi.

Ümit Sayıl’ın kazanan Yönetim Kurulu Asil Listesi’nde şu isimler bulunuyor.

"Atıl Türkmen, Serdar Koçhan, Tayyar Uçkun, Kıvanç Bayezıt, İsmet Şahin, Barış Sönmez, Mehtap Kaşifoğlu, Yasin Takıl, Ali Özay, Himmet Durna"

Toplantı'nın Divan Başkanlığı'nı UTED Onursal Başkanı ve AirportHaber Başyazarı Sefa İnan yönetti.


UTED'in yeni Genel Başkan'ı Ümit Sayıl



©AirportHaber.com
UTED'İN ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKANI KONUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
ümit kardeşim ve tüm yönetime başarılar.yeni üye kazandırma ve özeldekilerle daha iyi bir iletişim dileklerimizle.mng-seyfi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Umit dayi biraz da gulerse daha guzel bir ortam olusacak, haksizmiyim ustatlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Faaliyet raporu oylandı ve faaliyet raporu yazılı olarak tüm katılımcılarda bulunduğundan divan heyeti,faaliyet raporunun okunup-okunmamasını oya sundu ve oylama sonucunda okutulmaması kabul edildi. Divan değil genel kurula katılan üyeler faaliyet raporunun okunmasını istemedi. Yanlış ifade edilmemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Genel kurulda faaliyet raporları basılı bir şekilde üyeye dağıtıldıysa Divan başkanlığı oylama yaptırarak faaliyet raporunun bizzat okunup okunmamasını sormak zorundadır. Bu sorulup oybirliği veya oy çokluğu ile kabul edildiyse divan okutmayabilir. Ancak faaliyet raporunun okunması veya okunmaması oylanmadıysa kasıt vardır. Her ne kadar UTED üyesi değilsemde yeni yönetime başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
UTED imizin yeni yönetim kadrosunu ve Ümit kardeşi kutluyorum . Güzel bir toplantı gerçekleşmiştir Fakat nedeni anlaşılamayan bir tutum ile,Sn Divan başknlığının, .Son iki dönem sanki hiç yaşanmamış dercesine bir ruh hali ile, faaliyet raporunu geçiştirmesi ve katılımcılardan gelen uyarıları kaale almaması, geçmiş dönemde görev yapan arkadaşları kırmıştır.syg..KIRMACI

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000